isiaa123 04.03.13, 19:46 Mojej przyjaciółce podoba się chłopak, którego nie zna. Jest nieśmiałą więc nie podejdzie do niego. Nie wiem jak mam jej pomóc. Nie wiem nawet czym to można nazwac bo nie sądzę że miłością. Poradźcie co mamy zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bromebro Re: Problem z chłopakiem 04.03.13, 19:59 no to jest problem musi poprstu odwzajemniec jego usmiech i wiesz wszystko powoli jak fajny to go trzymac hah xd ta tak to sa uroki nastolatki Odpowiedz Link Zgłoś
sel1234 Re: Problem z chłopakiem 04.03.13, 20:10 Możesz podejść do niego i z nim pogadać, popytać go czy np. ma dziewczyne, czy podoba się jemu twoja koleżanka, itd. Jeśli powie, że mu się ona podoba, możesz umówić ich na spotkanie, Żeby się lepiej poznali. Ja jednak uważam, że lepiej byłoby, gdyby ona sama załatwiła tą sprawę, ale rozumiem, że jest niesmiała ( tak jak ja). Ja mam podobny problem jak twoja koleżanka, tylko ja tego chłopaka znam baardzoo dobrze (znamy się prawie 4 lata), ale nie mam odwagi do niego zagadać Odpowiedz Link Zgłoś
bromebro Re: Problem z chłopakiem 04.03.13, 20:11 no to nie jestem sam heehhe tez mam taki problem Odpowiedz Link Zgłoś
owczarnia Re: Problem z chłopakiem 04.03.13, 20:23 Zagadaj do niego cholero mała! Dziewczyno taka okazja może się nie powtórzyć! Wiem co mówię, chociaż u mnie to było odwrotnie, to on napisał. A gdyby nie napisał? Hm? Dalej byśmy się marnowali : ) Odpowiedz Link Zgłoś
owczarnia Re: Problem z chłopakiem 04.03.13, 20:22 ja raz mojej kumpeli powiedziałam, żeby do niego po prostu podeszła i powiedziała mu, że mi się podoba. to była masakra i tak nic z tego nie wyszło ;d. Najlepiej niech sama napisze, chyba już najwyższy czas się zebrać w sobie, nie jesteśmy dziećmi (chyba?). Wiem, że się wstydzi, ale nie ma co. Być może od tego zależy jej przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
isiaa123 Re: Problem z chłopakiem 04.03.13, 21:13 Dzięki spróbuję z Nią pogadać może przekonam ;* Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardama Re: Problem z chłopakiem 06.03.13, 15:33 Albo ich sama wyswatasz (jeżeli znasz chłopaka), albo staraj się jej wbić do jej małej główki, że jak nie spróbuje to się nie dowie co i jak Odpowiedz Link Zgłoś