katiusia12 11.05.11, 22:40 Chodzi o to że ja zacznę.Osoba poniżej pisze czy da mi policzek czy całusa.I tak dalej Zaczynamy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charlotte__ Re: Całus czy policzek 12.05.11, 16:08 eee? o co chodzi?? czy tylko ja nie ogarniam tej gry. Odpowiedz Link Zgłoś
kasska_x3 Re: Całus czy policzek 12.05.11, 17:25 Może trochę kreatywności . -.- Ta gra jest tak słitaśna, ze aż od niej wymiotować mi się chce. Ta gra najbardziej w świecie nie ma najmniejszego sensu . -.- I osobiście nie chciałam nikogo urazić . -.- Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: Całus czy policzek 12.05.11, 16:28 o co chodzi z tym policzkiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek11 Re: Całus czy policzek 12.05.11, 16:33 W sensie ,że ktoś dostaje z liścia ? hmm . macie racje . ta gra jest $ŁiTaŚnaa . Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Całus czy policzek 12.05.11, 17:13 Oj, dajcie spokój. To ciekawa i kreatywna gra. Dodałabym jeszcze tylko "zabójstwo" i "bazookę", co ty na to? Chociaż w tym momencie "całus" sprawia wrażenie niepasującego, ale co to dla nas! Poradzimy sobie z takim głupstwem. Wykreślmy go z listy, a zamiast niego wstawmy "żyletkę". Potrzebujemy więcej tak interesujących gier, naprawdę. Mam nadzieję, że dostrzegasz ironię, kochana. :] I pamiętaj, że nie miało cię to urazić. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: Całus czy policzek 12.05.11, 17:37 No po prostu świetna gra! Jedna z moich ulubionych, zaraz prześlę link znajomym. Niech też czują się tacy... Zażenowani jak ja -.-'. Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: Całus czy policzek 12.05.11, 22:08 eeee... dziecko ale Ty masz niski poziom inteligencji Przecież ta ' gra ' jest bez sensu bo przecież to wiadome że nikt obcy nie pocałuje Cie w usta Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Całus czy policzek 12.05.11, 22:22 Ouu, jaka ciekawa gra ! No to ja Ci dam.. mhmmm... całuska. omgg, może wymyślisz coś lepszego ? Odpowiedz Link Zgłoś
beyourself Re: Eeee....? 22.02.12, 13:01 hahha dziewczyny nie ogarniamy poliiczek xd Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Re: Eeee....? 26.02.12, 02:21 policzek, czyli czy dasz komuś w mordę czy pocałujesz, przynajmniej ja to tak rozumiem. xd Odpowiedz Link Zgłoś