nelly280 Re: My chemical romance 05.06.10, 10:32 Moja koleżanka tego słucha , więc słyszałam ich kilka piosenek , ale mówiąc szczerze tak sobie mi się one podobają . Nie mój styl . Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 05.06.10, 12:46 madafaka, czy ja Wam pozwoliłam pisać o moim chemicznym nasyjku bez mojej wiedzy? tfutfutfu. nie polecam Wam pić mleka waniliowego. bue. gerard nie fałszuje, ludzie. fałszuje bimber. a zresztą to, że słuchamy Chemicznych nie znaczy że nie znamy i nie szanujemy innych zespołów. ha ! ha! ha! jak ja dawno nie pisałam na forum. ja niedługo będe mieć tbpid ! jabadabadu.! xD a u mnie świeci słońceeeeee! a u was nje. nie zgadzam się z kimśtam, już nie pamiętam kto, że gerard jest piękny. on jest Z A J E B I S T Y ! <333 ciekawe czy ma świadomość tego że na swiecie istniejemy MY.? xd przeraża mnie ilość minek, które robię. aaa. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 06.06.10, 17:03 Na pewno ma świadomość tego, że istniejemy! :dd ja mu daję znac siłą umysłu. modlę się do niego codziennie xD a mnie waniliowe mleko odrzuca już w sklepie ;o nje lubie Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 10.06.10, 23:11 kurrde ja znów poza tematem xD zanim chemiczni wydadzą płytę zorganizowali konkurs polegający na nagraniu swojej wersji ulubionego songa MCR i wrzucenie go na YouTube jako odpowiedź na jakiś film (linka dodam potem). główna nagroda to sygnowany czarny Les Paul. XDD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 11.06.10, 18:39 widziałam. ja chcęęę! kij, że nie umiem grac ani śpiewac XD Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 11.06.10, 21:39 ja nie mam za grosz talentu... do niczego. ale kitować to, żyję swoją egzystencą czekając na jutro. xD gdybym brała udział, wybrąłabym chyba Famous Last Words albo Thenk You For The Venom... Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: My chemical romance 10.06.10, 23:33 nawet lubię, ale się nie wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 11.06.10, 23:34 CZYTANE ze zrozumieniem. mam tbpid ! jupijajo.]:- >]:- > Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 12.06.10, 19:45 co czytane ze zrozumieniem? TBPID jest geeeenialne! Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 13.06.10, 18:45 WIECIE CO !!!!!! *orgaaaaaazm* Gerad mnie kocha <3 właśnie mi to powiedział. i stoi obok mnie i was pozdrawia. Chcecie autograf ? : D aa. i Mikey mówi żebyście uczesały Rayowi czupryne, bo zgubił grzebyk jak się czesał.. ehh. udany ten Ray : D moje adhd powala Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 13.06.10, 18:58 pff. Mam dzieci z Gerardem, Mikey to mój syn. Franio to moja żona. Bob to mój dziadek. A Ray to moja prababka. i co.. ŁYSO CI ?! lololololololololol. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 13.06.10, 19:08 fcale nje! Gerard to moja mamusia a Franek to mój tatuś! Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 13.06.10, 18:59 dajcie mi Franka i się odczepię XD Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 13.06.10, 19:48 NEVER ! Franio i cała reszta są moi <33 Z A G ŁA D A ! Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 14.06.10, 20:27 kiedy oni mają zamiar wydać nową płytę?! bo już mnie nosi -.- Odpowiedz Link Zgłoś
ayuu_iero płyta 14.06.10, 20:33 no miała być w marcu chyba ;/ ale ktoś gdzieś pisał że Gerard traci głos(?) i przez to jeszcze płyty nie ma oO" eer mam nadzieje że to nieprawda? xd Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: płyta 15.06.10, 14:24 no właśnie, miała być już dawno. na ich stronie Frankie kiedyś napisał, że Gerard ma problemy z głosem i żeby pretensje kierować na adres "żołądek Gerarda Way'a ul. kawy i papierosów". Ale już jest chyba dobrze... i piosenki są podobno świetne, a praca idzie znakomicie, wiec nie wiem w czym problem... płyta pewnie już niedługo się pojawi ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: płyta 15.06.10, 19:29 Gerard jest w znakomitej formie. Aktualnie siedzi u mnie w szafie i się chowa przed Lyn-Z : D Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: płyta 16.06.10, 07:54 don't break, don't break my heart and I won't break your heart shaped glasses... moja odpowiedź gdy nie wiem co napisać xD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: płyta 16.06.10, 19:35 łihihih, jutro mam wycieczkę xd wyjazd o 5:30 ratuuunkuuu Chemicy, wydawać płytę, raz dwa! i przyjeżdżać do naszego pięknego kraju. lud się zbierze na koncercie i będzie wesoło ^^ jejeje, nie mogę się doczeeekac Odpowiedz Link Zgłoś
chemically My chemical romance 18.06.10, 18:22 a ja coraz bardziej chcę nową płytę. jestem straasznie ciekawa ich dzieła, piosenek, ahhh... więc mają się pośpieszyć ! xD Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 19.06.10, 11:41 a tu nagle wyskoczą z jakimś popem i duecik z lady gagą nagrają a całej MCRmy opadną szczęki xD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 19.06.10, 11:55 zuo... czy ty dobrze się czujesz? O.o XD Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 19.06.10, 20:21 zuo ma objawienie mocy piekielnej, don't take it personal xD kocham was kalafiory! <333333 xD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 20.06.10, 09:22 dzisiajjj.. przejrzałam jakieś stare gazety z 2008 bodajże... bo stwierdziłam, że może byc tam coś o MCR. i było! w popcornie - był listo o nich, ktoś pisał, że to nie emo (kocham tę osóbkę ), a w ... fun clubie był taki malutki wycinek o Gerardzie i Mansonie to gdzie Manson oskarżał Gerarda o nieudolne kopiowanie -.-' Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. taaaaak! ; D 16.06.10, 19:40 pfy, co za pytanie?! co my na to? xd. radochaaa. ; ] `Mama, we all go to hell...` Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: taaaaak! ; D 16.06.10, 19:42 yeaaaah inna odpowiedź nie istnieje xdd oczywiście, ze taak. mamo, wszyscy zmierzamy do piekła<3 kocham to. jaka jest Twoja ulubiona piosenka? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: taaaaak! ; D 19.06.10, 18:26 Gerardzie Arthurze Way'u, weź mnie całą. ;******** Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: taaaaak! ; D 20.06.10, 09:30 hahaha. wczorajsza głupawka :33 no ale to prawda. może mnie wziąść całą. bez zastanowienia bym się zgodziła <3 Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: taaaaak! ; D 20.06.10, 17:32 imperativ napisał(a): > Gerardzie Arthurze Way'u, weź mnie całą. ;******** > > > nie przyznaję się do Was. ZBOCZEŃCE ! Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: Chrystusie niebieski, OAZA :* 20.06.10, 17:29 że co niby ? nie mogę robić KROPEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co tak dużo fanów nagle na kocie ? o lol. Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: Chrystusie niebieski, OAZA :* 20.06.10, 17:34 tak jestesmy zboczeńcami xDDD ale ja nie proszę Gerarda na forach, żeby mnie całą wziął xD Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 KROPKA! 20.06.10, 18:37 ja też nie xdd ale pomijając ten fakt, jesteśmy zboczone. jak to przeczytałąm, padłam. no cóż. każdy ma swoje upodobania xd. maupa. Princess chcieć koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: KROPKA! 20.06.10, 21:07 dzięki za troskę o moją wenę twórczą, serio, miło mi się zrobiło xD a w nocy przydzie Chmurkowy Stworek i was zjeeeeee xD Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 20.06.10, 21:24 upolowałam na mieście Chemiczną torbę. ha. będę się lansić. <3333 kocham latać z dzidą po ulicy, a Wy ? Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 20.06.10, 22:06 teeż prinsess, jestem z ciebie dumna : DD udało ci się zerwać z kropką <3 obiecaj, że już nigdy mnie nie zdradzisz! Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 20.06.10, 22:41 napisałam prinsess, ale to szczególik xD a więc OŁ KEJ. miej się na baczności. i pamiętaj - ściany mają uszyy Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 21.06.10, 17:43 coś wam nie pasuje żeby Gerard poszedł ze mną do łóżka ; oo ? he ? Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 21.06.10, 17:51 on pójdzie ze wszystkimi naraz <3 Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 21.06.10, 19:23 ze mną też? bo jak już tak grupowo... o.o xD buahahahahahahahaha dobijacie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 21.06.10, 20:46 zuo. ty nie jestes śuśnięta jak ja // WTF ? hahaha XD ej. co to znaczy śuśnięta o.O ? hmm. ciekawe jak Ray wygląda w prostych włosach. XDDD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 21.06.10, 21:08 Ray wygląda sexi w słuchawkach xP Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 21.06.10, 21:34 Ray to bóg seksu. przykład : jejeje <3 1:20 aww. kocham jego włosy. mogłabym je czesać godzinami XDD hahaha, xdd Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 21.06.10, 21:44 on wyglądał bosko jak miał słuchawki na online performances wgl. wszyscy fajnie wyglądali w słuchawkach XD a zauroczyły mnie zbliżenia na oka Gerard'a *-* < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 22.06.10, 07:02 jak nie jestem taka siuśnięta jak wy to adios amigos. wszyscy to bogowie seksu? XD Odpowiedz Link Zgłoś
panibieber Re: My chemical romance 21.06.10, 21:36 O kurde ale było by zajebiście <33 Kocham ich Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 22.06.10, 15:05 :santa ::sant a::san ta::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::sa nta::santa::santa::santa::santa: Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 22.06.10, 15:46 I już na tym słit wątku dwa tysiące komentarzy. <3 soor, musiałam dobić. xd Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 22.06.10, 15:51 dobiłyśmy do dwóch tysiaków, yea. nanana :3 też lubię tę minkę <żre chleb z nutellą> Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 22.06.10, 21:18 nie do piachu! zuo, nie bądź zua. ej, wie ktoś może kiedy tak dokładnie się kończy limit? bo jeszcze trochę czasu, ale i tak zakładamy później drugi. kot się nas tak łatwo nie pozbędzie, mwahahha Odpowiedz Link Zgłoś
lenisis Re: My chemical romance 22.06.10, 17:46 co ja na to ? jak na lato xdd hah pojechałabym na ich koncert nawet na koniec polski haha. zaszantażowałabym rodziców hahah. Przeczytałam połowę wypowiedzi no i zgadzam się z niektórymi dziewczynami ; Gerard Way to bóg sexu ! sam s e x normalnie haha ; dd. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 22.06.10, 19:36 buahah, ja też już się szykuję na mały szantażyk oo tak, chodzący sex <ślinotok> Odpowiedz Link Zgłoś
xxxhayleyxxx Re: My chemical romance 22.06.10, 21:21 Pojechałabym nawet i na 2 koniec Polski na ich koncert *_* Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 22.06.10, 21:25 @xxxhayleyxxx- haha, u mnie byłoby trudno, ale mały szantażyk na rodzicach i ... by się udało xPP już się nie mogę doczekać kiedy będzie taka okazja. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 22.06.10, 21:44 Obmyśliłam taki plan jeśli by mnie nie puścili na koncert .. : zwiewam z domu, jade pociągiem [ zależy gdzie byłby koncert ] a później, po koncercie.. schowam się w bębnie i mnie wezmą razem ze sobą <3 Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 22.06.10, 21:45 A ja się schowam w czuprynie Ray'a. Jak myślicie, zmieszczę się? Odpowiedz Link Zgłoś
lenisis Re: My chemical romance 23.06.10, 11:11 @chemically oczywiście, że się zmieścisz haha xdd ale to ja się schowam pod krawat haha. ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 23.06.10, 11:44 oł jea. transport pierwsza klasa c: @answer - rezerwuj, powodzenia O.o tylko żeby jeszcze było na co... Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 23.06.10, 18:09 Jagoda, bądź optymistką :3 lenisis, masz może gg ; > ? Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 24.06.10, 12:33 jestem optymistką, ale nie o to mi chodziło. tylko po prostu kolejna pseudofanka (chodzi mi o answer) nie potrafi czytac ze zrozumieniem i mysli, że jest koncert. popatrz jak ma zapisanych Chemików w ulubionych gwiazdach na profilu O.o "My chemical romanse" Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 24.06.10, 15:20 sor. myślałam, że chodzi o co innego. jajebie. romanSe.. rozpier.dala mnie to. -.- Na kiedy Jamia ma termin ? Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 24.06.10, 17:11 to lato! a ja myślałam, że to jeszcze tyyyle czasu. jejjeje, Franek ojcem Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 24.06.10, 17:38 Kufaaaa. Jakoś nie może do mnie dotrzeć że on się ożenił, i że zaraz ojcem zostanie. Myślałam, że Mikey szybciej "weźmie się do roboty" . hihihi : D hnmm. Ciekawe jakie imiona nadadzą. <3 Pewnie też takie dziwne, jak Gerard. [ no ale Bandit mi się podoba : D ] hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 24.06.10, 17:43 jezu, czemu wszyscy narzekają na imię Bandit. mnie tam się strasznie podoba <3 Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 24.06.10, 17:57 Mi też się mega podoba <3 Jest takie oryginalne. Głupie tabloidy określiły imię Bandit, takim niemodnym. pff czy jak to tam było c: no patrz jaka ona kochana <3 Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 24.06.10, 18:24 kur.wa Aga! przecież to photoshop, nie wiedziałaś? O.o Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 24.06.10, 19:22 pie...isz o.O nie wiedziałam o.O Myślałam, że to Lynz i Bandyta. ale ze mnie cepol. lolololol. CEPOL. AGA CEPOL. AGA BYĆ CEPOL. Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 24.06.10, 21:51 jeeeeezu. gudbaj szkoło. zuo będzie plastusiem w przyszłości. Frank to swoim dzieciom da imiona Morticia i Fester i się nie zdziwię. xD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 25.06.10, 11:36 ee tam, Franio na pewno wymyśli jakieś ładne imiona :3 jea, W A K A C J E ! jaka średnia : > ? jest pasek? xd Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 25.06.10, 11:37 ej, usunęli słit wątek lenisis o Gerardzie <foch> Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 25.06.10, 14:03 średnia 5.3 .. YEA ! : D a nie mówiłam, że usuną -__-" ehh. wina moderatorów. CHAMY. phi. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 25.06.10, 14:08 wieśmak'i średnia 4,38 :3 ile było u was pasków w klasie? Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 25.06.10, 14:19 chyba 7. nie pamiętam. xdd a u Cb ? Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 25.06.10, 14:25 sześć xd jea jea, wakacje, wreszcie. nawet to do mnie nie dociera tak naprawdę xP Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 25.06.10, 22:12 ten rok minął mi zdecydowanie za szybko. teraz szkoła plastyczna i przyspieszony kurs życia. amen. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 25.06.10, 22:28 u nas sześć dziewczyn nie miało paska, na siedemnaście. zuo, zamień się xd Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 26.06.10, 07:22 Plastyka to zło wcielone. : ))) mwhihi xd Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 26.06.10, 09:28 princess - 11 dziewczyn miało pasek? ostro xd Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 26.06.10, 14:27 jezu u mnie trzy osoby. co prawda na szesnaście a plastyka jest kul. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 26.06.10, 14:55 u mnie 6 na 27. a ja nje mam plastyki. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 26.06.10, 16:33 GERARD W GAZECIE <3 ktoś może mi to przetłumaczyć ? chociaż niektóre zdania. bo ja nic, a nic angielskiego nie znam o.O Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 27.06.10, 17:31 ja mówić angielski well, może się na coś przydam. to jest o tym, że po sukcesie dwóch części The Umbrella Academy (The Apocalypse Suite i Dallas) dla Dark Horse Comics wydawnictwo to zapowiedziało kolejną cześć TUA i nowy projekt Gerarda (częścią artystyczną zajmie się Becky Cloonan, a Sean Simon będzie współtworzył z Gee fabułę) zatytułowany The True Lives of the Famous Killjoys. Coś w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 27.06.10, 21:42 na to wygląda. Prawdziwe życie sławnych zabójców. ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 27.06.10, 21:49 no ba, wszystko co wymyśla Gerard jest ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 27.06.10, 21:55 nawet gdyby to były Latające Majtki Zagłady? Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 27.06.10, 21:59 zuoxd napisał(a): > nawet gdyby to były Latające Majtki Zagłady? No oczywiście ! to byłoby najciekawsze. chociaż pana Way'a stać na coś więcej x3 Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 27.06.10, 22:16 tj Latajace Skrpetki Zagłady, Apokalipsy i Całkowitej Destrukcji Ziemi? Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 29.06.10, 11:06 Gerard uwieczni nas w swoim komiksie<3 Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 29.06.10, 11:11 łojezu. jak mnie tu dawno nie było. co Wy zaś macie z tymi majtkami ? Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 29.06.10, 11:15 dzisiaj mi zdejmują gips ! jababadabadu. szykujcie się na zagładę Odpowiedz Link Zgłoś
lenisis Re: My chemical romance 30.06.10, 18:34 oł... długo tutaj nie gościłam. I dopiero zobaczyłam, ze mój watek usunęli. Dzieci Disney'a zminusowały... no i zazdrościli Gerardowi urody ; dd Nie wiem jak wy, ale się wkurzam na vive i 4fun.tv. ZERO Mcr. Noo... przynajmniej ja na nich tam nie wpadłam. Widziałam ich tylko na MTV.hd. ; ( puszczają tylko jakieś gó... ;/ dobra ja już nie pisze bo mi się nie chce kopiować znaków polskich ;/ coś się włączyło i ani Shitf + Ctrl nie pomaga ani nic. masakra ;x Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 30.06.10, 18:47 wiem właśnie. zue dzieci usunęły. mnie też to denerwuje, viva itd. schodzi na psy -.- słyszałam, że na mtv2 czasami mcr jest, ale ja nie mam nawet zwykłego mtv! :<< ja chcę mtv!! to pisz bez polskich znaków : P Odpowiedz Link Zgłoś
lenisis Re: My chemical romance 30.06.10, 19:29 nareperowałam ! mwhaha. niech Bóg błogosławi mojego idiotę xdd ( czyli brata ) ja normalnie niedługo rozwalę tego kompa ; // ściągnęłam do simsów pana Gerarda ( < zaciesz > ) i Helenę z teledysku. No i chce płytkę odpalić i dupa. nie włącza się. ; / Popiszmy z Gerardem ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 30.06.10, 20:13 skąd ściągnęłaś Gerarda? daj linka jak możesz : DD TO SERIO GERARD?! Odpowiedz Link Zgłoś
lenisis Re: My chemical romance 30.06.10, 20:30 Wydaje mi się, że to prawdziwy Gerard ; ) mam takie przeczucie ; ] no i te komentarze xdd jakaś typiara podała swój nr. i napisała "zadzwoń do mnie" xdd A znalazłam w googlach ; dd hah. główna strona. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 30.06.10, 20:33 a mnie się właśnie wydaje, że to podróba, bo ten Gerard jakiś niegerardowy... i gdyby to było prawdziwe to chyba napisaliby o tym na oficjalnej stronie, no ale.. nie wiem xd Odpowiedz Link Zgłoś
lenisis Re: My chemical romance 30.06.10, 20:41 nie pytałam jeszcze xd. ale zaraz wyśledzę o co chodzi... a jak nie to zgłaszam to do chemików. bo to łamanie praw. "Gerard" pisze w ich osobie. xdd haha. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 30.06.10, 20:43 najlepiej byłoby ich o to zapytac, czy to prawdziwe xd Odpowiedz Link Zgłoś
lenisis Re: My chemical romance 30.06.10, 20:49 już lece pytać mwhaha xdd. ale jak mi tłumacz google przytłumaczył tą stronę to ten czat jest najprawdziwszy. Jak gerard xdd. Albo pytania wysyła storna do Way'a a on odpowiada xdd ? to ja już się głubię... ide zobaczyć czy gerard ma twittera xdd Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 30.06.10, 20:53 Gerard ma twittera- twitter.com/gerardway tylko że ja się wgl na tym nie znam XD może ty coś zdziałasz :3 Odpowiedz Link Zgłoś
lenisis Re: My chemical romance 30.06.10, 20:57 właśnie znalazłam. ciekawe rzeczy sobie poczytałam < tłumacz google się kłania > mwhaha. chyba sobie kupie kapsla my chem xdd. haha. zaje.bista strona . haha Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 30.06.10, 21:07 dopiero teraz zauważyłam, że wysłałaś simsowego Gerarda *__* haha, podobny :3 Odpowiedz Link Zgłoś
lenisis Re: My chemical romance 30.06.10, 20:33 www.jd-movies.com/downloads.php to z simsów xd. Odpowiedz Link Zgłoś
plotkarazny Re: My chemical romance 01.07.10, 08:40 Gość portalu: florida napisał(a): > My chemical romance w polsce co wy na to ? Co ja na to? ryk, płacz i nie widaomo co jeszcze. Ale to wszystko ze szczęścia oczywiście. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
plotkarazny Re: My chemical romance 01.07.10, 08:41 Co ja na to? ryk, płacz i nie widaomo co jeszcze. Ale to wszystko ze szczęścia oczywiście. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 01.07.10, 13:29 nie czyta, nie czyta, nie czyta, nie czyta, nie czyta -__-" Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 01.07.10, 21:53 Chodzi mi o to, że ci słitaśni FANI -_-" [buhaha] myślą, że jest koncert MCR w Polsce. i się napalają . np: o boże kocham ich. napewno pojadę ! o to mi właśnie chodzi, że nie czytają ze zrozumieniem . (: Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: My chemical romance 01.07.10, 22:01 Nie sądzę, żeby plotkarazny (nie wiem, czy nie pomyliłam nicku c: ) sądziła, żeby ten koncert odbył się naprawdę - po prostu napisała w formie teraźniejszej, huh. Widzę, że następne pokolenie kontynuuje moją, independent, cementry_drive i mrs.brightside tradycję, miło. c: Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 01.07.10, 22:05 ależ mi nie chodziło o nią, tylko brałam pod uwagę wcześniejsze komentarze. miło mi. (: mogę wiedzieć, dlaczego opuściłyście ten wątek ? Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: My chemical romance 01.07.10, 22:11 Okej, okej. Rozumiem. Independent nie wchodzi na kotka, bo uznała, że ją to odmóżdża, cementry_drive i mrs.brightside.. nie mam z nimi aż tak bliskiego kontaktu, po prostu odeszły, a ja.. chyba wyrosłam. Sentyment mi pozostał, ale to wszystko. c: Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 01.07.10, 22:09 tiaaa. byłam na tłajlajcie tzn. na zaćmieniu ofkors. i jakoś zachwycona nie jestem, niektóre momenty śmieszne były. mam zajebiście dużą przypinkę i dwa podarte plakaty ! naprawię je. dajcie kleju, dajcie. Majkiemu kawałek szyji urwali . :< aJć. xDD lovciam ich, nie mogę doczekać się koncertu. ach, ach, ach, ach, ach ! <333333 ciekawe, czemu ludzie mówią że jestem nienormalna ? xo. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 01.07.10, 22:20 nie wiem dlaczego jesteś nienormalna, mama Cię taką stworzyła. XD łojeju, Ray za 2 tygodnie ma urodzimy.. kupię mu duży grzebień. XD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 02.07.10, 12:14 a ja mu kupię zestaw do robienia warkoczyków : DD Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 06.07.10, 18:33 halo. ludu. gdzie wy się podziewacie? co prawda są wakacje, ale waszym obowiązkiem jest tu pisać. w takim razie będę prowadziła monolog. mcr w gazecie chyba to stara nota bo jest to Bob, a może nie. XD pogubiłam sie. hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
lenisis Re: My chemical romance 06.07.10, 20:30 nie martw się. będę ci towarzyszyła ; dd ale na pierwszym zdjęciu Gee dziwnie wyszedł xdd hah. ale ładnii są . ja nie wiem co mam napisać... eee. ? Odpowiedz Link Zgłoś
hooney Re: My chemical romance 06.07.10, 21:02 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Kocham mcr <3 ale dopóki nie bd nowej płyty trzeba czekac... Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 07.07.10, 10:46 oo. grono się powiększa. : D pisz cześciej. : D wątuś ukochany umiera. :<< Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 07.07.10, 13:46 dajcie mi tę gazetę! xD ej, wiecie, że Welcome to the black parade miało byc na pierwszej płycie? ; ooo Odpowiedz Link Zgłoś
lenisis Re: My chemical romance 07.07.10, 15:09 Nie wiedziałam, przyznam się bez bicia ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 07.07.10, 16:45 i Disenchanted chyba też, ale nie jestem pewna, bo mam problem z czytaniem ze zrozumieniem xD Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 08.07.10, 12:58 SORROWS! SORROWS! my chcemy sorrows XD Odpowiedz Link Zgłoś
lenisis Re: My chemical romance 08.07.10, 20:34 coś cicho... zarzućmy jakiś temat : Lekcja 1 by Lenisis. Temat : Jak śmiesznie Gee wygląda na teledyskach ^ ^ Chodzi mi o to, jakie smieszne miny robi hahah. Np, Famous Last Words - tak śmiesznie sie zachowuje haha. Jbc. to ten teledysk jest moim ulubionym. Wiem, że baaardzo mądra i ciekawe, ale mózg mi szwankuje w wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 09.07.10, 11:48 ohh yeeaah, kocham jego miny w FLW , albo to jak na początku ściska mikrofon, whoooa xDD w Helenie lubię jak macha ręką, wgl. ten teledysk taki emocjonalny jest < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 11.07.10, 18:15 A ja kocham te jego słit minki <3 haha. w teledysku do I Don't Love You ... aww *-* boskie. te jego minki i przewracanie oczami. haha XD + RAY ZA 4 DNI MA URODZINY ! Odpowiedz Link Zgłoś
hooney Re: My chemical romance 12.07.10, 19:59 Hepi bersdej tu ju!!!! Hepi bersdej tu ju!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Imperativ ma podniete ! <3 12.07.10, 21:11 KOT WSPOMNIAŁ O URODZINACH RAY'A . jeaaaaaaaa jaram sie ! Dziękujemy Kotku Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Imperativ ma podniete ! <3 13.07.10, 11:34 Gdzie was wcięło? :< + 2 dni do urodziń Ray'a <33 Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: Imperativ ma podniete ! <3 13.07.10, 13:12 grzeeeeczny kocur < 33 nie było mnie, ale już jestem c: stęskniłam się za kotletami :<< ale dzisiaj nadrobię XD Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Imperativ ma podniete ! <3 13.07.10, 17:32 jea. kotlet rlz . <3 ŁEJ DAŁN ! ŁEJ DAŁN ! ale mnie naszło na Cemetery Dive *-* Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: Imperativ ma podniete ! <3 13.07.10, 21:22 mnie też! w górach słuchałam bez przerwy tylko Cemetery drive, House of wolves i Famous last words xDD Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 14.07.10, 18:00 mhm.. kłania się czytanie ze zrozumieniem. -_- RAY MA JUTRO URODZINY <3 Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 14.07.10, 22:42 o jesus christ superstar.... jak mnie tu dawno nie było. olałam was. cham ze mnie. ohhhh. ;c Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 14.07.10, 22:42 o jesus christ superstar.... jak mnie tu dawno nie było. olałam was. cham ze mnie. ohhhh. ;c Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: My chemical romance 14.07.10, 22:46 chamówa . pf :< mam nadzieje, że złożycie tu jutro Ray'owi życzonka [choć i tak ich nie przeczyta] ale ja będę zadowolona. : D jea. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 14.07.10, 22:49 ale princess być litościwa i postanowić nie wsadzać grabie w tyłek. ile jeszcze będzie ten słit wątuś? przyjmuję zakłady Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkowa0105 Re: My chemical romance 14.07.10, 22:45 nie znam tego zespołu, ale nazwę mają super Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ RAY ma urodziny *-* !! 15.07.10, 11:32 Sto lat, sto lat niech zyje żyje RAY <33 Tak, to właśnie dzisiaj nasz kochany pudelek [ haha ] obchodzi swoje 33 urodziny ! Czego mu tu życzyć ? - szczęścia w zespole. - długoletniego małżeństwia z Christiną. bla bla blaaaa <3333 To teraz odliczamy dni do urodzin Majkusia <3 Jeszcze 57 dni *_* Odpowiedz Link Zgłoś
coker Re: My chemical romance 15.07.10, 11:36 Byłoby super gdyby przyjechali. Są świetni. Odpowiedz Link Zgłoś
lenisis Re: My chemical romance 15.07.10, 22:20 ja również was olałam a tyle sie dzieje .... -,- STO LAT RAY ! Odpowiedz Link Zgłoś
horrorshow Re: My chemical romance 15.07.10, 23:41 Byłoby świetnie, ale ofc i tak pewnie za daleko ode mnie ; < Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 16.07.10, 21:28 chyba tak. piszmy o czymś inteligentnym ? Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 16.07.10, 22:03 o tym, jaki Gee jest piękny i cudowny może ? Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 16.07.10, 22:36 zuza12, posiadasz gje gje mejbi xD ? Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 17.07.10, 10:56 nie tylko Gee, dla mnie całe MCR jest najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 17.07.10, 16:26 ale najbardziej na forum podniecamy się Gerardem. mwhahaha. może teraz Lyn-Z dla odmiany ? Odpowiedz Link Zgłoś
elnett Re: My chemical romance 17.07.10, 18:20 KOCHAM ICH Najlepszy zespół na świecie. <3 Gee Mikey Franio Ray Bob, tylko szkoda że odszedł z zespołu : ( Odpowiedz Link Zgłoś
hooney Re: My chemical romance 21.07.10, 15:34 nieeeeeeeeeee!!!!!!!! reanimacja! Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 23.07.10, 21:21 25.media.tumblr.com/tumblr_l60vo1BZIK1qazscuo1_500.jpg Gerard znowu blondynem?! XD Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Wisi mi to 24.07.10, 20:15 A mi to nie wisi -.-" GERARD LEGALNA BLONDYNKA ! : OO Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: Wisi mi to 24.07.10, 23:07 jezu, jak on w tym blondzie wygląda. szczęście, że ma dłuższe włosy. ale dalej z niego przychlaścik. ;3 jakie ja mam problemy, fryzurę Gerarda Waya. =w= Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: Wisi mi to 25.07.10, 11:35 Ja się cieszę, bo przynajmniej dał znak życia. www.youtube.com/watch?v=5gJWozGadyo A tutaj Way mówi o tym, że album już gotowy. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
lenisis Re: Mz chemical romance 25.07.10, 16:15 Ale zacofana jestem xd Ale Gee wygląda w blondzie. tak jakoś dziwnie wyszedł haha xd Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 25.07.10, 20:51 Płyta gotowa, teraz to już tylko czekać aż trafi do sprzedaży ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 27.07.10, 11:33 prinsess powróciła do życia. bijta brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically nowe 28.07.10, 12:18 twitpic.com/28y1rr/full Fajna ta zabawka dla Bandit, którą ma w reklamówce ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: nowe 28.07.10, 21:02 cholera, nie mogę się do tego koloru przyzwyczaić. ale w końcu ładnemu we wszystkim ładnie. CZY. DO. WAS. TO. TRAFIA. ŻE. NIEDŁUGO. NOWA. PŁYTA? Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: nowe 29.07.10, 10:17 A mnie się podoba xD Gerard to Gerard, gdyby tego nie zrobił nie byłby sobą. Jak wydadzą to uwierzę. Chemiczni, do dzieła! x]] Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: nowe 29.07.10, 11:22 może weźmie przykład z pana Leto i zrobi się na różowo? żeby chociaż jakiś singiel promujący wydali. Ale nie, będą nas trzymać w niepewności. Odpowiedz Link Zgłoś
po_prostu_magda Re: My chemical romance 29.07.10, 22:01 Było by zajebiście . Ich piosenki są wspaniałe <33. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 31.07.10, 13:18 Nie wydaje się singlów przed premierą płyty xD Tak to przynajmniej dostaniemy od razu całość, co grozi zawałem, przed przesłuchaniem lepiej skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą. Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 31.07.10, 19:13 jak to się nie wydaje? o.O a mówiłam już, że mi wszystko jedno? Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 31.07.10, 22:20 zuo. nie rozumiem dlaczego Ci nie zależy. weź wytłumacz. Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 01.08.10, 20:27 haaaaa, ale się domagają. no dobra. gdybym miała przypadkiem gorszy humor powiedziałabym, że mi to zlewa i zapytała, czy tak trudno to zrozumieć. ALE. dziś już mi lepiej. napisałam tak, ponieważ: byłam smutna, zdołowana, przybita, rozbita, nic mnie nie obchodziło, dawno nie widziałam na oczy czekolady, jestem nienormalna, mam huśtawki nastrojów i jakieś doła, tralalalalalalalalalala. można by tak wymieniać. oczywiście mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi. jeśli nie, powiedzcie, pójdę sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: My chemical romance 01.08.10, 20:44 łii, rozumiem. nie idź bo będziemy płaaaakaaać. :< Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 01.08.10, 21:03 też dzisiaj rano miałam okropny humor : OO Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: My chemical romance 01.08.10, 22:15 ale serio, zachowuję się jak jakieś niedokochane dziecię i tylko na wszystko psioczę. jak macie mnie dość to walcie śmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 02.08.10, 21:15 EJ! A może ty tez jesteś w ciaży?! Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: My chemical romance 09.08.10, 23:30 oh yeah, zgłosiłyśmy się do konkursu na najsympatyczniejsze kotkowiczki. rządzimy c'nie princess? mvhahah Odpowiedz Link Zgłoś
po_prostu_magda Re: My chemical romance 31.07.10, 14:30 Ale by było mega ! kocham ich . Odpowiedz Link Zgłoś