Dodaj do ulubionych

` Grubson, Jamal itd. Co o nich sądzicie.?

24.06.11, 17:21
j/w. ;D
Obserwuj wątek
    • lovemjuzik_ Re: ` Grubson, Jamal itd. Co o nich sądzicie.? 24.06.11, 17:24
      I też jaka jest wasza ulubiona piosenka tych rodzajów muzyki,;D
      • karolinke13 Re: karolinke13 24.06.11, 18:21
        peja, fokus, firma, fabuła itp. sercekochamserce
        to jest super piosenki o życiu: kilka super piosenek jak chcesz:
        fabuła - made in tu
        firma - mam wyjebane
        firma - dobre dziewczyny
        peja - jeden za wszystkich
        peja - materialna dziwka
        wychowani na błędach - dziwi mnie
        wink
      • kasiaibb Re: ` Grubson, Jamal itd. Co o nich sądzicie.? 03.08.11, 13:45
        Ja lubie Grubsona, 3de kru ( tongue_out), ulubiony kawałek to "na szczycie"
    • milcia123 ^____^ 06.07.11, 13:29
      Hmm .. reggae . To zależy . Piosenki Grubsona wgl do mnie nie trafiają . Może ze względu na to że on wykonuje nie tylko tą muzykę .
      Jamal .? grupa jest świetna , muzyka , brzmienie : 33
    • pattrysia Re: ` Grubson, Jamal itd. Co o nich sądzicie.? 07.07.11, 14:44
      jestem na TAK!
      • martuskac Re: ` Grubson, Jamal<3 02.08.11, 14:08
        uwielbiam wręcz.
        Grubson - Naprawimy to, Kopara, Pani R.P, Na szczycie, schowaj nóż, siła spokoju, spontan, wierzę, thebill, ziomy
        jamal - bilet, Babilon, Kiedyś będzie nas więcej, STereo, Nowy dzień, Legalizacja
        serceserce
    • ilovevampires16 ^.^ 02.08.11, 15:59
      Ja tam Grubsona bardzo lubię big_grin
      A do Jamala nic nie mam tongue_out
      • stayaway *______* 03.08.11, 13:28
        nic do nich nie mam tongue_out
    • niegrzeczna... Re: ` Grubson, Jamal itd. Co o nich sądzicie.? 03.08.11, 13:40
      jak dla mnie są ok. zwłaszcza Grubson <3 cool
      • imakulata Re: ` Grubson, Jamal itd. Co o nich sądzicie.? 29.01.12, 18:50
        Muzyka GrubSona trafia do mnie i udowodniła ,że można się zmienić na lepsze nie świadomie.. Dzięki jego muzyce jestem szczera i to jak cholera tongue_out Można powiedzieć ,że zmieniła moje życie oczywiście na lepsze ,lecz nie do wszystkich trafiają jego słowa ,ale musimy ich zrozumieć,gdyż nie wszyscy są tacy sami .Jego muza praktycznie uratowała mi życie ,no było kiepsko ze mną ,,Jeśli chodzi o Jamala to nie słucham jego piosenek...Amen .
    • lonley Re: ` Grubson, Jamal itd. Co o nich sądzicie.? 03.08.11, 13:43
      niel ubie zadnego . - kazdy ma swoje zdanie / h ttp://bisi.p l/65432 - Bieber poznał się z miley. Zobacz co o sobie sądzą ! big_grinD Usuń 2 spacje.
      • jonasofanka Re: ` Grubson, Jamal itd. Co o nich sądzicie.? 03.08.11, 13:48
        Lubię i podziwiam ;D. W muzyke GrubSona wkręcił mnie kolega. Truł mi, że go ciągle slucha ... no i jakoś tak ja też zaczęłam ;D. Jamal... nie słucham często c : , ale podziwiam ; )
    • alexis69 Re: ` Grubson, Jamal itd. Co o nich sądzicie.? 04.08.11, 17:46
      Ogólnie to nie słucham Grubsona. Słucham jedynie jednego z jego kawałków - " Naprawimy to ". Bardzo podoba mi się tekst.

Jamal jest spoko. tongue_out Też już nie słucham, kiedyś zdarzało się.
    • xxlilyxx Re: ` Grubson, Jamal itd. Co o nich sądzicie.? 04.08.11, 21:33
      GrubSon taaaaaaaaaaaaak serce nie umiem wybrać ulubionej piosenki.. ale chyba Siebie mi daj, sama nie wiem dlaczego akurat ta.
      Jamal jest okej, ale bez szaału.
    • kropeczka23 Re: ` Grubson, Jamal itd. Co o nich sądzicie.? 05.08.11, 23:26
      grubsona i jamala lubię a tych innych nie słuchałam. ; >
      kwiat
      • smileyy776 Re: ` Grubson, Jamal itd. Co o nich sądzicie.? 08.08.11, 10:19
        Lubię GrubSona i 3odę Kru! A Jamala nie słucham...
    • inbloom *______* 10.01.12, 22:34
      nie słucham takiej muzyki , ale nic do nich nie mam .
    • orbit Re: ` Grubson, Jamal itd. Co o nich sądzicie.? 16.01.12, 13:58
      zajawka na Grubsona była, owszem.
    • your_nightmare Re: ` Grubson, Jamal itd. Co o nich sądzicie.? 16.01.12, 18:16
      Nie słucham ich .
      Nic do nich nie mam .

wink
      • noicomipowiesz Re: ` Grubson, Jamal itd. Co o nich sądzicie.? 25.01.12, 14:59
        to nie mój typ muzyki ... smile
        Ale nie mam nic od nich .. wink
    • mysiuniaxpp Re: ` Grubson, Jamal itd. Co o nich sądzicie.? 28.01.12, 19:55
      grubson , pezet , pih , diox .
      najlepsi . serce
    • eminem72 Re: ` Grubson, Jamal itd. Co o nich sądzicie.? 01.02.12, 10:34
      nie słucham i nigdy nie słuchalam ich smile ale byłam na koncerci jamala 2 lata temu (zupełnie przez przypadek )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka