Dodaj do ulubionych

Zespoły rockowe

10.06.12, 18:00
Hej Kotki ;]
Chciałam Was zapytać czy znacie jakieś fajne, rockowe zespoły ?
Ja preferuję Nirvanę, a Wy ?
Obserwuj wątek
    • rei_san Re: Zespoły rockowe 11.06.12, 14:03
      Nirvana, nieliche to. *^*

Prócz tej klasyki, której ja nie słucham, czyli Guns N' roses, AC/DC, Black Sabbath, Led Zeppelin, Metallica itd. (metal to podgatunek rock'a również, jak coś xD) to jest My Chemical Romance, Korn, czy te typu Black Veil Brides, Alesana, Bring me the horizon, Asking Alexandria, Escape the Fate (...) i duuużo innych xD

I są jeszcze fajne industrial czy synth rock'owe zespoły, moje ulubione to Helalyn Flowers i the Birthday Massacre. Jest jeszcze Stolen Babies, ale to już głównie będzie dark cabaret O.o

I trochu gotyckich bardziej, gothic rock i metal, symphonic.. Epica, Nightwish, UnSun...

Ale słucham głównie japońskiego rock'a. Ten "normalny" - B'z, One ok rock, Nico touches the walls ~, a ten, którego ja słucham (visual kei) - the GazettE, Lolita23q, Lycaon, MoNoLith, ScReW, Vidoll, Versailles. Wtedy nie słucham, ale są good: Dir en grey, Nega, NEXX, DIO, DELUHI, a z tych starszych X Japan, Buck-tick, Malice Mizer, Luna Sea...

Ta, wiem, takie podstawowe same. Prócz tego znam, ale te już trochu lżejsze: Muse, Linkin Park, Green Day... ~

I pseudo-rockowe 30STM i the Pretty Reckless.

A takie pop-rockowe to Paramore, All time low, Fall out boy, Panic! at the disco, Evanescence, Indica.
    • charlotte__ Re: Zespoły rockowe 16.06.12, 10:17
      Ojj znam wiele ;P Może ograniczę się do tego, że napiszę Ci te które słucham i lubię ;D
      Tak więc: Flyleaf, Skillet, Simple Plan, Linkin Park, Lifehouse, Fireflight, Billy Talent, Third Day, Green Day, Three Days Grace, Daughtry, Rise Against, Sabaton, Evanescence, Kings Of Leon, Nirvana, Slipknot, System Of A Down, Three Door Down
      • krejzi_qciara Re: Zespoły rockowe 16.06.12, 23:25
        Zapraszam na mego profila. Tam takich wiele. smile Też kocham Curta. Wielbie pieśni: Smells like teen spirit, Come as you are, Lithium. A ty, które lubisz the most?
    • krejzi_qciara Re: Zespoły rockowe 16.06.12, 23:24
      Zapraszam na mego profila. Tam takich wiele. smile Też kocham Curtawww.kotek.pl/i/emoticons/serce.gif. Wielbie pieśni: Smells like teen spirit, Come as you are, Lithium.www.kotek.pl/i/emoticons/smirk.gif A ty, które lubisz the most?
      • rocket__queen Re: Zespoły rockowe 01.07.12, 15:27
        krejzi_qciara pisze się Kurt a nie Curtwink
    • roswell rock ♥ 17.06.12, 15:12
      Ja WYZNAJĘ Nirvanę ! Lubię happysad, Myslovitz, Led Zeppelin, Kasabian, Hey, Kult, Gorillaz, Paramore, Linkin Park, My Chemical Romance.
    • laura.pl Re: Zespoły rockowe 20.06.12, 17:56
      Nirvana, Pearl Jam no i ja jeszcze uwieeelbiam Linkin Park smirk
    • adusia97 Re: Zespoły rockowe 25.06.12, 13:16
      The Pretty Reckless,Nirvana,Papa Roach,Metallica,Green Day,Blackout,30 Seconds to mars,Nickelback,Paramore,My Chemical Romance,Korn,Apocalyptica,Limp Bizkit,System of a down,Kings of leon,Linkin Park,Evanescene i Switchfoot
    • saori Re: Zespoły rockowe 29.06.12, 13:05
      Oj nie da się wymienić jednego. Nie będę wypisywać wszystkich lubianych przeze mnie zespołów [obawiam się, że to by zajęło za dużo czasu], ale ostatnio ciągle słucham: Fire On Dawson, Korn, One Ok Rock, Smile Empty Soul, Angels & Airwaves, Guano Apes, a także Maximum the Hormone. ; d
    • domciakowaxd a więc.. 05.07.12, 15:33
      łohoho xd Kocham ROCK <3 Nie wiem, jak kiedyś < gdy byłam mała > mogłam bez niego żyć . teraz only rock < może czasem trochę czegoś innego >
      Zespoły których słucham to : Guns N' Roses, Metallica, AeroSmith, Danger Danger, Europe, Iron Maden, Green Day, My Chemical Romance, Sunrise Avenue, Simple Plan, Scorpions, Nirvana, Good Charlotte, Evanescence no i oczywiście Bon Jovi. < 3
    • anahi_loveyou Re: Zespoły rockowe 14.07.12, 11:49
      Nirvana, Guns n' Roses , Queen, Scorpions, Metallica, System of a Down, Skillet, Sum 41, Skid Row, Aerosmith, Manchester, happysad, Simple Plan, 30 second to Mars, Green Day, Blink-182 wink
    • master_yoda e rock jest satanistyczny... 17.07.12, 10:30
      słucham czasami.najlepszy zespol rockowy to chyba jonas brothers.
      a nirvana i guns n' roses to chyba metal...jak nie wiecie to nie piszcie -.-
      • rocket__queen Re: e rock jest satanistyczny... 17.07.12, 20:45
        ja prld...
      • honeykarolcia Re: e rock jest satanistyczny... 18.10.12, 18:51
        bez urazy, ale chyba cie poj.ebało.
    • morfina Re: Zespoły rockowe 07.08.12, 22:03
      oj dużo , ale moim ulubionym jest arctic monkeys i foo fighters . suspicious
      • spieluhr Re: Zespoły rockowe 07.08.12, 22:12
        poznańska Luxtorpeda serce, klasyk AC/DC, szwedzki Mando Diao, usw.
    • ann_rock Nirvana forever! 07.08.12, 22:42
      serce
    • whiplash. Re: Zespoły rockowe 08.08.12, 23:52
      oh, jestem taka dojrzała, chodzę do gimnazjum i słucham Kurtełę Cobainęłę.
      jeżeli chodzi o mnie: Iron Maiden, In Flames, Hunter, Sabaton, Ensiferum, Children of Bodom, Korn, ACDC, Motorhead, Rammstein, Megadeth, Slayer, Disturbed, Korpiklaani, Hammerfall i duuuuzo wiecej,
    • nicoole Nirvana<3 26.08.12, 13:36
    • sammy Re: Zespoły rockowe 26.08.12, 14:00
      Widzę, że moda na nirvane trwa -.-
    • obi.wan.kenobi Re: Zespoły rockowe 27.08.12, 09:59
      Alice in Chains , Muse , Metallica ,red hoci ,Queen , Megadeth i wiele innych.
    • simplesong Re: Zespoły rockowe 27.08.12, 14:34
      AC/DC , Nickelback , Bon Jovi , Nickelback , Metallica , Queen , Van Halen , Gotthard , ZZtop , Bryan Adams , Sumo Cyco , Judas Priest , Nirvana
    • nutella2 Re: Zespoły rockowe 04.09.12, 21:45
      z takich kultowych, starszych np.:
      the Beatles
      Led Zeppelin
      The Doors
      Pink Floyd
      Queen
      AC/DC
      Guns 'n' Roses
      Bon Jovi
      Metallica
      Kiss
      itp.
      Polskie
      Republika
      Armia
      DŻEM
      Aya Rl
      Hey
      Lady Pank
      itp.
      i grunge do którego zalicza się Nirvana
      Nirvana
      Pearl Jam
      Soundgarden
      Alice in chains
      itp.

• gomezka. Re: Zespoły rockowe 13.09.12, 20:59
      Green Day ;P
      • kasia5977 Re: Zespoły rockowe 16.09.12, 11:29
        Bardzo Ci polecam My chemical romance, są naprawde zajebiści... sama oceń .
        No i jeszcze: Foo fighters, Paramore, Biffy Clyro, Lostprophets, Muse, You me at six, rise againts... i wiele, wiele innych
        • smileyy776 Re: Zespoły rockowe 18.09.12, 20:04
          nie wiem nie słucham rocka czasem może Nirvana ,ale kocham i ubóstwiam the pretty reckless głos taylor jest nieziemski. :3
    • kotkaevita15 Evanescense 20.09.12, 20:14
    • miley Re: Zespoły rockowe 18.10.12, 19:30
      nirvana serce inkin park serce
      • miley sory zjadłam L Linkin Park 18.10.12, 19:33
        • lia_ <3 21.10.12, 15:51
          Ja lubię Nirvanę, Rise Against, Linkin Park, AC/DC, RHCP, a z takich lżejszych (indie czy coś xD) Kings of Leon, Coldplay, Foster the People ...
          A jeśli chodzi o polskie to IRA, Myslovitz, happysad, Strachy na Lachy ... big_grin
    • rinmotokimeka Re: Zespoły rockowe 08.12.12, 23:17
      arctic monkeys !
      foo fighters !
      suspicious
    • greenday1 Re: Zespoły rockowe 14.01.13, 21:08
      Green Day , Linkin Park,Muse - fajne zespoły

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka