Dodaj do ulubionych

grube włosy

20.03.12, 17:03
Witam jestem posiadaczką bardzo grubych i puszących się włosów. Gdybym wysuszyła je suszarką miałabym olbrzymią szopę, bez suszenia jest średnia. Jakie kosmetyki polecacie ( oprócz jedwabiu). Włosów mam na prawdę dużo na długiej grzywce ma tyle, co koleżanka na całej głowie....
Obserwuj wątek
    • dosiak włosy 20.03.12, 21:12
      anwena.blogspot.com/ polecam tego bloga, znajdziesz tu wiele informacji dotyczących włosów smile
    • mroweczka_xxx Re: grube włosy 20.03.12, 21:31
      zazdroszczę ci ! chciałabym mieć więcej big_grin
    • karolcika2205 Re: grube włosy 20.03.12, 23:51
      nie wiem jakie kosmetyki . ale możesz iść na tzw. wycieniowanie włosów do fryzjera wink po prostu fryzjerka będzie Ci tam "jeździła" po włosach brzytwą wink to pomaga ale oczywiście trzeba co jakiś czas to powtarza, bo niestety włosy odrastają.. ;x
    • stokrotka002 Re: grube włosy 21.03.12, 14:29
      Różne kosmetyki nawilżające i wygładzające no i oczywiście jedwab tak jak już napisałaś. Takie włosy są najładniejsze po wyprostowaniu albo modelowaniu szczotką z jednoczesnym suszeniem ich (wtedy ci się nie napuszą). Mi na moje włosy to pomaga.
    • dariija Re: grube włosy 21.03.12, 14:53
      tragizujesz. ja mam również puszące się włosy, nie gęste, ale żyje z tym.. jakoś. ;p
    • olcissia_1998 Re: grube włosy 21.03.12, 15:30
      W sklepach z produktami Loreal (np. u fryzjera) powinien być produkt Mythic Oil, mi pomaga na szopę, jak nakładam go po myciu włosów. smile
    • xxjustynaxx Re: grube włosy 22.03.12, 16:21
      uwierz mi nie tragizujębig_grin kiedyś jak wysuszyłam to myślałam że się popłaczę. Obecnie mam przerzedzone i jest troszkę lepiej,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka