seneka4 Re: W jakim stylu się ubieracie? 19.07.11, 14:56 Ostatnio spodobał mi się styl grunge, boho i hippie no i oczywiście retro. Staram się kupować właśnie takie ciuchy. Przerobiłam już kilka różnych stylów 4 lata temu ubierałam się na sportowo, później jak emo, później też na sportowo, ale polubiłam koszulę w kratkę, róż. Teraz ubieram się luźno i wygodnie bo są wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
nieosiagalna. Re: W jakim stylu się ubieracie? 24.07.11, 19:21 Selena , i Miley one maja świetny styl często się na nich wzoruje Zapraszam Do Mnie Odpowiedz Link Zgłoś
kakurenbo Metal. 24.07.11, 22:38 Jestem metalowcem, więc jak metal. Dużo chyba nie trzeba wyjaśniać xD Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: W jakim stylu się ubieracie? 16.08.11, 14:45 Styl elegancki. Uwielbiam styl Blake Lively oraz Leighton Meester w plotkarze. Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajoma19 Re: W jakim stylu się ubieracie? 30.09.11, 13:33 fajne outfity kupiłybyście któryś z nich? www.butik.net.pl/pol_m_Zestawy-250.html Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalna. Re: W jakim stylu się ubieracie? 30.09.11, 14:09 hilary wie jak się ubieram no ale tak serio to czasami mamfaze na modne ubrania , czasmi na spódniczke ale jak jestem zła to moge cała na czarno się odstawić . jedno jest pewne nie kopiuje wystaw sklepowych choć odrobina inspiracji z jakiejś gwiazdy jest mile widziana ! Odpowiedz Link Zgłoś
smile. 90 lata, grunge :) 30.09.11, 16:03 Zdecydowanie styl grunge ale taki prawdziwy... z lat 90. Coś jakby cofnięcie się czasie i wykradanie z mamy szafy szerokich swetrów, koszul w kratę itp. Odpowiedz Link Zgłoś
cameron Re: W jakim stylu się ubieracie? 30.09.11, 19:08 mój styl jest elegancki c: Odpowiedz Link Zgłoś
mysiuniaxpp Re: W jakim stylu się ubieracie? 05.10.11, 18:22 nie mam określonego stylu i nie inspiruje się nikim . Odpowiedz Link Zgłoś