Dodaj do ulubionych

Skejtówy czy Dziewczyny ? : D

26.11.11, 20:50
Dziewczyny * - chodzi mi o takie bardziej kobiece , sukienki itp .. nie chodzi o plastiki , tony makijaży , absolutnie ; )
czy może raczej skejtówy * ? - rurki , szerokie bluzy , dresy i wgl . . takie chłopczyce co palą , piją i wgl ?
a może pół na pół ? big_grin nie pytam się ponieważ chce się upodobać chłopcą czy coś w tym stylu , pytam bo mi się nudzi big_grin
jakie dziewczyny Waszym zdaniem podobają się chłopakom ? nie chce obrażać ani tych , ani tych .. każdy ma swój gust wink

pozdrawiam , koteczki kisstongue_outbig_grin
Obserwuj wątek
    • spacebound * chłopcom 26.11.11, 20:51
      • you_x Re: * chłopcom 30.12.11, 20:55
        No to przecież od chłopaka zależy ; /
        Myslę że bardziej te typowe dziewczyny..
        .. ale ty sie nie zmieniaj tylko dla jakiegos gó...arza i bądź sobą... dobrze radze...
    • pauliska1212 Re: Skejtówy czy Dziewczyny ? : D 27.11.11, 16:59
      pół na pół, trampki rurki sweterek koszulka, czasem baletki czasem bluzy xd
      nie palę nie piję

• miley_55 Re: Skejtówy czy Dziewczyny ? : D 27.11.11, 19:53
      chyba pół na pół. Lubię koronki, sukienki czy falbanki, ale jesli spodnie to tylko rurki . wink Ale ja skejtowa - nigdy. ; p Prędzej taka dziewczęca jestem.; )
    • tryhryt :D 28.11.11, 08:10
      moim zdaniem chłopakom podobają się takie pół na pół. big_grin
    • monik4 Re: Skejtówy czy Dziewczyny ? : D 28.11.11, 09:49
      raczej dziewczyny nie skejtówki
    • daily Stanowczo dziewczyny . 28.11.11, 12:35
      Przesadzony styl SKATE zostawmy chlopakom. Dajmy przeciwnej plci nacieszyc oko zakladajac kobiece stroje smile + sama czasami lubie zalozyc cos w desen SKATE,ale mimo wszystko wole dziewczecy styl.
      • spacebound ; ) 28.11.11, 14:18
        Dzięki za wszystkie odpowiedzi big_grin " Przesadzony styl SKATE zostawmy chlopakom " zgadzam się wink pozdrawiam ;>
        • mohito_ . 28.11.11, 14:22
          Dziewczyny wink
          • kawaiikimie Re: . 28.11.11, 15:03
            Uważam, że każda dziewczyna powinna nosić spódnice, spodnie są dla chłopaków. XD
            W ogóle na pewno nie skate, taka dziewczyna jest koleżanką i nie widzą w niej swojej dziewczyny.
            Gdybym ja była chłopakiem zdecydowanie patrzyłabym tylko na dziewczęce dziewczyny(lol), które ubieraja się słodko, stonowanie. : p Ale ja to ja.
    • foczka Dziewczyny :D 28.11.11, 15:11
      oczywiście to nie znacyz że od razu musi nosi szpilki i się mlauję . bo przecież np. trampki też są dla zwykłych ludzi ! wink ciuchów
      Po prostu nie ubieram męskich
      oprócz koszulek brata w kótrych kocham spać <3
      w jednej która mu się w praniu zbiegła chodze do szkoły ! : )
      ha ha big_grin

• lovexsucks Re: Skejtówy czy Dziewczyny ? : D 28.11.11, 15:20
      Nie pije,nie palę,pół na pół ;*
      Krótko,zwięźle i na temat serce
    • trusskawcia tu. 28.11.11, 15:51
      Pół na pół. Dziewczęco, ale bez przesady, spodnie tez lubię.

