Dodaj do ulubionych

Wakacyjna miłość;D

19.08.11, 08:41
Sytuacja wyglada tak, że ja mam lat 15 i chłopaka który mi sie podoba znam od 12 lat tylko, że dopiero w te wakacje jakoś tak no poprostu mi sie psodobał widzimy się tam pare razy do roku ale ostatnio często rozmawiamy przez gadu i facebooka ja nie wiem czy on by chciał ze mną chodzić w każdym razie co mogłabym zrobić aby spojrzał na mnie tak poważnie jak na dziewczyne a nie na koleżankę?? Jeżeli coś takiego gdzies było to sory ale nie sprawdzałam z góry dzięki za pomoc;D
Obserwuj wątek
    • inna_xd yyy ... 19.08.11, 09:19
      Nie rozumiem . Piszesz, że masz chłopaka, który Ci się podoba. To to jest twój chłopak, czy nie?
      • kamirii Re: yyy ... 19.08.11, 09:29
        źle się wysłowiłam nie ale naprawde bym chciała ;D
        • stand_out dziewczyno daj sobie spokój to dziecko.. 19.08.11, 10:11
          • stand_out a no i... 19.08.11, 10:12
            Wiesz on może jeszcze nie wie co to w ogóle jest. Po za tym gdzie ty chcesz z nim chodzić...? Po co ci on..? Chcesz mieć chłopaka po to żeby mieć..?
    • eziek11 stand_out 19.08.11, 10:22
      Ona nie napisała, że ten chłopak ma 12 lat, tylko, że go zna od 12 lat ;D
      Tak trochę dziwnie to wszystko napisała, ale po przeczytaniu dwa razy da się zrozumieć ;pp

kamirii - jeżeli ten chłopak Ci się podoba, to mu to po prostu powiedz.. A swoją drogą, to, że Ci się podoba to chyba jeszcze za mało żeby od razu z nim "chodzić".. Najpierw faktycznie się poznajcie jeszcze raz, na nowo i dowiedzcie się o sobie wszystkiego, a poza tym nie wiadomo czy on czuje to samo, dlatego powinnaś z nim porozmawiać, w końcu znacie się bardzo długo, nie powinnaś mieć z tym problemów.
    • milusia22 Re: Wakacyjna miłość;D 19.08.11, 10:51
      mam podobnie. mam 14 lat i przyjaźnię się jakieś 14 lat z takim chłopakiem 2 lata starszym. znamy się całe życie i on jakoś teraz zaczął mi się podobać smirk i na dodatek jego młodsza siostra to moja najlepsza przyjaciółka więc... rozumiesz chyba, że to dziwne. nie będę się szczegółowo rozpisywać na forum. jak chcesz wiedzieć coś więcej napisz na priv kiss
      • wampire13 Re: Wakacyjna miłość;D 19.08.11, 11:06
        Jak przedzielisz zadania "." może coś zrozumię. Wyszło ci to trochę chaotycznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka