Dodaj do ulubionych

Problem cery. ;/

03.08.11, 14:25
Wiem, ze może to brzmieć nieapetycznie, ale na mojej twarzy mam dość silny trądzik, który ciężko mi zwalczyć. Jestem ciekawa, czy przez to mogę być mniej atrakcyjna dla chłopaków, bo jak pewnie wiecie, chłopacy w większości patrzą na wygląd.
Proszę o wasze zdanie. Pozdrawiam. uncertain
Obserwuj wątek
    • imyourdream1 Re: Problem cery. ;/ 03.08.11, 14:51
      No niestety patrza, ale niektorzy bardziej na cycki niż na twarz . Ale jak chcesz zwalczyc trądzik to kup se masło kakaowe.
    • monia12xd Re: Problem cery. ;/ 03.08.11, 14:52
      nie chce ci zrobić przykrości i wgl bo chcę być szczera a chyba właśnie o to ci chodzi więc pewnie moga być no nie wiem kurde jak to ująć.. hmm no wiesz że będziesz odrzucona czy coś .
      ale wiesz poradź się lekarza jakie kremy, toniki i inne duperele są dobre i je zastosuj. pewnie coś pomoże smile
      • martuskac Re: Problem cery. ;/ 03.08.11, 23:31
        no niestety tak jest, że chłopaki zwracają uwagę bardzo na wygląd i trądziki ich odrzucają, ale nie przejmuj się, bo zawsze można to zwalczyć. Ja osobiście nie miałam dużego trądziku , zawsze kilka pryszczy było i to już mnie szpeciło dlatego wybrałam się do dermatologa i dostałam silny antybiotyk i pryszczy ZERO ! powodzenia
        • iwa1215242 Uhh.. 05.08.11, 15:18
          Po pierwsze widziałam Twoje zdjęcie i nie uważam, ze masz jakiś silny trądzik, Tobie sie tylko tak wydaje wink a po drugie gadacie głupoty i wrzucacie chłopaków do jednego wora.. ; / sama mam problemy z cerą i jakoś mam kochającego chłopaka, któremu w ogóle to nie przeszkadza, pomimo, że sam ma gładką buźke.. Zresztą większość dziewczyn z mojej klasy ma jakieś problemy z cerą, większe czy mniejsze i nie przeszkadza im to w nawiązywaniu nowych znajomości czy coś ; )) więc głowa do góry i nie masz sie czym przejmować wink) pozdrawiam ;**
    • aleksandra.x12 Re: Problem cery. ;/ 05.08.11, 16:24
      Chłopaki to pozerzy dla nich tylko cycki, i dupa się liczy ;/
    • paula28 Re: Problem cery. ;/ 06.08.11, 13:12
      Trądzik możesz wycisnąć lub użyć antybakteryjnych i oczyszczających skórę toników i kremów do twarzy. Chłopakami się nie martw jeśli któryś z nich cię naprawdę lubi to na pewno nie przez wygląd tylko przez to jaka jesteś.
    • kolorowy_swiat Re: Problem cery. ;/ 06.08.11, 16:05
      Większość dziewczyn ma problemy z cerą .A ty nie wygadasz najgorzej .I to nie prawda że chłopacy oceniają tylko po wyglądzie bo po co im ładna ale wredna i głupia dziewczyna?
    • pola16 Re: Problem cery. ;/ 06.08.11, 20:02
      Jeśli jest to silny trądzik nie pozostaje nic innego jak wizyta u dermatologa. Koleżanka miała podobny problem, po paru wizytach zostało ich tylko kilka, ale jak wiadomo nikt nie jest doskonały.
    • katy_13 Re: Problem cery. ;/ 09.08.11, 11:57
      ja też mam problem, moja cera jest bardzo wrażliwa uncertain ale byłam niedawno u dermatologa i przepisał mi bardzo dobry krem wink też się wybierz wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka