kotek_kotek 03.04.09, 15:59 A więc .......Kocham STRASZNIE!! takiego Jednego chłopka ( o dużo starszego) tylko tyle że on nie wie o moim istnieniu co mam zrobić DORADŹCIE!!!!BŁAGAM to dla mnie ważne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milunia_cyrusx3 Re: chłopak!! IP: *.xdsl.centertel.pl 06.04.09, 12:13 Zagadaj go jakoś!powiedz"cześc"czy coś.Jeśli on się do ciebie odezwie,i będziecie tak rozmawiac to może zaprosic cię na spotkanie albo ty, bo będziesz bardziej smialsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetkaxd Re: chłopak!! IP: *.xdsl.centertel.pl 06.04.09, 12:13 A ile on ma lat,a ile ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GuniAxxx Re: chłopak!! IP: *.zone2.bethere.co.uk 06.04.09, 14:12 tez mam taki problem .... i jakos do niego gadam na gg i wogule nawewt niegugo sie umawiamy wiec zagadaj ... "to kobieta powinna zawsze zrobic ten pierwszy krok" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bailalo Re: chłopak!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 19:46 A ile masz lat ? No i ile on ma? To ważne. Z czasem różnica wieku przestaje mieć znaczenie. Moim zdaniem powinnaś CODZIENNIE robić się na bóstwo. W końcu jesteś kobietą i potraktuj to jak błogosławieństwo a nie przekleństwo. I nie zwracaj na niego uwagi. To serio działa Nie zapomnij o perfumach( ale nie żeby go udusić lecz kusić )i o uśmiechu . Uśmiech jest najważniejszy Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmUtAśNa;(;( Re: chłopak!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 22:47 Hej mam wielką prośbe! Zaczeło sie to tak że, ja od dłuższego czasu kocham sie w takim jednym chłopaku... ( dokładnie już od sierpnia 2008 r). Kocham go nadal... 3 tygodnie temu pewien chłopak poprosił mnie o chodzenie. Ja go nie kochałam ale zgodziłam się, ponieważ nie chciałam go zranić. Teraz skończył się post więc ten w którym sie kocham szuka dziewczyny. Próbuje z moją naj kumpelą która go wręcz nienawidzi! Jestem strasznie zazdrosna! Co mam zrobić? Mam zamiar podać się za kuzynkę na gg i wypytać go o szczegóły co o mnie myśli itp. czy jakbym była wolna to czy poprosiłby mnie o chodzenie. jak myślicie czy to dobry pomysł? Już bym z nim chodzia ale to straciłam. Na przerwach co prawda uśmiecha się do mnie jak tylko mnie obaczy zawsze powie pierwszy cześć a po szkole wieczorkiem piszemy do siebie esemesy ( jeśli tylko mamy kaske na koncie ) A mój chłopak jest strasznie nieśmiały. Gdy podchodzi do mnie na przeprwie powiedz tylko " cześć" i stoi obok mnie albo pójdzie. Ostatnio powiedział że miał mnie pocałować ale spanikował. Czy warto chodzić z takim chłopakiem? I co zrobić z moim facetem ze snów? Proszę pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś
daguss Re: chłopak!! 13.04.09, 22:56 jeśli z nim nie gadałaś to jest zauroczenie nie miłość. skoro jest dużo starszy to może sobie odpuść. nie wiem o ile, bo jeśli jest to różnica np 2 lat to możesz do niego zagadać. jeśli nie masz na tyle odwagi, ąeby normalnie do niego podejść, to zdobądź przez znajomych jego numer gg i popisz, może w końcu się spotkacie. nie wiem szczerze powiedziawszy co mogę więcej powiedzieć. chyba tylko życzyć powodzenia mogę. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmUtAśNa;(;( Re: chłopak!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 23:04 Jest starszy o rok chodzi do 6 kl. ma do niego gg zawsze piszemy, i na gg dużo pisze mówi że " jak cię zobaczę to po prostu mnie zatyka " Chyba powinnam z nim zerwać... Odpowiedz Link Zgłoś
daguss Re: chłopak!! 13.04.09, 23:09 jeśli twój chłopak jest nieśmiały, dziwnie się czujesz w tej sytuacji, to powinnaś z nim zerwać. to jest podstawówka, więc nie sądzę, żeby był taki zaangażowany. postaraj się powiedzieć tak, żeby go nie urazić, nie mów mu co powinien zmienić, tylko że do siebie nie pasujecie... ? nie do końca mogę powiedzieć tak na odległość coś ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paati Re: chłopak!! IP: *.osiedle.net.pl 13.04.09, 23:23 ja mam co do tego tematu o wiele większy problem.........Podoba mi sie pewnien chłopak jest odemnie o dwa lata starszy (3 gimnazjum)....zaczełam od tego że zaprosiłam go do znajomych na naszej klasie.......On po pytaniu czy w ogóle sie znamy przyjął mnie do znajomych......po paru dniach chciałam troche rozkręcić tą sytuacje i na pisałam ''hej co tam ?'' a on mn ie usunął ze znajomych na n-k ......póżniej po paru tygodniach napisał '' mam pytanie dlaczego cały czas włazisz na mój profil ?''...ja wiele godzin zastanawiałam sie co odpisać az w końcu pomyślałam se , a co ja w bawełne będę owijać i napisałam prosto z mostu ''bo mi sie podobasz'' a on na to odpisał ''ale mi sie nie podoba że ciągle włazisz na mój profil ;/''.....................i co ja mam tetaz zrobić on dla mnie jest najładniejszym chłopakiem jakiego kiedykolwiek widziałam .....na przerwach staram sie wzrucić jego uwage ale ten nawet na mnie nie spojrzy......może znacie coś takiego co by powaliło go na kolana Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: chłopak!! 13.04.09, 23:26 O jejciu!Ja tez jednego kocham w kazdym snie go widze i marze...ale sie wstydze... Odpowiedz Link Zgłoś