Gość: Kaśś ; ] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 20:01 Mam dla was pytania ; 1. Kto waszym zdaniem zasługuje na wygraną w 4 edycji YCD ? 2. Dlaczego ta osoba ? 3. Kto jest najładniejszy? Liczę na szczere odpowiedzi ; ] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kimberly25 Re: kto ? 09.04.09, 20:04 1.Ania Kapera 2.Bo jest śliczna,utalentowana i zdecydowanie gotowa na zostanie gwiazdą 3.nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: kto ? 10.04.09, 10:32 1.Na wygrana najbardziej zasługuje Łukasz Zięba. 2.Dlatego,że on naprawdę ma wielki talent,jest miły sympatyczny i przykro mi z powodu choroby jego ojca. 3.Najładniejszy jest Łukasz i był Mieszko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milunia_cyrusx3 Re: kto ? IP: *.xdsl.centertel.pl 13.04.09, 18:52 Eliza!17-latka! Odpowiedz Link Zgłoś
daguss Re: kto ? 13.04.09, 21:37 ciężko powiedzieć bo super tancerze są w tej, jak i byli w poprzedniej edycji. hmm... łukasz i kaja. faworyci moi jak na razie . ale się pewnie jeszcze pozmienia do końca. ^^ fajnie tańczą i sympatyczni są. ;D a ostatniego pytania wg mnie być nie powinno bo to program taneczny a nie wybory miss czy mistera. ;o potem jakieś hot 12 wysyłają po 10 smsów 'bo on jest taki słooodki' uhh. Odpowiedz Link Zgłoś