Dodaj do ulubionych

TH w "New Moon"!!!!!!!!!

03.04.09, 19:19
Jedno słowo żaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal, zapraszam wszystkich do
wyrażanie swoich opinii na temat "słodkiego Biliusia", "słodziaka"!!!!!!!!!!!!!! Zapraszam wyraźmy swoje zdanie i
SPRZECIW!!! uncertain sciana
Obserwuj wątek
    • natalka_xd Re: TH w "New Moon"!!!!!!!!! 04.04.09, 14:52
      Zdecydowanie jestem anty fanką TH. Nie cierpie ich po prostu! Nie zniosłabym
      chyba gdyby ich piosenka pojawiła się na ścieżce dźwiękowej do New Moon. I
      denerwuję mnie jak kotek ciągle wmawia nam że to super zespół, że Bill to
      przystojniak i że każdy fan Zmierzchu polubi Billa! Jeju co to ma być w ogóle?!
      • blondie. [...] 15.07.09, 11:24
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • nikt. Re: TH w "New Moon"!!!!!!!!! 15.07.09, 16:45
      o boże, dzieci, dajcie w końcu im spokój!
      co oni wam zrobili, no co?
      zabili wam matkę, rodzinę ?
      nie ?
      TO DLACZEGO PISZECIE, JAK BARDZO ICH NIENAWIDZICIE, CO?
      zwykłe z was 5-cio latki . angry
      żałosne jesteście, przez to całe "och ach jakiż to on jest obleśny i w ogóle fuj!"
      miło by wam było, gdyby ktoś o was tak powiedział ?
      jak go nie lubicie ( swoją drogą, nie lubicie go tylko dlatego ża ma swój styl, impertynentki )
      to nie wchodźcie na newsy o nim, ni mócie o nim, i w ogóle odwalcie się od niego!
      jak można kogos obrażać tylko za to, jak wygląda?! jesteście zwyczajnie chamskie. chamskie ignorantki.
      jeżeli kotek uważa, że Bill jest przystojny ( bo jest! ) to tak pisze.
      i nie zmieni tego, bo jakaś durna ła.jza (!) powie że ma tego nie robić, bo ona tak nie uważa!
      weź się zanstanów co myślisz!
      same jesteście obleśne. przez to zachowanie.
      antyfan wie tyle samo o krytykowanym zespole co fan.
      inaczej nie miałby powodu do ich krytykowania.
      a jeśli to robi, tylko i wyłącznie z wyglądu, to nie jest antyfanem.
      jest popie*rzonym ignorantem! angry
      tyle mam wam do powiedzenia.
      • ally Re: TH w "New Moon"!!!!!!!!! 15.07.09, 17:05
        Tey nikt przystopuj trochę co.?
        bill jest jaki jest to prawda ale może jakby wyglądał normalniej inaczej by go
        ludzie postrzegali..
        Ja też nie chce TH w New Moon...
        Tak samo jak nie chce zaca efrona w Piratach z Karaibów
        TH nie nadaje się na prezentowanie New Moon takie jest moje zdanie i już.!
        • nikt. [...] 15.07.09, 17:15
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • ally Re: TH w "New Moon"!!!!!!!!! 15.07.09, 17:18
            bez komentarza......
            • spier.dalaj666 Re: TH w "New Moon"!!!!!!!!! 15.07.09, 18:30
              tak, 'jakby wyglądał normalniej'. ;/
              a ile razy podkreślał, że Jego styl bierze się z kultury visual kei?
              ile razy mówił, że lubi mangę i anime, i stąd ta fryzura i makijaż? ;/
              oczywiście jeżeli wiecie co to visual kei i m&a.
              jeżeli nie to sorry - ale wg. mnie trzeba mieć jako takie pojęcie o czymś
              żeby to komentować.
              Bill wygląda normalnie. Wyróżnia się. I co z tego? To źle?
              Jest oryginalny. Na swój sposób.
              To dobrze, że nie jest chodzącą podróbą innych.
              a co do muzyki jaką tworzy - jest naprawdę dobra.
              choć ja wolę nieco cięższe klimaty, to wiem co mówię.
              i wątpię, że zniży się do poziomy tego 'Zmierzchu'. ;/
              • spier.dalaj666 Re: TH w "New Moon"!!!!!!!!! 15.07.09, 18:31
                i na przyszłość - nie ocenia się ludzi po wyglądzie.
                sama mam przez to wiele kłopotów. ;/
                • emciaaa Re: TH w "New Moon"!!!!!!!!! 16.07.09, 21:20
                  kopiując to zdanie pozbawiasz TH jedego obiadu coolcoolcoolcool
            • xooxoo Oj dajcie spokóój . :) 16.07.09, 21:45
              ee tam . każdy teraz chce się wypromować, bo Zmierzch się zrobił taki
              popularny . ;d
              Niech sobie grają . Jeśli ktoś ich nie lubi, to raczej już nie polubi.
              Osobiście byłam fanką...ale wyrosłam już z tego . ;d Noo . mam całe 13 lat
              <lol2> sciana
              • nikt. Re: Oj dajcie spokóój . :) 16.07.09, 21:54
                rany, ja w moim komentarzu napisałam, że Bill wygląda jak chce, i podejrzewam, że jeśli komuś nie podoba się, jak on wygląda, to specjalnie dla niego się nie zmieni, bo ktoś tak chce, i to nazwya się niezależność, i od razu mam 'wiadomość została usunięta z powodu złamania prawa lub regulaminu' za co, ja się pytam, za co?!
                • zmierzchoomania Re: Oj dajcie spokóój . :) 16.07.09, 22:04
                  Chciałam wtrącić się do tej dyskusji, bo widze Wasze burzliwe komentarze wink Nie będe
                  tutaj mówić czy lubie TH czy nie. Bo powiem szczerze, że jakos ten zespół mi sie nie
                  naraził, ale powiem tez, ze raczej nigdy lubić ich nie będe. To jak Bill wygląda to jego
                  sprawa i tutaj nikt. ma racje on sie nie zmieni... Nie chce obrażać fanów ani
                  antyfanów, bo jestem osobą bez stroniczą i jeśli nie mam do kogoś poważnych zastrzeżeń
                  to go nie obrażam. A jeśli chodzi o temat.... niechce zabardzo TH na ścieżce dźwiękowej do
                  New Moon. Pomimo tego, ze jesli byłaby to nawet fajna piosenka to uważam, że ten
                  zespół nie pasuje do filmu o wampirach. Powiem jeszcze tylko tyle, że co poniektóre z Was
                  lepiej niech zachowają niektóre wypowiedzi dla siebie, bo rczej nie warto wykłócać sie o
                  głupoty. A zresztą pomyślcie, że to świadczy o Waszej kulturze!
                  • shila_115 Przeginacie ;/ 17.07.09, 00:09
                    Okhem.. Chyba się wtrącę. Ktoś założył ten wątek żeby się dowiedzieć co myślicie
                    o Tokio Hotel w New Moon tak? Więc po jakiego grzyba obrażacie Bill'a hmm?
                    Trzeba było odpowiedzieć: " Jakoś mi się nie wydaje żeby do NM pasowała jakaś
                    piosenka TH " Czy coś w tym stylu a nie obrażać wokalistę. Bill co prawda
                    wygląda jak wygląda, ale ma swój styl i pokazuje innym że mimo tego że wiele
                    osób go wyśmiewa to on nie zmienia dla nich swojego wyglądu, bo dobrze się czuje
                    akurat w tym, a nie w innym. I odczepcie się od jego stylu, bo na każdą gwiazdkę
                    można coś znaleźć. Fani kochają Bill'a za o kim jest, a nie za to jak się ubiera.
                    • bucikowa Re: Przeginacie ;/ 17.07.09, 00:24
                      TH w tym filmie to przegięcie! Tracą popularność tyle powiem!
                      • pati_ Re: Przeginacie ;/ 17.07.09, 00:31
                        jest mi to obojętne.
                  • taylor.swift Re: Oj dajcie spokóój . :) 21.07.09, 19:19
                    zgadzam się z zmierzchoomania
      • elisss92 Re: TH w "New Moon"!!!!!!!!! 17.07.09, 00:53
        nikt. ma racje.
        Z reszta, widac, ze TH wzbudzaja wiele emocji. Gdyby bylo inaczej zadna anty tak
        by sie nie darla, ze sa oblesni.
        A propo: uroda jest wartosia ambiwalentną (wzgledna, jakbyscie nie rozumieli).
        To, ze wam Bill sie nie podoba, to nie znaczy, ze naprawde jest "taki okropny".
        Wg mnie jest przystojny, i to o wiele bardziej niz Jonaski razem wzieci smile (i
        nie mam tu namysli obrazania kogokolwiek)
        PEACE ludzie, PEACE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka