Dodaj do ulubionych

będę mieć rodzeństwo! ;o

• podnietaxd Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 12.05.09, 22:28
      ja to mam przerąbane bo mam dwóch starszych braci a ja mam 14 lat i moja mama
      czasami myśli o dziecku to ja jej to wybijam z głowysciana
    • Gość: gość Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.piasta.pl 13.05.09, 08:46
      Poradziłabym Ci , żeby twój braciszek miał na imię Damian lub Paweł.Są to znane
      imiona więc powinny się ci podobać.smile
    • natimiley Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 13.05.09, 09:06
      hej!loczek mi się 5 miesięcy siostra martynka urodziła imie to zaden problem ja imie
      wybralam z.......książki pt.Martynka najgorzej jest sie wyspaś na poczatku potem sie
      przyzwyczajisz smile
    • Gość: donia3264 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.05.09, 09:08

hmmmmmmmm może :
      DANIEL,MATEUSZ,KACPER,SZYMON,TOMEK,SEBASTIAN,PAWEŁ,KAROL,KUBA,MACIEK,DO
      MINIK,HUBERT,MICHAŁ. pozdrowionka!!winkwinkwinkwink
    • olx975 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 13.05.09, 11:40
      cześć widzę ze sie cieszysz z rodzenstwa ja ma 4 braci i 2 siostry
      Ja jestem druga przedemnom jest mój brat maciek KTÓRY MA 18 LAT
      A co do imienia
      to sliczne iest i mie samuel i takie różne poszukaj sobie w tecie piwo
    • wicia28733 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 13.05.09, 13:21
      loczek. napisał(a):

> moja mama jeszcze nie jest w ciąży,
      > ale planuje dziecko.
      > jestem meeeegaaa szczęśliwa ! < 33
      > chciałabym żeby to był brat,
      > bo mam już starszą siostrę ; pp
      >
      > jedyny problem to imię.
      > macie jakieś pomysły?
      > proszę o radę ;*

Może Mateusz? Ale uwierz! Nie chcesz mieć młodszego brata! JA mam ale to jest po prostu
      koszmar! Ciągle tylko mnie bije itp.!scianaconfusedcryingcry
    • ploteczka Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 13.05.09, 14:28
      Mi się rok temu urodził braciszek. Przez długi czas byłam jedynaczką, więc kiedy się
      dowiedziałm zaczęłam ryczeć xD Ale później przyzwyczaiłam się do tej "nowiny" i było
      suuuper serce
    • Gość: panienka Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 14:40
      Jezeli brat, to Mateusz, Miłosz, Gabryś, Franciszek...
      A siostra to np. Weronika, Agnieszka, Aleksandra, Małgorzata...smile
    • joasia_ashlee Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 13.05.09, 14:53
      Ha! A co jam mam powiedzieć??? Mam 15 lat i jestem najstarsza! Mam 5 młodszego rodzeństwa i 6 w drodze!! Normalnie można oszaleć!!!! Nawet nie wiecie jakie macie szczęście że macie 1 czy tam 2 rodzeństwa...
    • Gość: Deestiny ;) Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.row.net.pl 13.05.09, 14:55
      Moja mamusia dwa dni temu urodziła bliźnięta ślicznych chłopczyków ;] Mam już
      starszego brata więc kolejna 2 mężczyzn to przesada ;D Ale się cieszę ;] Jeden
      chłopczyk nazywa się Igor drugi Alex. Uwierz gdy zobaczysz swoje rodzeństwo
      [brata lub siostrę] będziesz wiedzieć jak nazwać ;d Te moje miały się na
      początku nazywać Franek i Olek ale gdy ich zobaczyliśmy odrazu nasunęły się
      lepsze imiona wink Pozdrawiam kisskisskiss
    • Gość: iśka Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.cust.tele2.pl 13.05.09, 15:13
      kiedy ja dowiedziałam się że moja mama jest w ciąży miałam 10 lat. Byłam już wyrobioną
      egoistką, bo byłam jedynaczką.A naglee taka informacja. Rozpłakałam się bo nie chciałam
      mieć siotstry, ale potem przeszło teraz gdy moja siostra ma 3 lata jest fajniutka.Bardzo ją
      kocham.smilewinktongue_outkisssurprised
    • Gość: nati Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.09, 15:50
      mi się podoba dawid lub michał ;******smile
    • Gość: mileycyrus Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 15:50
      Mi podobają się imiona Rafał, Piotrek,Marcin ale najbardziej Adamsercepolecam
      to ostatni pozdro !!!
    • Gość: nati Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.09, 15:58
      ale też nie jest fajnie mieć młodsz\ą siostrę np.zabiera moje kosmetyki i rzeczy
      a jak na nią nawrzeszcze to idzie lecieć do mamy żeby się naskar żyć albo ciągle
      kabluje ;;]
    • Gość: Asia Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 16:44
      Mam 15 lat i młodszego o 4 lata brata. Czasem się kłócimy, ale ogólnie jest
      spoko. Kocham malutkie dzieci i strasznie bym chciała mieć jeszcze siostrę, ale
      niestety moja mam juz nie może mieć dzieci. sad
      • Gość: Domi;* Re: a ja nie mam rodzeństwa;( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 12:20
        Ja nie mam rodzeństwacrying Ale nie ukrywam że chciałabym mieć;d<br />
        Ale moja mama planuje jak już za jakieś 5 lat..crying
        Ale mam naszczęście wujka 20-letniego on zastępuje mi rodzeństwowink
    • seley.lover Bez przesady . 13.05.09, 17:44
      Mam 16-letniego, starszego brata i młodszego 6-letniego .
      Pamiętam jak Robert [ młodszy ] się urodził , dokładnie ...
      to nic strasznego , uwierzcie !
      Był słodki , grzeczny tyle, ze teraz trochę się zmienił , umie podejmować
      własne decyzje i tyle .
    • Gość: Asia Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.eimperium.pl 13.05.09, 18:32
      Ja niestety mam starszego o 2 lata bratacry a wolałabym mieć siostręwink...serce
      • Gość: madzia z opola to znów ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 14:40
        a ja mam siorkę i nie mam zbytnio z nią dobrych relacji a tamten komentarz z imionami był
        dla:loczeksmilesmilesmilesmilesmilesmiletongue_outbig_grin
    • miley_cyrus45 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 13.05.09, 19:15
      ja mam 13 lat,i tak marzę o małym dzidziusiu...
    • lovemove Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 13.05.09, 19:25
      Ja mam młodszą siostre i jestem szczęśliwa. A imie dla chłopcka to np. Wojtek,
      Antek, Filip, Maciek, Kuba
    • demiiselena18 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 13.05.09, 19:56
      ja chciałabym mieć młodsze rodzeństwo. Mam starszego o 6 lat brata . Czasem jest
      spoko, ale czasem mam zamiar mu przywalić wink Wiem, że jeśli miała bym
      rodzeństwo to wydłuża się lista obowiązków, ale ja kocham dzieci. mam 4 letnią
      kuzynkę i jak ciocia przyjeżdża do mnie do domu to zawsze się nią zajmuję. I
      sobie radzę!!!!!!!! smile Traktuje Gabrysię (bo tak ma na imię moja kuzynka) jak
      własną sis!!!!!!!!! Kocham ja!!!!!!!!!!!!!! kiss kiss
    • ziutello Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 13.05.09, 20:17
      Jestem jedynaczką i nie wiem czemu nie zależy mi na rodzeństwie XD Nie lubię się
      opiekować małymi dziećmi, ale wszystko ma + i -, co nie? Ja mam na przykład
      wieeelki pokój,
      lóżko z baldachimem i wszędzie porozwalane MOJE rzeczy. Nie wyobrażam sobie
      oddać połowę MOJEGO pokoju jakiemuś małemu potworkowi XD
      Jednak troszku wam zazdroszczę...Ja bym wybrała imię dopasowane'stylem' do
      waszych. Bo jak macie imiona typu: Asia, Karolina...to napewno musi to być dosyć
      przeciętne imię, ale jak macie imiona: Vanessa, Nika, Mika itp. to Kuba albo
      Kasia nie będzie normalne wink
    • julitka Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 13.05.09, 20:30
      No to tak. Błagam, nie polecaj mamie imion: Julia, Kasia, Ola, Karolina, Kuba,
      Mateusz, itd. Są to imiona popularne, a fajnie byłoby coś oryginalnego wymyślić
      wink. Sama mam na imię Julia i denerwuje mnie to, że moje imię jest pospolite.

Dla chłopca polecam:
      Nikodem (Nikoś brzmi tak ładniesmile)
      Filip (no dobra, jest popularne)
      Korneliusz
      Gabriel
      Daniel
      Miłosz

Dla dziewczynki polecam:
      -Jagoda
      -Julianna (jeśli twoja rodzina chciałaby Julia, to możesz zaproponować Julianna wink)
      -Irina (no co?tongue_out)

A dalej nie mam pomysłów. Pozdrawiam!
    • tysia13 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 13.05.09, 20:42
      Moja mama też jest w ciąży i cieszę się tak samo jak ty!big_grin
      W dodatku chciałam mieć siostrę i będę ją miała. Teraz tylko mam problem jeszcze
      z imieniem. Jakie znacie śliczne imienia dla dziewczyn?

Pozdrawiam!smile
    • claireholt12332 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 14.05.09, 09:23
      Król Maciuś ? coolcoolcoolcoolcool
      • claireholt12332 Re: będę mieć rodzeństwo! ;o 14.05.09, 09:27
        Ja mam 2 braci bliźniaków Piotr i Maciek co mają po 12 lat siostra Oliwia
        mająca 2 lata
        a sama mam 13 lat.
    • Gość: Domi;* Re: będę mieć rodzeństwo! ;o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 12:18
      Too gratulacjewink Mi się podoba imię Kuba i Seweryn;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka