aleksandra25 Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 03.06.11, 17:37 1. california gurls 2. Ignorance 3. gimmi gimmi 4. make wanna die 5. till word the ends Odpowiedz Link Zgłoś
wisia Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 04.06.11, 14:03 1 kanikuły 2 Single Ladies 3 żadna 4 Yellowcard - Only one 5 Pink - Fun House Odpowiedz Link Zgłoś
lucillaxxl Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 08.06.11, 14:32 1.) Escape The Fate - City Of Sin 2.) My Chemical Romance - I Don't Love You 3.) KoRn - Blame 4.) Slipknot - Snuff 5.) Civil Twilight - Letters From The Sky Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 10.06.11, 01:19 1. Gosia Andrzejewicz - Otwórz oczy nie lubię tego, ale kojarzy mi się z wakacjami. 2. Dżem - Mała aleja róż... 3. brak. 4. Pih - nigdy jak niewolnik, zawsze jak król <3 oraz Flipsyde - Someday i Słoń - od zmierzchu do świtu xdd 5. Flipsyde - Someday Odpowiedz Link Zgłoś
frau_jonas Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 13.06.11, 16:43 1. Shakira - Waka Waka 2. 30STM - The Story 3. - 4. One Republic - Apologize 5. Wet Fingers - Turn Me On Odpowiedz Link Zgłoś
sponge_edd Moje typy. 13.06.11, 16:53 1.Katy Perry-Teenage dream (chociaż sama nie wiem czemu) 2.Suzi Quatro-Wild one 3.Green Day-American Idiot (cały czas to na przerwach puszczają) 4.Lady GaGa-Bad romance 5.Cali Swag District-Teach me how to dougie albo: Dev-Bass down low Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 14.06.11, 14:59 1.wakacjami - "We no speak americano" - nie cierpię tego, ale w wakacje NIE DAŁO SIĘ tego nie usłyszec. 2.twoim obecnym stanem - Within Temptation - "All I need" i "Dark Wings" 3.szkołą - SOAD - "Oldschool Hollywood" 4.twoją ukochaną osobą ( nie koniecznie musi to być chłopak) - SOAD - "Aerials" 5.taka od której chce ci się tańczyć - nie ma takiej Odpowiedz Link Zgłoś
karolajna96 Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 15.06.11, 19:01 1. Avril Lavigne - I'm with you 2. Lady Sovereign - Those were the days 3. Kings of Leon - Pyro 4. Taylor Swift - Invisible i Flyleaf - There for you 5. The Ting Tings - That's not my name Odpowiedz Link Zgłoś
cytruus Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 10.07.11, 16:02 1. don't worry by happy xd 2. don't worry, by happy xd 3. happysad - ja do Ciebie 4. Alicia Keys - Fallin' 5. sexualna Odpowiedz Link Zgłoś
stranger17 Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 11.07.11, 17:58 1. Kansas - Carry On My Wayward Son 2. Selena Gomez - Who Say 3. Menchester - Ostatni Raz z Moją Klasą 4. Big Time Rush - Worldwide 5. nie wiem xD Prawie przy każdej ruchliwej ; ]] Odpowiedz Link Zgłoś
imprezzka Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 11.07.11, 23:06 1.J.LO -On the floor 2.I'm so lucky lucky! ( nie pamiętam kto śpiewa) 3.Shakira - Waka Waka ( piosenka była na otwarciu nowych boisk) 4.P!nk -Get this party stared 5.Duck Sauce - Barbra Straisend ! Jest Git! Odpowiedz Link Zgłoś
lenisis Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 28.07.11, 13:57 1.wakacjami - Eminem ft. Rihanna - Love the way you lie 2.twoim obecnym stanem - Bezimienni - lustro. POLECAM! 3.szkołą - Słoń - bajters 4.twoją ukochaną osobą ( nie koniecznie musi to być chłopak) - HIM - Join me in death 5.taka od której chce ci się tańczyć - Shakira - waka waka : D Odpowiedz Link Zgłoś
plombrng_mary Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 29.07.11, 11:47 1. Papa Americano xD 2. sama nie wiem czy jest taka piosenka 3. Zbuntowani uczniowie - Nienawidzę szkoły pamiętam jak to śpiewaliśmy na wycieczce szkolnej xD 4. Ashley Tisdale - I Love You Mom może być ?? to z Fineasza i Ferba 5. Selena Gomez - When The Sun Goes Down dziękuję za uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
stand_out Re: piosenka która kojarzy ci się z....:P 31.07.11, 22:00 1.wakacjami - James Blunt - Stay The Night 2.twoim obecnym stanem ... (nie mam pojęcia) 3.szkołą - Duck Sauce - Barbra Streisand 4.twoją ukochaną osobą ( nie koniecznie musi to być chłopak) When I Look At You 5.taka od której chce ci się tańczyć Seksualna Odpowiedz Link Zgłoś