podnietaxd Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 22:28 ja to mam przerąbane bo mam dwóch starszych braci a ja mam 14 lat i moja mama czasami myśli o dziecku to ja jej to wybijam z głowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.piasta.pl 13.05.09, 08:46 Poradziłabym Ci , żeby twój braciszek miał na imię Damian lub Paweł.Są to znane imiona więc powinny się ci podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
natimiley Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 13.05.09, 09:06 hej!loczek mi się 5 miesięcy siostra martynka urodziła imie to zaden problem ja imie wybralam z.......książki pt.Martynka najgorzej jest sie wyspaś na poczatku potem sie przyzwyczajisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donia3264 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.05.09, 09:08 hmmmmmmmm może : DANIEL,MATEUSZ,KACPER,SZYMON,TOMEK,SEBASTIAN,PAWEŁ,KAROL,KUBA,MACIEK,DO MINIK,HUBERT,MICHAŁ. pozdrowionka!! Odpowiedz Link Zgłoś
olx975 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 13.05.09, 11:40 cześć widzę ze sie cieszysz z rodzenstwa ja ma 4 braci i 2 siostry Ja jestem druga przedemnom jest mój brat maciek KTÓRY MA 18 LAT A co do imienia to sliczne iest i mie samuel i takie różne poszukaj sobie w tecie Odpowiedz Link Zgłoś
wicia28733 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 13.05.09, 13:21 loczek. napisał(a): > moja mama jeszcze nie jest w ciąży, > ale planuje dziecko. > jestem meeeegaaa szczęśliwa ! < 33 > chciałabym żeby to był brat, > bo mam już starszą siostrę ; pp > > jedyny problem to imię. > macie jakieś pomysły? > proszę o radę ;* Może Mateusz? Ale uwierz! Nie chcesz mieć młodszego brata! JA mam ale to jest po prostu koszmar! Ciągle tylko mnie bije itp.! Odpowiedz Link Zgłoś
ploteczka Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 13.05.09, 14:28 Mi się rok temu urodził braciszek. Przez długi czas byłam jedynaczką, więc kiedy się dowiedziałm zaczęłam ryczeć xD Ale później przyzwyczaiłam się do tej "nowiny" i było suuuper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panienka Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 14:40 Jezeli brat, to Mateusz, Miłosz, Gabryś, Franciszek... A siostra to np. Weronika, Agnieszka, Aleksandra, Małgorzata... Odpowiedz Link Zgłoś
joasia_ashlee Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 13.05.09, 14:53 Ha! A co jam mam powiedzieć??? Mam 15 lat i jestem najstarsza! Mam 5 młodszego rodzeństwa i 6 w drodze!! Normalnie można oszaleć!!!! Nawet nie wiecie jakie macie szczęście że macie 1 czy tam 2 rodzeństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deestiny ;) Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.row.net.pl 13.05.09, 14:55 Moja mamusia dwa dni temu urodziła bliźnięta ślicznych chłopczyków ;] Mam już starszego brata więc kolejna 2 mężczyzn to przesada ;D Ale się cieszę ;] Jeden chłopczyk nazywa się Igor drugi Alex. Uwierz gdy zobaczysz swoje rodzeństwo [brata lub siostrę] będziesz wiedzieć jak nazwać ;d Te moje miały się na początku nazywać Franek i Olek ale gdy ich zobaczyliśmy odrazu nasunęły się lepsze imiona Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iśka Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.cust.tele2.pl 13.05.09, 15:13 kiedy ja dowiedziałam się że moja mama jest w ciąży miałam 10 lat. Byłam już wyrobioną egoistką, bo byłam jedynaczką.A naglee taka informacja. Rozpłakałam się bo nie chciałam mieć siotstry, ale potem przeszło teraz gdy moja siostra ma 3 lata jest fajniutka.Bardzo ją kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.09, 15:50 mi się podoba dawid lub michał ;****** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mileycyrus Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 15:50 Mi podobają się imiona Rafał, Piotrek,Marcin ale najbardziej Adampolecam to ostatni pozdro !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.09, 15:58 ale też nie jest fajnie mieć młodsz\ą siostrę np.zabiera moje kosmetyki i rzeczy a jak na nią nawrzeszcze to idzie lecieć do mamy żeby się naskar żyć albo ciągle kabluje ;;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 16:44 Mam 15 lat i młodszego o 4 lata brata. Czasem się kłócimy, ale ogólnie jest spoko. Kocham malutkie dzieci i strasznie bym chciała mieć jeszcze siostrę, ale niestety moja mam juz nie może mieć dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domi;* Re: a ja nie mam rodzeństwa;( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 12:20 Ja nie mam rodzeństwa Ale nie ukrywam że chciałabym mieć;d<br /> Ale moja mama planuje jak już za jakieś 5 lat.. Ale mam naszczęście wujka 20-letniego on zastępuje mi rodzeństwo Odpowiedz Link Zgłoś
seley.lover Bez przesady . 13.05.09, 17:44 Mam 16-letniego, starszego brata i młodszego 6-letniego . Pamiętam jak Robert [ młodszy ] się urodził , dokładnie ... to nic strasznego , uwierzcie ! Był słodki , grzeczny tyle, ze teraz trochę się zmienił , umie podejmować własne decyzje i tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.eimperium.pl 13.05.09, 18:32 Ja niestety mam starszego o 2 lata brata a wolałabym mieć siostrę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia z opola to znów ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 14:40 a ja mam siorkę i nie mam zbytnio z nią dobrych relacji a tamten komentarz z imionami był dla:loczek Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 13.05.09, 19:15 ja mam 13 lat,i tak marzę o małym dzidziusiu... Odpowiedz Link Zgłoś
lovemove Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 13.05.09, 19:25 Ja mam młodszą siostre i jestem szczęśliwa. A imie dla chłopcka to np. Wojtek, Antek, Filip, Maciek, Kuba Odpowiedz Link Zgłoś
demiiselena18 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 13.05.09, 19:56 ja chciałabym mieć młodsze rodzeństwo. Mam starszego o 6 lat brata . Czasem jest spoko, ale czasem mam zamiar mu przywalić Wiem, że jeśli miała bym rodzeństwo to wydłuża się lista obowiązków, ale ja kocham dzieci. mam 4 letnią kuzynkę i jak ciocia przyjeżdża do mnie do domu to zawsze się nią zajmuję. I sobie radzę!!!!!!!! Traktuje Gabrysię (bo tak ma na imię moja kuzynka) jak własną sis!!!!!!!!! Kocham ja!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ziutello Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 13.05.09, 20:17 Jestem jedynaczką i nie wiem czemu nie zależy mi na rodzeństwie XD Nie lubię się opiekować małymi dziećmi, ale wszystko ma + i -, co nie? Ja mam na przykład wieeelki pokój, lóżko z baldachimem i wszędzie porozwalane MOJE rzeczy. Nie wyobrażam sobie oddać połowę MOJEGO pokoju jakiemuś małemu potworkowi XD Jednak troszku wam zazdroszczę...Ja bym wybrała imię dopasowane'stylem' do waszych. Bo jak macie imiona typu: Asia, Karolina...to napewno musi to być dosyć przeciętne imię, ale jak macie imiona: Vanessa, Nika, Mika itp. to Kuba albo Kasia nie będzie normalne Odpowiedz Link Zgłoś
julitka Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 13.05.09, 20:30 No to tak. Błagam, nie polecaj mamie imion: Julia, Kasia, Ola, Karolina, Kuba, Mateusz, itd. Są to imiona popularne, a fajnie byłoby coś oryginalnego wymyślić . Sama mam na imię Julia i denerwuje mnie to, że moje imię jest pospolite. Dla chłopca polecam: Nikodem (Nikoś brzmi tak ładnie) Filip (no dobra, jest popularne) Korneliusz Gabriel Daniel Miłosz Dla dziewczynki polecam: -Jagoda -Julianna (jeśli twoja rodzina chciałaby Julia, to możesz zaproponować Julianna ) -Irina (no co?) A dalej nie mam pomysłów. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
tysia13 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 13.05.09, 20:42 Moja mama też jest w ciąży i cieszę się tak samo jak ty! W dodatku chciałam mieć siostrę i będę ją miała. Teraz tylko mam problem jeszcze z imieniem. Jakie znacie śliczne imienia dla dziewczyn? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
claireholt12332 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 14.05.09, 09:27 Ja mam 2 braci bliźniaków Piotr i Maciek co mają po 12 lat siostra Oliwia mająca 2 lata a sama mam 13 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domi;* Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 12:18 Too gratulacje Mi się podoba imię Kuba i Seweryn;D Odpowiedz Link Zgłoś