creaam 15.10.11, 18:01 Znacie ten zespół? W skład wchodzi Mark Foster, Cubbie Fink i Mark Pontius. Grają alternatywę polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: Foster The People 15.10.11, 18:27 ojojojojoj, z tą alternatywą to bym nie przesadzała. :d pumped up kicks. reszta ciężej mi wchodzi, ale to jest przeurocze. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Foster The People 16.10.11, 12:42 hehehe aż taka alternatywa to to nie jest, więc bez przesady. lubię lubię, 2 razy na razie przesłuchałam debiut c; Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Foster The People 16.10.11, 12:57 Pumped up kicks przeuroczą piosenka Jest taka fajna . Nie znam innych piosenek od nich Odpowiedz Link Zgłoś
edith_ Re: Foster The People 16.10.11, 16:47 Jedynie znam "Pumped Up Kicks",świetna piosenka. Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Foster The People 16.10.11, 17:21 alternatywa? aż się uśmiechnęłam. bardzo przyjemni, chociaż podoba mi się tylko połowa albumu. i zgadzam się z poprzedniczkami - "pumped up kicks" jest świetne. ten chory tekst ukryty pod linią melodyczną letniego hitu. Odpowiedz Link Zgłoś
karoola.006 zaczęłam ich słuchac odkąd... 16.10.11, 17:28 ... wróciłam z Warszawy, w domu czekała na mnie miła przesyłka - strój kąpielowy, torba i płyta, czyli zestaw, który wygrałam. była to płyta FTP, włączyłam i spodobała mi się. od tamtej pory słucham ich muzyki, największą fanką nie jestem, ale podoba mi się ich twórczość Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Foster The People 16.10.11, 17:36 Oj tam, od razu zaraz alternatywa. Kocham Foster the People - strasznie mi pasuje muzyka, którą wykonują. Coś w niej jest. Fajnie, że ktoś też tego słucha ;3 no i Mark Foster jest przeuroczy ze swoim shoulder dance na koncertach przy wykonywaniu 'pumped up kicks'. Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Foster The People 17.10.11, 18:44 świetny zespół,kocham pumped up kicks Odpowiedz Link Zgłoś
creaam Re: Foster The People 19.10.11, 19:26 oj wiem bidna alternatywa ;p ale różnią się graniem w porównaniu do np Katy Perry. bardziej o to mi chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
jb.0la Re: Foster The People 26.10.11, 15:44 alternatywa? oj, nie powiedziałabym. ale pumped up kicks-wspaniałe! c; różni się graniem od Perry. no pewnie. bo katy, rihanna, beyonce-to jest taki pop na całej linii. a ich granie trochę zalatuje indie, przynajmniej dla mego ucha. Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Foster The People 28.10.11, 22:50 Ano fajny zespół, Pumped Up Kicks najbardziej im się udało, pozostała część albumu też całkiem w porządku ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Foster The People 28.10.11, 23:03 Oj kocham. Ale alternatywa? Chyba indie. Uwielbiam "Pumped up kicks", "Helena beat" i "Don't stop" :3 Odpowiedz Link Zgłoś