Dodaj do ulubionych

chłopak!!

03.04.09, 15:59
A więc .....kiss..Kocham STRASZNIE!! takiego Jednego chłopka ( o dużo
starszego) tylko tyle że on nie wie o moim istnieniu sadscianaco mam zrobić
DORADŹCIE!!!!BŁAGAM to dla mnie ważnecrycrycrycrycrycry
Obserwuj wątek
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: chłopak!! IP: *.xdsl.centertel.pl 06.04.09, 12:13
      Zagadaj go jakoś!powiedz"cześc"czy coś.Jeśli on się do ciebie odezwie,i będziecie tak rozmawiac to może zaprosic
      cię na spotkanie albo ty, bo będziesz bardziej smialszasmile
    • Gość: anetkaxd Re: chłopak!! IP: *.xdsl.centertel.pl 06.04.09, 12:13
      A ile on ma lat,a ile ty?
    • Gość: GuniAxxx Re: chłopak!! IP: *.zone2.bethere.co.uk 06.04.09, 14:12
      tez mam taki problem .... wink
      i jakos do niego gadam na gg i wogule nawewt niegugo sie umawiamy big_grinbig_grin
      wiec zagadaj ... "to kobieta powinna zawsze zrobic ten pierwszy krok" piwo
    • Gość: bailalo Re: chłopak!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 19:46
      A ile masz lat ? No i ile on ma? To ważne. Z czasem różnica wieku przestaje mieć
      znaczenie. Moim zdaniem powinnaś CODZIENNIE robić się na bóstwo. W końcu jesteś
      kobietą i potraktuj to jak błogosławieństwo a nie przekleństwo. I nie zwracaj na
      niego uwagi. To serio działa wink Nie zapomnij o perfumach( ale nie żeby go udusić
      lecz kusić wink )i o uśmiechu . Uśmiech jest najważniejszy smile Powodzenia smile
      • Gość: SmUtAśNa;(;( Re: chłopak!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 22:47
        Hej mam wielką prośbe!
        Zaczeło sie to tak że, ja od dłuższego czasu kocham sie w takim jednym
        chłopaku... ( dokładnie już od sierpnia 2008 r). Kocham go nadal... 3 tygodnie
        temu pewien chłopak poprosił mnie o chodzenie. Ja go nie kochałam ale zgodziłam
        się, ponieważ nie chciałam go zranić. Teraz skończył się post więc ten w którym
        sie kocham szuka dziewczyny. Próbuje z moją naj kumpelą która go wręcz
        nienawidzi! Jestem strasznie zazdrosna! Co mam zrobić? Mam zamiar podać się za
        kuzynkę na gg i wypytać go o szczegóły co o mnie myśli itp. czy jakbym była
        wolna to czy poprosiłby mnie o chodzenie. jak myślicie czy to dobry pomysł? Już
        bym z nim chodzia ale to straciłam. Na przerwach co prawda uśmiecha się do mnie
        jak tylko mnie obaczy zawsze powie pierwszy cześć a po szkole wieczorkiem
        piszemy do siebie esemesy ( jeśli tylko mamy kaske na koncie ) A mój chłopak
        jest strasznie nieśmiały. Gdy
        podchodzi do mnie na przeprwie powiedz tylko " cześć" i stoi obok mnie albo
        pójdzie. Ostatnio powiedział że miał mnie pocałować ale spanikował. Czy warto
        chodzić z takim chłopakiem? I co zrobić z moim facetem ze snów? Proszę pomóżcie!
    • daguss Re: chłopak!! 13.04.09, 22:56
      jeśli z nim nie gadałaś to jest zauroczenie nie miłość. skoro jest dużo starszy
      to może sobie odpuść. nie wiem o ile, bo jeśli jest to różnica np 2 lat to
      możesz do niego zagadać. jeśli nie masz na tyle odwagi, ąeby normalnie do niego
      podejść, to zdobądź przez znajomych jego numer gg i popisz, może w końcu się
      spotkacie. nie wiem szczerze powiedziawszy co mogę więcej powiedzieć. chyba
      tylko życzyć powodzenia mogę. ;D
      • Gość: SmUtAśNa;(;( Re: chłopak!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 23:04
        Jest starszy o rok chodzi do 6 kl. ma do niego gg zawsze piszemy, i na gg dużo
        pisze mówi że " jak cię zobaczę to po prostu mnie zatyka " Chyba powinnam z nim
        zerwać...
        • daguss Re: chłopak!! 13.04.09, 23:09
          jeśli twój chłopak jest nieśmiały, dziwnie się czujesz w tej sytuacji, to
          powinnaś z nim zerwać. to jest podstawówka, więc nie sądzę, żeby był taki
          zaangażowany. postaraj się powiedzieć tak, żeby go nie urazić, nie mów mu co
          powinien zmienić, tylko że do siebie nie pasujecie... ? nie do końca mogę
          powiedzieć tak na odległość coś ;p
          • Gość: paati Re: chłopak!! IP: *.osiedle.net.pl 13.04.09, 23:23
            ja mam co do tego tematu o wiele większy problem.........Podoba mi sie pewnien chłopak jest odemnie o dwa lata
            starszy (3 gimnazjum)....zaczełam od tego że zaprosiłam go do znajomych na naszej klasie.......On po pytaniu czy
            w ogóle sie znamy przyjął mnie do znajomych......po paru dniach chciałam troche rozkręcić tą sytuacje i na
            pisałam ''hej co tam ?'' a on mn ie usunął ze znajomych na n-k ......póżniej po paru tygodniach napisał '' mam
            pytanie dlaczego cały czas włazisz na mój profil ?''...ja wiele godzin zastanawiałam sie co odpisać az w końcu
            pomyślałam se , a co ja w bawełne będę owijać i napisałam prosto z mostu ''bo mi sie podobasz'' a on na to
            odpisał ''ale mi sie nie podoba że ciągle włazisz na mój profil ;/''.....................i co ja mam tetaz zrobić on dla mnie
            jest najładniejszym chłopakiem jakiego kiedykolwiek widziałam .....na przerwach staram sie wzrucić jego
            uwage ale ten nawet na mnie nie spojrzy......może znacie coś takiego co by powaliło go na kolana
    • klaudysia Re: chłopak!! 13.04.09, 23:26
      O jejciu!Ja tez jednego kocham w kazdym snie go widze i marze...ale sie wstydze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka