pumciaa 12.05.12, 19:43 Chodzicie na jakieś treningi?;>. Opowiedzcie swoje wrażenia ; ) Bo ja chodzę na treningi siatkarskie ; D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hilary_fanka TENIS! TENIS! 23.05.12, 14:43 Kocham to. Niestety ostatnio zaniedbałam treningi, ponieważ bardzo staram się dostać do wymarzonego liceum. Ale już niedługo i będę mogła znowu grać codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
answer answer 26.06.12, 17:08 Chodzę na basen, ale teraz trochę zaniedbałam, nie chce mi się. Ale w kwietniu był taki czas, że chodziłam na treningi siatkówki, koszykówki, tenisa, badmintona, na basen i nożną Ale to tylko dlatego, że były zawody. A w liceum <wybieram się od następnego roku, tzn. prawie-tym> będę chodziła na basen i tenisa, albo na basen i nożną Odpowiedz Link Zgłoś
mesajahforever Re: Treningi . 23.05.12, 18:52 Też bym chciała chodziź na siatę<3 Obecnie chodzę na ręczną Odpowiedz Link Zgłoś
gk8 Re: Treningi . 24.05.12, 12:00 Od 7 lat trenuję siatkówkę, od 5 lat piłkę nożna... Kiedyś przez rok grałam w piłkę ręczną, ale obecnie jest gram w siatkówkę i w nogę Odpowiedz Link Zgłoś
shima Re: Treningi . 01.07.12, 17:48 Z jakiego jesteś miasta? Fajnie by było gdyby z wawy to poleciłabyś mi ten swój klub piłkarski do którego chodzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
mickey_mouse21 Re: Treningi . 24.05.12, 17:00 Ja chodzę na treningi hip-hopu, i chciałabym chodzić na koszykówkę Odpowiedz Link Zgłoś
riri48 Re: Treningi . 24.05.12, 20:43 Taniec nowoczesny, Hip - Hop, chciałabym na ręczną Odpowiedz Link Zgłoś
daisyw Re: Treningi . 25.05.12, 21:17 W tamtym roku na jazz i tenis. Teraz mam zamiar znowu tańczyć,grać w tenisa i jak się uda to w piłkę nożną . Kiedyś chciałam grać w siatkówkę,ale jestem za niska . Odpowiedz Link Zgłoś
pumciaa Re: Treningi . 01.06.12, 22:30 To,że jesteś niska to nie znaczy,że nie nadajesz się do siatki możesz np.pięknie wystawiać Odpowiedz Link Zgłoś
balonowaaguuma Re: Treningi . 01.06.12, 08:53 Ja chodzę na siatke i na basenhttp Odpowiedz Link Zgłoś
szczureek Re: Treningi . 01.06.12, 22:03 Chodziłam na koszykówke, teraz od roku siatkówka. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
alicesalvatore Re: Treningi . 02.06.12, 11:53 Już od ponad 4 lat trenuję piłkę ręczną i uwielbiam spędzac czas na treningach, turniejach, wyjazdach i obozach Całkowicie mnie to pochłonęło. Ale również bardzo lubię siatkę, lecz do tego sportu nie za bardzo się nadaję, chyba że pograc na wf Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Treningi . 02.06.12, 19:46 Trenuję bieging na autobus z wiolonczelą / torbą / plecakiem / wiolonczelą+torbą . Odpowiedz Link Zgłoś
gola. Re: Treningi . 07.06.12, 20:21 treningi taneczne. już bite sześć lat a więc o swoich pierwszych wrażeniach mogę niewiele powiedzieć. uwielbiam tańczyć, dlatego poświęcam temu bardzo dużo czasu, często muszę przez to rezygnować z innych przyjemności. co prawda to nie to samo co np. gry zespołowe, ale mi jak najbardziej odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
maratea Re: Treningi . 12.06.12, 17:08 Ja trenuję LA, a kiedyś trenowałam pływanie, mam nawet na koncie mistrzostwo Polski www.kotek.pl/i/emoticons/brawo.gif proszę Was o pomoc, nic was to nie kosztuje, możecie zarobić i pomóc mi. Z góry dziękuję. Wejdźcie w poniższy link: gra.dormeo.pl/index.asp?tn=friendhome&parent=20347755&sid=98349&csu=whitepaper&cex=58033&med=ref&orig=mcn&vir=yes&src=pl_mrv_whitepaper_ref_lg_viral-ext&referrer=viral-ext_ref_58033&utm_source=viral-ext_ref&utm_medium=Referrals&utm_campaign=pl_mrv_whitepaper_ref_lg_viral-ext_58033&utm_content= Odpowiedz Link Zgłoś
dori97 Re: Treningi . 12.06.12, 17:11 Ja od 5 lat trenuję szermierkę <3 i od roku chodze na sks z kosza a na wakacjach zamierzam biegać (mam nadzieję że mi się uda) Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_jasper Re: Treningi . 18.06.12, 19:38 strzelectwo sportowe: - karabin pneumatyczny 10m pozycja stojąca - broń palna/ostra 50 m pozycja leżąca - pistolet 10m pozyjca stojąca (od września) no i będzie na wakacje basen Odpowiedz Link Zgłoś
emila22 Re: Treningi . 21.06.12, 15:14 biegam na 800m, 1000 m oraz na dłuższe dystanse : od 5 do 10 kilometrów. treningi mam codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
susan02 Re: Treningi . 26.06.12, 00:00 Jeśli mogę wiedzieć.Jaki masz czas na 10 km i 1000m? Odpowiedz Link Zgłoś
emila22 Re: Treningi . 26.06.12, 13:39 heh. wiesz co .. jasne możesz wiedzieć. tylko ,że w poprzednim wpisie się pomyliłam. nie biegam na 1000m , ale na 1500m. a czasy to tak : 800m - 2.41 1500m - 4.45 10km - 47min.23s. i oczywiście mam nadzieję, że będzie coraz lepiej z moimi wynikami. Odpowiedz Link Zgłoś
susan02 Re: Treningi . 26.06.12, 14:45 ja akurat na 800m nie biegam ale na 600 m -1.57min 1000m- 3 min 10km 31min 3 s Odpowiedz Link Zgłoś
emila22 Re: Treningi . 26.06.12, 16:34 no to gratuluję wyników. o ile podałaś swoje realne czasy , bo jakoś nie mogę uwierzyć , że na 10km masz czas 31min 3s . Rekordzistka Polski w biegu na 10 km ma czas 31 min 52 s. więc chyba ktoś tu trochę oszukuje.. hmm..a może kopnął mnie taki zaszczyt i na stronie kotek.pl spotkałam nową rekordzistkę? no ale życzę dalszych sukcesów. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
susan02 Re: Treningi . 26.06.12, 17:04 Ten wynik jest z mojego prywatnego treningu. xd A takie się nie liczą do zapisywanie w rekordach polski czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
emila22 Re: Treningi . 26.06.12, 17:22 to może miałaś źle wymierzoną trasę albo coś takiego.. bo to niemożliwe żeby przy czasie 3 min na kilometr osiągnąć czas , który podałaś na dystansie 10km. Nie chcę być niemiła , ale po prostu bardzo interesuję się lekkoatletyką i mam sporą wiedzę co do możliwości osiągania poszczególnych czasów. I dodam jeszcze, że tydzień temu brałam udział w biegu na 10 km. biegło około 800 osób. Wygrał Kenijczyk z czasem troszkę poniżej 32 min. A najlepsza z kobiet, która przygotowuje się do olimpiady osiągnęła czas 34 minuty. Odpowiedz Link Zgłoś
susan02 Re: Treningi . 26.06.12, 22:49 Tylko że czas 3min z dystansu 1km jest sprzed roku.<br /> A ty nie znasz mnie i moich możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
emila22 Re: Treningi . 27.06.12, 13:26 A Ty nie rób z siebie jakiejś istoty nadprzyrodzonej. Bo żadna 15-latka nie jest w stanie tak biegać. I już nie roztrząsajmy tego tematu, bo i ja i Ty dobrze wiemy , że to co mówisz jest nieprawdą. Bardzo miło się z Tobą rozmawiało. Moja rada dla Ciebie na przyszłość - nie kłam więcej. To nie jest fajne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
susan02 Re: Treningi . 25.06.12, 14:42 Ja mam treningi z biegów, czasami z trenerem a czasami sama. Jeśli jestem sama to mam elktronicznego "trenera". Dostaje duży wycisk i sama sobie też duża poprzeczke stawiam, żeby być jak najlepsza. Dzięki tym treningim jestem dobra w tym co robie Odpowiedz Link Zgłoś
pallavolo. Re: Treningi . 28.06.12, 20:04 Kiedys pływałam i chodziłam na treningi piłki ręcznej, koszykówki i siatkówki. Teraz tylko gram w siatkówkę Ale od przyszłego roku będę chyba też kontynuować grę w piłkę ręczną ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
shima Re: Treningi . 01.07.12, 17:56 Chodziłam kiedyś na basen 3 razy w tygodniu. Teraz nic nie trenuję, ale od przyszłego roku może karate lub właśnie pływanie Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Treningi . 06.07.12, 10:42 nie chodzę na żadne treningi , w domu robię swój własny trening , efekty są i pieniądze w kieszeni też pozostały Odpowiedz Link Zgłoś
cintiaa Re: Treningi . 08.07.12, 19:47 Ahh treningi... W podstawówce trenowałam akrobatykę sportową, od poniedziałku do piątku po 2 godz dziennie w-f "akrobatyki" w tym dodatkowe 3 godz pozalekcyjne <3 W gim to nic takiego chodziłam na zapasy ale zaczęłam się lenić i już teraz tylko wieczorkiem biegam po Warszawskich ulicach. A no i bym zapomniała jeszcze jeżdżę konno no ale iż nie mam zbyt dużo pieniędzy to teraz trochę mi się to wszystko urwało Ale ogólnie mam bardzo dobre wspomnienia, zawsze coś się działo i uczyłam się nowych rzeczy z, których bardzo byłam i jestem dumna.Wydaje mi się, że każdy powinien chodzić na jakieś treningi człowiek wyszaleje się a potem nie głupiej wiem to z resztą sama po sobie Pozdrawiam Cintiaa Odpowiedz Link Zgłoś
morigan ;D 08.07.12, 23:13 ja nie wiem czy mogę to nazwać treningiem ale przez cały rok chodziłam na sks z kosza i siaty Odpowiedz Link Zgłoś