btw. skejtówa to nie jest od razu chłopczyca która ćpa i pije, a też każda chłopczyca nie ćpa i pali.
      • spacebound trusskawica: 28.11.11, 20:36
        Nie chodziło mi o to że każda skejtówa pali i ćpa , poprostu kojarzą mi się one z "menelami" nie wiem czemu .
        big_grin
      • wampire13 Re: tu. 30.12.11, 20:43
        Według mnie chłopakom podobają się dziewczyny, które są i dziewczęce i też chociaż trochę wyluzowane. Czyli, że ubierają się ładnie, są zdabane, ale nie są takimi drętwymi paniusiami. Mają swój, styl, muzykę. Są w jakijś sposób oryginalne.
        Czyli wychodzi, że pół na poł wink
    • mysiuniaxpp Re: Skejtówy czy Dziewczyny ? : D 29.12.11, 23:46
      pół na pół . ale podoba mi się styl ' skejtówy ' .
    • inbloom *______* 30.12.11, 20:04
      Jak to określiła moja mama jestem chłopczycą i gotem xD
    • jonasofanka trudno powiedzieć . 30.12.11, 20:11
      Nienawidze sukienek, spódniczek etc... Ale wiesz... jakieś eleganckie ubrania (bluzki białe, sweterki...) to tak, ale to jak mi każą ; > .
      Ale głównie chłopczyca. Lubię rurki, luźne bluzy, zadaję się też z chłopakami ( większa zabawa niż z dziewczynami *__* ) .
      Naprawdę trudno mi powiedzieć : D. Ale stawiam naa chłopczycę. 60% chłopczycy; 40% dziewczyny c : .
    • charlotte__ Re: Skejtówy czy Dziewczyny ? : D 30.12.11, 20:21
      Ani to, ani to..
      Dziewczęca raczej nie jestem, do skejtówy też mnie nie można porównać.. Ciężko mi określić, lubię czarne ciuchy, glany itd.. ale zdaży się, że ubiorę sukienkę, albo coś różowego. Jestem bardzo zmienna, jednego dnia potrafię przyjść w rurkach i męskiej koszulce, a następnego dnia ubiorę sukienkę ..
      • wampire13 Re: Skejtówy czy Dziewczyny ? : D 30.12.11, 20:46
        A jeśli chodzi o mnie..to bardziej ze mnie taka dziewczyna, choć czasami lubię też się lóźniej ubrać.
    • mysterious69 *__* 30.12.11, 20:51
      wlasnie ja bardzo lubie oba style.
      czasami jestem "skejciarą" a czasami dla odmiany zakladam spodniczke czy spodenki i zaczepista bluzkę wink
      więc fifty/fifty moim zdaniem ;D
    • heart.of.you ?? ;D 30.12.11, 21:00
      No.. ale czemu `skejtówa` ma od razu palić i pić? Może po prostu się fajnie ubiera?

mój styl to raczej pół na pół. nie nosze spódnic i sukienek - nie mam ani jednej w szafie . no ale dresów też nie mam jako wiele - 2 pary. butów na obcasie nie lubię nosić. zdecydowanie Nike Dunk.
      A każdemu chłopakowi podoba się inna dziewczyna , jedni wolą tapeciary, dziunie które chętnie by tylko rch.ali, i innym podobają się naturalne dziewczyny do kochania a nie tylko ru.chania .
    • heart.of.you Re: Skejtówy czy Dziewczyny ? : D 30.12.11, 21:03
      No ale gdybym była chłopakiem wybrałabym tą dziewczęcą ; pp
    • diabolusxxx Re: Skejtówy czy Dziewczyny ? : D 31.12.11, 00:52
      zalezy co kto lubi, nie wszyscy maja ten sam gust. jeden pokocha skejtowe, drugi seksowna laske, a trzeci metalowe.
    • monia12xd Re: Skejtówy czy Dziewczyny ? : D 02.01.12, 19:15
      bardzoo trudno określić co wolą chłopcy wink ja wolę styl bardziej dziewczęcy smiletongue_out ale rurki i bluza też mi odpowiada.
      • noicomipowiesz Re: Skejtówy czy Dziewczyny ? : D 03.01.12, 17:53
        pół na pół big_grin
    • ewellin Re: Skejtówy czy Dziewczyny ? : D 03.01.12, 20:17
      jak już ktoś napisał niektórzy wolą skate, inni dziewczny a jeszcze inny metale.
      mam sąsiada( około 20-25 lat ma) ma dziewczynę zawsze jest w spódnicy lub sukience, nie razu niewidziałam w spodniach ;x
      zatem mój brat stryjeczny ( ma 19 lat ) jego dziewczyna ma styl mieszany po różnemu się ubiera. raz sukienka elegancka, raz sportowe spodnie, raz jeszcze po innemu. z tym się zgadzam ona w ogóle inna niż on ale co tu gadać są znajomi już.. oho shockshock 12 lat. i są razem.
      moja odpowiedź: zalerzy od chłopaka
    • agapi Re: Skejtówy czy Dziewczyny ? : D 06.01.12, 15:50
      To zależy od tego, co jaki chłopak lubi smile. Ja... ja nie wiem do jakiej kategorii się zaliczam i czy w ogóle się zaliczam xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka