Dodaj do ulubionych

Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Place ?

26.03.09, 15:26
brawoMoim zdaniem jasne, ze seial gdzie gra Selena ale Hannah też jest Ok.kissbig_grin
Obserwuj wątek
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Pla IP: *.xdsl.centertel.pl 27.03.09, 18:28
      taa,wszystko co związane z Seleną to dla ciebie lepszechoinkadevilscianasuspicious
      • Gość: milunia_cyrusx3 Re: Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Pla IP: *.xdsl.centertel.pl 30.03.09, 11:47
        Też lubię Selenę,ale uważam że Miley jest lepsza.Zrobiła wiekszą kariere,ma piękny,mocny głos i w ogóle
        nie umiesz pisac dziecko
        • stylish Re: Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Pla 29.04.09, 12:23
          chyba Hannah Montana .
    • pati896 Re: Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Pla 28.03.09, 13:18
      angryI co w tym złego.!!!!!! Nie zabronisz mi jej lubić ;/ A t za to wszystko co z Miley więc się odczep, bo moge sobie
      lubić kogo chce i co chce DOBRA;/ Weście mnie juz nie wkurzajcie tą waszą gadką. Najpierw przemyślcie co wy
      wogóle mówicie dobra ;//confusedangrysmirk
      • Gość: milunia_cyrusx3 Re: Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Pla IP: *.xdsl.centertel.pl 30.03.09, 11:44
        "w ogóle"pisze się odzielniescianasciana
    • Gość: anetkaxd Re: Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Pla IP: *.xdsl.centertel.pl 30.03.09, 12:02
      Monatana???chyba raczej MONTANA!
      • wunia Re: Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Pla 30.03.09, 19:11
        ja miliardy razy wole hanne!!!!!!!!!!!!!! jej serial przynajmniej jest smieszny!!!!!!!! i nie ma zalosnych tekscikowconfused
    • pati896 Re: Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Pla 30.03.09, 20:23
      No iw y znowu zaczynacie.! Ja sobie tu nie rzycze radznych niemiłych słów na temat innych ja chociarz nie
      zabardzo lubię Miley mam swój honor i nie zniże się do waszego poziomi i nie obrażam jej jakoś.! Dobra moze i
      Montana ale to nie j.polski każdy się morze pomylić i na klawiaturze łatwo cos pozmieniac niechcący.!;/
      • Gość: gfh Re: Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Pla IP: 80.48.178.* 20.04.09, 19:07
        Hm ,!!!!!!
    • pati896 Re: Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Pla 30.03.09, 20:25
      Haha śmieszny.! Morze czasami, ale Miley w tym serialu też sobie rządzi i wątpie rzeby ktoś odzywał sie do taty tak
      jak ona chyba,że tacy jak wy ;/ Bez obrazy, ale po tym co piszecie morzna tak powiedzieć. Nie morzna z tego brać
      rzadnego przykładu i Miley ciągle sczela tam głupawe mini. Czrodzieje moze sa z fantazją, ale za to ciekawe,
      śmescz, niektóre rzeczy moga stać się naprawdę. I nikt jeszcze niczego nie udowodnił;/
      • miley_love. Re: Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Pla 31.03.09, 19:44
        pati896 napisał(a):

> Haha śmieszny.! Morze czasami, ale Miley w tym serialu też sobie rządzi i wątpi
        > e rzeby ktoś odzywał sie do taty tak
        > jak ona chyba,że tacy jak wy ;/ Bez obrazy, ale po tym co piszecie morzna tak p
        > owiedzieć. Nie morzna z tego brać
        > rzadnego przykładu i Miley ciągle sczela tam głupawe mini. Czrodzieje moze sa z
        > fantazją, ale za to ciekawe,
        > śmescz, niektóre rzeczy moga stać się naprawdę. I nikt jeszcze niczego nie udow
        > odnił;/

a alex? jest chyba najgorszym przykładem. jest opryskliwa, podstępna, łamie
        reguły i robi to co chce. źle uczy się w szkole, dokucza braciom?
        taaaak. miley stewart to przy niej istne evil. =='
    • pati896 Re: Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Pla 01.04.09, 15:19
      hahah, a Miley to niby co.! Nie wkurzaj mnie znowu, bo nie powiedziałam że nie lubie Hannah KOCHAM TEN FILM
      JEST BOOOSKI.! I nie interesuje mnie kto jak tam sie zachowuje, poprostu chce wiedzieć, kto co lubi bardziej.! I
      zejdź juz ze mnie pliiiis, bo mam juz z tobą koszmary ;/
      • miley_love. Re: Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Pla 01.04.09, 16:57
        ej. ja tylko wyrażam swoje zdanie, nie? ja się już ciebie nie czepiam. też lubię
        czarodziei, ale hm. wydaje mi się, że miley stewart jest lepszym przykładem do
        nasladowań niż alex. i tyle.
    • mileyraycyrus Re: Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Pla 01.04.09, 20:14
      Hannah wymiata ;pcool xD
    • pati896 Re: Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Pla 02.04.09, 17:35
      Wiem każdy ma swoje zdanie i to szanuje tylko się pytam smile Morze byśmy już dały spokuj z tymi kłótniami hehe kiss
      Bo przyznajmy obie zachowujemy się jak dzieci haYh tongue_outuncertain Ja lubie Miley (BARDZO) musze to przyznać i Sel też
      Bardzo bardzo ^^smirk
      • miley_love. Re: Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Pla 02.04.09, 18:02
        pati896 napisał(a):

> Wiem każdy ma swoje zdanie i to szanuje tylko się pytam smile Morze byśmy już dał
        > y spokuj z tymi kłótniami hehe kiss
        > Bo przyznajmy obie zachowujemy się jak dzieci haYh tongue_outuncertain Ja lubie Miley (BARDZ
        > O) musze to przyznać i Sel też
        > Bardzo bardzo ^^smirk

też nie mam zamiaru się już kłócić. ; D
    • pati896 Re: Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Pla 02.04.09, 19:16
      hehe no to zgoda, bo mnie już to wszystko zmęczyło haYh ;*
      • Gość: milunia_cyrusx3 Re: Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Pla IP: *.xdsl.centertel.pl 03.04.09, 19:27
        pati896 napisał(a)
        >hehe no to zgoda,bo mnie już to wszystko zmęczyło haYh ;*

co takiego?
      • princessmiley Re: Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Pla 17.04.09, 14:56
        hannah montana bo są nowe odcinki!!!smile
    • pati896 Re: Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Pla 03.04.09, 22:02
      Nie musisz wiedzieć to nasze sprawy ;/
    • Gość: Lindsay Re: Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Pla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 15:28
      do tej całej pati: nad ostatnią wypowiedzią Miley_love napisałaś że bardzo lubisz Miley a wcześniej że nie za bardzo ją lubisz no to zdecyduj się w końcu dziecko czy ją lubisz czy nie tu mam dowody:
      "No iw y znowu zaczynacie.! Ja sobie tu nie rzycze radznych niemiłych słów na temat innych ja chociarz nie
      zabardzo lubię Miley mam swój honor i nie zniże się do waszego poziomi i nie obrażam jej jakoś.! Dobra moze i
      Montana ale to nie j.polski każdy się morze pomylić i na klawiaturze łatwo cos pozmieniac niechcący.!;/"
      podkreśliłam to co napisałaś - jesteś naprawde dziwna ale takich dowodów na forum jest mnóstwo więc pilnuj się bo jesteś w wieeeeeeeeeeeeeeeeelkim dołku tongue_out
    • pati896 vgfn y556fg 20.04.09, 18:07
      Jeśli nie zauważyłąś można też zmienić zdanie na temat kogoś.!!!!!!!!! Dziewczyno ile ty
      masz lat,ze wypisujesz takie głupoty, za smarkata jesteś.! Nie potrafisz zrozumieć sensu
      zdania uncertain <hahaha> Wiesz to co piszesz jest wogóle załosne uncertain Nie wtrącaj sie i to ty
      jesteś w baaaardzo wieeeelkim dołku,bo ciagle wszystkich osądzas po pozorach, a sama
      nie jesteś rzadnym ideałem.!angryangry Weś się dziecko obudź uncertain Moge sobie raz kogoś lubić a
      raz nie jeśli tak mi sie podoba uncertain big_grinbig_grin
      • Gość: milunia_cyrusx3 Re: vgfn y556fg IP: *.xdsl.centertel.pl 20.04.09, 19:01
        Dziecko?ha,ha raczej ty jesteś dzieciaczek."żadnym" ż z kropką!!zgadzam się z
        Lidnasay,lubisz w końcu tą Miley czy nie?uncertainuncertain
        • Gość: shesheshe Re: vgfn y556fg IP: *.csk.pl 20.04.09, 20:11
          o co wam chodzi?? czepiacie sie jej ciagle..;/ moze z polskiego nie jest najlepsza ale nie
          poniza innych za to zer nie lubia sel ;/ ja osobiscie wole hanne montane ale te nowe odcinki
          czarodziejow sa spoko wink do milunia_cyrusx3 gdzies napisalas ze masz 12 lat na jakims
          temacie a pati ze ma 14 i kto tu jest dzieckiem???
          • Gość: Lenka Re: vgfn y556fg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 14:38
            milunia_cyrusx3 : ogarnij sie uncertainuncertainuncertain
          • Gość: milunia_cyrusx3 Re: vgfn y556fg IP: *.xdsl.centertel.pl 21.04.09, 18:51
            shesheshe:Może i jestem młodsza o 2 lata,ale to nic nie znaczy.Ja mając 12 lat mogę byc
            mądrzejsza nawet od 14 latki.Po prostu pati896 denerwuje mnie z tym ciągłym
            chwaleniem Seleny.
      • Gość: MileyHannahFan przeczytaj to pati896!!!!!!!! IP: *.elblag.vectranet.pl 21.04.09, 16:14
        mam dosyc naszych klutni. mamy tyle samo lat,14lat.i nie chce mi sie klucic!!!!!!!!!!mysle ze
        tobie tez.!!!!angry!big_grindlatego popieram cie pati
        • destiny12 x D 11.08.09, 15:21
          Hannah Montana oczywiście ! serceserce
    • Gość: j Re: Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Pla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 15:25
      No wlasnie nie czepiajcie sie jej. Ona lubii SEl i koniec to jej zdanie a bledy sie czesto zdarzaja na komputerze ! ^^ ja wolee Hannah Montana . jest smieszniejszaa@
    • pati896 Re: Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Pla 21.04.09, 15:31
      Thx za poparcie ;D Ja do tych co lubią Hanne się nie czepiam, bo każdy ma swój stl i
      szanuje to, a na kompie łatwo pomylic literi, ale ja przynajmniej pisze z sensem.! A ty
      milunia_cyrus czy jak ci tam nawet nie potrafisz się zdecydowac ile masz lat [hahha]
      Świętoszek się znalazł ;/ Ile ty masz w końu lat, bo na moje oko to góra 10 ;p
    • Gość: MileyHannahFan Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Pla IP: *.elblag.vectranet.pl 21.04.09, 16:02
      hannah montana
    • kitty16 Re: Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Pla 21.04.09, 18:12
      widzisz droga pati...nie tylko ja zauważyłam że szybko zmieniasz zdanie...nie lubisz, na
      nastęnpny dzień już kochasz..jak jest dzisiaj? tongue_out jesteś zmienna jak woda w klozecie tongue_outtongue_out
      ja wole raczej HM, ale czarodzieji też oglądam czasami
    • pati896 z df454 22.04.09, 16:56
      Kitty16 ODWAL SIĘ JUŻ, DAJ MI SPOKÓJ, MAM JUZ Z TOBĄ KOSZMARY uncertain Wkurzająca ta
      twoja gadka, w kółko to samo blee bllee blee, nawet nie czytam już więcej co piszesz, bo
      mozna się domyśkeć uncertain Nie wtrącaj sie do mojego życia, bo ja tego nie robie to ciągle wy
      zaczynacie, nie obchodzi mnie wasze zdanie, mam swoich przyjaciół, a was nie
      potrzebuje uncertain Moge sobie zi=mieniać zdanie kiedy ęde chciałą :p
      • pati896 Re: z df454 22.04.09, 16:56
        Sory za błędy uncertain
    • Gość: Olcia ;d Re: Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Pla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 17:11
      Yyy sama niewiem ale raczej Czarodzieje z Weaberli place big_grin
    • demi92 Re: Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Pla 22.04.09, 17:14
      dla mnie sto razy lepsza jest Hannah Montana xD ale Czardzieje też jest spokosmilesmirk
    • kitty16 Re: Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Pla 22.04.09, 18:09
      śnie ci sie? jak miiiło tongue_outtongue_out to znaczy że dużo o mnie myślisz tongue_out xD a ja ci znowu powtarzam
      żebyś nie brała sobie tego wszystkiego tak do siebie i tak tego nie przeżywała.. bo ci sie
      zmarszczki porobią..
    • pati896 Re: Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Pla 22.04.09, 19:55
      Weś wkurzasz mnie ;/ Mam z tobą koszmary, bo jak czytam co ty piszesz to mi się rzygać
      chce.! I nie obchodzi mnie co ty tam sobie ubzdurałąś w tej łepetynie uncertain :p
    • kitty16 Re: Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Pla 23.04.09, 12:04
      niee..to ty sobie coś ubzdurałaś..odpowiedz: czy ty wszystko sobie bierzesz tak na
      poważnie?
      może ja lepiej przestane bo jeszcze sobie zrobisz coś przeze mnie...-.-'
      • majusia011 xD 23.04.09, 13:24
        ja tam wole Czarodziei ale to HM nic nie mam..
        • Gość: Anulka_xD xDDDDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 14:31
          Czarodzieje wink
    • justynaa134 Re: Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Pla 23.04.09, 15:58
      ja tam wole oglądać Czarodziejów z Waverly Place, ponieważ Selena jest moją
      ulubioną aktorkąkiss, ale Hannah tez lubię od czasu do czasu oglądaćsmile a do tych
      kłótni to nie będę się wtrącać tylko powiem, że bardziej popieram pati896 i
      powiem ci tyle, że ja mam tez 14 llat i jak jesteś mądrzejsza od kitty16 to w
      ogóle jej nie odpisuj i ignoruj ją. Niech inni młodsi od ciebie użytkownicy
      biorą z ciebie przykład.smile Mam nadzieję, że moja wypowiedz coś pomożesmile
    • kitty16 Re: Hannah Monatana czy Czarodzieje z Waverly Pla 23.04.09, 19:31
      miałaś sie nie wtrącać..
      ja bym już daaawno skończyła ale pati dalej pisze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka