Dodaj do ulubionych

adamek vs kliczko

11.09.11, 11:33
Zastanawiam sie czy są tu jakieś fanki boksu ?
Osobiście ja nie przepadam za tą dyscypliną sportową ale od pewnego czasu zaczełam ją oglądać . ;p
Wczoraj odbyła sie `bitwa` adamek vs kliczko . Co o niej sądzicie ? Na kogo liczyliście ?ja osobiście woliłabym żaby wygrał Adamek bo to w końcu Polak , jednak widąc ybło ze raczej nie będzie miał wielkiej szansy na wygranie.
wypowiadajcie sie kociaki czy sie podobało ? Czy oglądałyście ?
Obserwuj wątek
    • gola. Re: adamek vs kliczko 11.09.11, 21:10
      oglądałam, też jak z resztą każdy Polak kibicowałam Adamkowi. jednak brałam pod uwagę to ze może przegrać. szkoda, aczkolwiek i tak jestem pełna podziwu że wytrwał tak długo. brawa.
      • shadow_ Re: adamek vs kliczko 11.09.11, 21:16
        wiadomo, byłam za Adamkiem, ale większość i tak obstawiała Kliczkę. (: podziw dla pana Tomasza, za to, że tyle wytrzymał. (:
    • rememberina Re: adamek vs kliczko 11.09.11, 21:20
      kocham boks. Adamek i tak najlepszy :3
      • mary_ Re: adamek vs kliczko 11.09.11, 21:51
        Nie, żebym była anty-patriotką, czy coś takiego, ale od początku wiedziałam, że Adamek nie wygra. Poza tym podjął się tej walki tylko dlatego, że dostał za to kupę kasy. tongue_out
    • diekatja Re: adamek vs kliczko 11.09.11, 22:49
      Nie oglądałam, więc się nie wypowiadam.
      • wiki3113 Re: adamek vs kliczko 12.09.11, 06:08
        Byłam za Adamkiem,chciałam żeby wygrał,no ,ale nawet się tak bardzo nie dziwie,że Kliczko go pokonał.
        • jessicakaulitz Re: adamek vs kliczko 12.09.11, 08:43
          Nie oglądałam, boksem się nie interesuję, wolę wrestling, ale tata mówił, że Adamek nie miał najmniejszych szans z Kliczko, on gdyby chciał, mógłby go powalić od razu, ale pozwolił mu wytrwać trochę na boisku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka