diamond.brandy Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 03.05.09, 22:00 oczywiście wszystkie Tokio Hotel! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SARA .: DD Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.41.9.84.sub.mbb.three.co.uk 03.05.09, 22:07 ja na ZAWSZE zapamietam : Limp Bizkit - Behind Blue Eyes. We The Kings - This Is Our Town. Simple Plan - Untitled. Coldplay - Viva La Vida. Akon - Ghetto. Roxette - Listen To Your Heart. Aerosmith - I Don't Want To Miss A Thing. i wiele innych. mozna ich posluchac na youtube.co.uk .;- )) moim zdaniem te wszystkie piosenki z Top Listy za niedlugo ludzie przestana ich sluchac i z chcecia wroca do tych ktore tak naprawde sa swietne i w swoj sposob magiczne,< / 333 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pysio Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.goldap.pl 03.05.09, 22:09 Zdecydowanie Metallica - nothing else matter. Gdy miałam większego doła słuchałam jej i płakałam. Ahh. Full moon ze Zmierzchu, wiele mi przypomina. Jeszcze jedna Toples - Dominika haha ;d Odpowiedz Link Zgłoś
marza1316 Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 03.05.09, 22:10 I jeszcze .. Dulce Maria - te daria todo . <3 Odpowiedz Link Zgłoś
marza1316 Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 03.05.09, 22:11 zapomiałam znowu o RBD inacanzable - czy jak to się pisze ;p Odpowiedz Link Zgłoś
different Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 03.05.09, 22:13 Metallica - nothing else matter <333 oj tak, tak. najlepsza piosenka na smutne dni. no i może jeszcze Don't cry - Guns N Roses. gitarowa solówka wprost genialna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tynka Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: 212.160.213.* 03.05.09, 22:24 że tak powiem większość "kotkowiczów" jest doś a nawet bardzo ograniczona jeśli chodzi o gust muzyczny.. wszdzie tylko JB itp Dziewczyny ogarnijcie się i zacznijcie słuchać prawdziwej muzyki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RockGirl Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 22:25 widze ze tu wiekszosc piosenek to gwiazdy disneya ale moze przekonam was do trochej innej muzyki ;] mam kilka takich ukochanych piosenek glownie takie do ktorych mozna pochlipac jesli chodzi o polskie to : perfect -kolysanka do nieznajomej ; lombard - przezyj to sam i lady pank - zawsze tam gdzie ty a co do zagranicznych to wrecz kochaam ta piosenke jedna z piekniejszych : AEROSMITH - I DON'T WANT TO MISS A THING bardzo lubie tez : delta goodrem- last night on earth,Offspring-Pretty Fly, i wiele innych a jesli chodzi ogolnie o zespoly to posluchajcie se Simple Plan i The Veronicas ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 22:26 Młode wilki cz. 7... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: however_U_like Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: 80.48.210.* 03.05.09, 22:26 Metallica - Nothing Else Matters - klasyk The Offspring - A Lote Like Me Paramore - Born For This, Here We Go Again The Kooks - Love It All Dżem - Boże daj dom Evanescence - Bring me To Life Apocalyptica - Path to takie naaaj utwory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 22:56 Celine Dion- My Heart will go on, All by myself, The Power of Love, Let's Talk About Love i wiele, wiele innych piosenek Celine. System of A Down- Chop Suey Evanescence- Bring me to Life Witney Houston- One Moment in Time Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basis Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 22:58 `'Speeding cars' Imogen Heap 'Missing' Evanescence 'My Immortal' Evanescene 'My heart will go on' Celine Dion 'Pain' Three Days Grace można ich posłuchać na każdej stronce z muzykom typu; wrzuta, youtube itd. miłego.! Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 SP 03.05.09, 23:01 Simple Plan "save you" ta piosenka zostanie na zawsze w mojej pamieci, ze wzgledu, ze praktycznie opisuje moje zycie. Utożsamiam się z nia. A lubie sporo piosenek Jeszcze zawsze bede pamietac 'wehikul czasu' i 'w zyciu piekne sa tylko chwile' dzemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;D Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.chello.pl 03.05.09, 23:02 Led Zeppelin - "Stairway to heaven", "All of my love". The Beatles - "All you need is love", "Help", "Yesterday", "Here comes the Sun". The Doors - "People are strange" David Bowie - "Space Oddity", "Changes", "Heroes" Queen - "Crazy little thing called love" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missy Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 23:08 A ja będę inna xD O-Zone - Dragostea Din Tei Napewno na youtube, na wrzucie Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 c.d xd 03.05.09, 23:08 A z moich ulubionych to jeszcze: Silverstein "My heroine" www.youtube.com/watch?v=n12cYMGFD7o escape The fate "The ransom" www.youtube.com/watch?v=D3w3Fa6vmPQ LoveHateHero "White Lies" www.youtube.com/watch?v=T1AUz_4GEks Taking Back Sunday "cute without the e" www.youtube.com/watch?v=SDU8-WYlouk The Medic Droid "fer sure" www.youtube.com/watch?v=x4i70fPamhE Brokencyde "Still waiting 4 U"www.youtube.com/watch?v=vxExYrV6xOk -----||---- Odpowiedz Link Zgłoś
podnietaxd ... 03.05.09, 23:09 czemu ciąglę te gwiazdki disneya a co w polsce nie ma już fajnych gwiazd albo w niemczech też napewno coś jest ciągle na kotku demi miley jonas brothers i inne gwiazdki disneya ja nigdy nie zapomnę tej piosenki Metallica - The Unforgiven Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom xp Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.cust.tele2.pl 03.05.09, 23:12 good sensi- NDK xp Odpowiedz Link Zgłoś
demi_lo :P 03.05.09, 23:16 Moje ulubione piosenki to: - Miley Cyrus - 7 things - Mezo - Aniele - Mrozu - Miliony Monet - Cliver - Tylko z Tobą - Billy Joel - Uptown Girl - Jamelia - Super Star - Iwona Węgrowska - Kiedyś zapomnę - Pink - So what - Łzy - Puste słowa - Shaun Baker - Hey hi hello - t.i. feat. Rihanna - live your life - RH+ - Poprostu miłość (RMX 2007) Odpowiedz Link Zgłoś
fankath92 Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 03.05.09, 23:57 wszystkie utworki Tokio Hotel => na youtube do tego Panik i Killerpilze ;P no i Stacja Warszawa Lady Pank <33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: immortal Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 00:05 Decode - Paramoe Full Moon - The Black Ghosts Go All The Way - Perry Farrel Feeling Good - Muse Nie Chę Się Bać - Ewa Farna a z takich mniej znanych to wszystkie piosenki Roberta Pattinsona (większości się nie podobają ale to jest moje brzmienie ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrs. adourie Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 00:24 Avril Lavigne - When you're gone , slipped away, falling down Jonas Brothers - Little bit longer , When you look me in the eyes The Fray - Fall away, How to save a life James Morrison & Nelly Furtado - Broken Strings Muse - Supermassive Black Hole, Can't take my eyes of you 3 doors down - Here with you The All-American Rejects - It ends tonight Paramore - Adore Simple Plan - Welcome to my life, Perfect Panic! at the disco - Nothern Downpourn , Camisado, I write sins not tragedies, Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off Jimmy eat world - The middle, Pain. Jest jeszcze pare, ale te najważniejsze są. Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Nigdy ta piosenka mi się nie znudzi ;p 04.05.09, 07:53 Beyonce-Halo...Idealna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia0206 Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 10:34 wszystkie 2paca, np. Only god can judge me, life goes on i ghetto gospel z eltonem johnem. POLECAM - watro znac te piosenki. teksty sa wspaniale, z reszta ja artysta. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: piosenki, które zapamiętacie na zawsze 04.05.09, 10:45 Michelle ma rację! Właściwie tu miały być wymienione piosenki, które naprawdę coś wniosły do światowej muzyki (tak wywnioskowałam z tytułu). Które ludzie, pomimo upływu lat, pamiętają jakby wydano je wczoraj A tu ciągle tak: Jonas Brothers, Miley Cyrus, Vanessa Hudgens. Czyli jak najmniej ambitna "muzyka". Nie wiem, co oni wnieśli do muzyki, że dzieci Disneya tak się nimi zachwycają. Super głosów też nie mają, a ich piosenki są jak najbardziej oklepane, nic w nich nie ma wyjątkowego. Moje typy- Queen- The show must go on, Who want's to live forever Czesław Niemen- Dziwny jest ten świat, Mimozami, Czas jak rzeka. Europe- The final Countdown Be Gees- To much heaven Sporo ich jest i nie będę wszystkiego wymieniać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś