Dodaj do ulubionych

Pierwsze gim ?!

• demus Re: Pierwsze gim ?! 18.06.11, 10:19
      Ja po wakacjach idę do 3 gimnazjum . Posłuchaj zachowuj się jak zawsze , nie panikuj ale też nie bądź jakaś "crejzi" czy "słit" bo cie zjadą , co do ubioru to jak uważasz wydaje mi się , ze to tylko taki stres i dlatrgo masz takie mysli ale to tak samo prawie jak w podstawowce serio nie masz się czym przejmować.
      • biedronka983 też idę do 1 gim 10.07.11, 19:38
    • bella_thorne Re: Pierwsze gim ?! 18.06.11, 11:00
      Ja też idę w tym roku do gimnazjumsmile
    • marta.sz Re: Pierwsze gim ?! 07.07.11, 12:23
      Chodź z plecakiem i się nie wygłupiaj...nie martw się...gimnazjum to fajna sprawa. Szybko przywykniesz. ;D
    • karmin_ Re: Pierwsze gim ?! 09.07.11, 18:43
      O boże, zjedzą cię tam !
      • szalona12345 Re: Pierwsze gim ?! 11.07.11, 02:15
        Przede wszystkim nie panikuj to nowa szkoła - nie koniec świata tongue_out
        Co do torby zależy od Ciebie wink
        Poza tym bądź sobą nie udawaj nikogo innego , bo ludzie nie lubią fałszywych ludzi i szybko potrafią odkryć kto udaje wink .
        Zachowuj się naturalnie wink
    • roza287 Re: Pierwsze gim ?! 11.07.11, 09:50
      Ja też idę po wakacjach do pierwszej gim.A w podstawówce też miała problemy z matmą.Ale to nic.Jeśli będziesz się bać będzie jeszcze gorzej.Porozmawiaj z mamą lub z kimś innym ja na początku też się bałam,ale teraz już się nie bojesmile
    • aleexx Re: Pierwsze gim ?! 11.07.11, 11:00
      Ja nie będę kłamać, 1 gimnazjum to była dla mnię męka. Kompletnie nie poradziłam sobie z fizyką, matematyką, chemią i , o dziwo, geografią. Miałam mnóstwo sprawdzianów, nie mówiąc już nic o kartkówkach.
      Ale może dasz radę z tymi przedmiotami, w fizyce również potrzebna jest matematyka, więc na twoim miejscu bym się z niej podszkoliła; )
    • aga457 Re: Ta sama sytuacja ten sam problem. 11.07.11, 12:12
      • aga457 Re: Ta sama sytuacja ten sam problem. 11.07.11, 12:13
        ale chyba(przynajmniej u mnie w szkole) chemia jest dopiero w drugiej klasie.
    • a_vie Re: Pierwsze gim ?! 11.07.11, 12:35
      gimnazjum mogłoby być najlepszym okresem w życiu gdyby nie ludzie, których będziesz musiała znosić. musisz przejść w wakacje 'metamorfoze' i całkowicie zerwać z podstawówką. koniec opowiadania o niej i zachowywania się tak jak w niej. a na twoim miejscu bardziej bałabym się kocenia niż nauki. pamiętam jak przez ostatnie dwa lata pierwszaki działały mi na nerwy...
    • bad_alex bez paniki 11.07.11, 13:07
      gimnazjum to nie jest taka trudna sprawa jak się wydaje..
      jak szłam do 1 klasy też panikowałam, co to bd, nowe przedmioty i wgl.
      teraz idę do 1 liceum i tu już poważniejsza sprawa, bo to LO.
    • gumis114 Re: Pierwsze gim ?! 12.07.11, 13:10
      >kliknij< wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka