alex_pysia 25.04.09, 22:30 Pomocy!!!!!!!!Zakochałam się w Jonasach... Nie mogę myśleć o innych chłopakach zakochałam się po prostu w Nicku Jonasie Co mam teraz zrobić?????? HelP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HelP ME!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pati. Re: Miłość, Uroda, Moda i Porady IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.04.09, 22:49 Z czasem Ci to przejdzie ;] Wiadomo,że to miłość bez głębszego pokrycia. Odpowiedz Link Zgłoś
evish Nie martw się! 28.04.09, 17:40 W Jonasach nietrudno się zakochać! Wiem, bo sama kiedyś się zakochałam w Nicku, i myślałam, że już nigdy mi nie przejdzie. Jeżeli jesteś z tego zadowolona, świetnie, może uda Ci się ich spotkać? Podpisz petycję o to, żeby Jonasi przyjechali do Polski, wyślij do nich fajny list i...nie poddawaj się. Wszystko jest możliwe. Jeśli jednak nie jesteś (a takie wnioski wyciągam z twojej wypowiedzi), nie martw się. Po jakimś czasie się odkochasz. Wiem, mi też trudno było w to uwierzyć. Pozdrawiam, eVishH. Odpowiedz Link Zgłoś