edwardandbella 03.04.09, 19:19 Jedno słowo żaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal, zapraszam wszystkich do wyrażanie swoich opinii na temat "słodkiego Biliusia", "słodziaka"!!!!!!!!!!!!!! Zapraszam wyraźmy swoje zdanie i SPRZECIW!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natalka_xd Re: TH w "New Moon"!!!!!!!!! 04.04.09, 14:52 Zdecydowanie jestem anty fanką TH. Nie cierpie ich po prostu! Nie zniosłabym chyba gdyby ich piosenka pojawiła się na ścieżce dźwiękowej do New Moon. I denerwuję mnie jak kotek ciągle wmawia nam że to super zespół, że Bill to przystojniak i że każdy fan Zmierzchu polubi Billa! Jeju co to ma być w ogóle?! Odpowiedz Link Zgłoś
blondie. [...] 15.07.09, 11:24 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: TH w "New Moon"!!!!!!!!! 15.07.09, 16:45 o boże, dzieci, dajcie w końcu im spokój! co oni wam zrobili, no co? zabili wam matkę, rodzinę ? nie ? TO DLACZEGO PISZECIE, JAK BARDZO ICH NIENAWIDZICIE, CO? zwykłe z was 5-cio latki . żałosne jesteście, przez to całe "och ach jakiż to on jest obleśny i w ogóle fuj!" miło by wam było, gdyby ktoś o was tak powiedział ? jak go nie lubicie ( swoją drogą, nie lubicie go tylko dlatego ża ma swój styl, impertynentki ) to nie wchodźcie na newsy o nim, ni mócie o nim, i w ogóle odwalcie się od niego! jak można kogos obrażać tylko za to, jak wygląda?! jesteście zwyczajnie chamskie. chamskie ignorantki. jeżeli kotek uważa, że Bill jest przystojny ( bo jest! ) to tak pisze. i nie zmieni tego, bo jakaś durna ła.jza (!) powie że ma tego nie robić, bo ona tak nie uważa! weź się zanstanów co myślisz! same jesteście obleśne. przez to zachowanie. antyfan wie tyle samo o krytykowanym zespole co fan. inaczej nie miałby powodu do ich krytykowania. a jeśli to robi, tylko i wyłącznie z wyglądu, to nie jest antyfanem. jest popie*rzonym ignorantem! tyle mam wam do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: TH w "New Moon"!!!!!!!!! 15.07.09, 17:05 Tey nikt przystopuj trochę co.? bill jest jaki jest to prawda ale może jakby wyglądał normalniej inaczej by go ludzie postrzegali.. Ja też nie chce TH w New Moon... Tak samo jak nie chce zaca efrona w Piratach z Karaibów TH nie nadaje się na prezentowanie New Moon takie jest moje zdanie i już.! Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. [...] 15.07.09, 17:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
spier.dalaj666 Re: TH w "New Moon"!!!!!!!!! 15.07.09, 18:30 tak, 'jakby wyglądał normalniej'. ;/ a ile razy podkreślał, że Jego styl bierze się z kultury visual kei? ile razy mówił, że lubi mangę i anime, i stąd ta fryzura i makijaż? ;/ oczywiście jeżeli wiecie co to visual kei i m&a. jeżeli nie to sorry - ale wg. mnie trzeba mieć jako takie pojęcie o czymś żeby to komentować. Bill wygląda normalnie. Wyróżnia się. I co z tego? To źle? Jest oryginalny. Na swój sposób. To dobrze, że nie jest chodzącą podróbą innych. a co do muzyki jaką tworzy - jest naprawdę dobra. choć ja wolę nieco cięższe klimaty, to wiem co mówię. i wątpię, że zniży się do poziomy tego 'Zmierzchu'. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
spier.dalaj666 Re: TH w "New Moon"!!!!!!!!! 15.07.09, 18:31 i na przyszłość - nie ocenia się ludzi po wyglądzie. sama mam przez to wiele kłopotów. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: TH w "New Moon"!!!!!!!!! 16.07.09, 21:20 kopiując to zdanie pozbawiasz TH jedego obiadu Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo Oj dajcie spokóój . :) 16.07.09, 21:45 ee tam . każdy teraz chce się wypromować, bo Zmierzch się zrobił taki popularny . ;d Niech sobie grają . Jeśli ktoś ich nie lubi, to raczej już nie polubi. Osobiście byłam fanką...ale wyrosłam już z tego . ;d Noo . mam całe 13 lat <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Oj dajcie spokóój . :) 16.07.09, 21:54 rany, ja w moim komentarzu napisałam, że Bill wygląda jak chce, i podejrzewam, że jeśli komuś nie podoba się, jak on wygląda, to specjalnie dla niego się nie zmieni, bo ktoś tak chce, i to nazwya się niezależność, i od razu mam 'wiadomość została usunięta z powodu złamania prawa lub regulaminu' za co, ja się pytam, za co?! Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Oj dajcie spokóój . :) 16.07.09, 22:04 Chciałam wtrącić się do tej dyskusji, bo widze Wasze burzliwe komentarze Nie będe tutaj mówić czy lubie TH czy nie. Bo powiem szczerze, że jakos ten zespół mi sie nie naraził, ale powiem tez, ze raczej nigdy lubić ich nie będe. To jak Bill wygląda to jego sprawa i tutaj nikt. ma racje on sie nie zmieni... Nie chce obrażać fanów ani antyfanów, bo jestem osobą bez stroniczą i jeśli nie mam do kogoś poważnych zastrzeżeń to go nie obrażam. A jeśli chodzi o temat.... niechce zabardzo TH na ścieżce dźwiękowej do New Moon. Pomimo tego, ze jesli byłaby to nawet fajna piosenka to uważam, że ten zespół nie pasuje do filmu o wampirach. Powiem jeszcze tylko tyle, że co poniektóre z Was lepiej niech zachowają niektóre wypowiedzi dla siebie, bo rczej nie warto wykłócać sie o głupoty. A zresztą pomyślcie, że to świadczy o Waszej kulturze! Odpowiedz Link Zgłoś
shila_115 Przeginacie ;/ 17.07.09, 00:09 Okhem.. Chyba się wtrącę. Ktoś założył ten wątek żeby się dowiedzieć co myślicie o Tokio Hotel w New Moon tak? Więc po jakiego grzyba obrażacie Bill'a hmm? Trzeba było odpowiedzieć: " Jakoś mi się nie wydaje żeby do NM pasowała jakaś piosenka TH " Czy coś w tym stylu a nie obrażać wokalistę. Bill co prawda wygląda jak wygląda, ale ma swój styl i pokazuje innym że mimo tego że wiele osób go wyśmiewa to on nie zmienia dla nich swojego wyglądu, bo dobrze się czuje akurat w tym, a nie w innym. I odczepcie się od jego stylu, bo na każdą gwiazdkę można coś znaleźć. Fani kochają Bill'a za o kim jest, a nie za to jak się ubiera. Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: Przeginacie ;/ 17.07.09, 00:24 TH w tym filmie to przegięcie! Tracą popularność tyle powiem! Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Re: Oj dajcie spokóój . :) 21.07.09, 19:19 zgadzam się z zmierzchoomania Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: TH w "New Moon"!!!!!!!!! 17.07.09, 00:53 nikt. ma racje. Z reszta, widac, ze TH wzbudzaja wiele emocji. Gdyby bylo inaczej zadna anty tak by sie nie darla, ze sa oblesni. A propo: uroda jest wartosia ambiwalentną (wzgledna, jakbyscie nie rozumieli). To, ze wam Bill sie nie podoba, to nie znaczy, ze naprawde jest "taki okropny". Wg mnie jest przystojny, i to o wiele bardziej niz Jonaski razem wzieci (i nie mam tu namysli obrazania kogokolwiek) PEACE ludzie, PEACE Odpowiedz Link Zgłoś