zmierzchoomania 24.06.09, 14:34 W piątek idę do kumpelki na 13-naste urodziny i nie zabardzo wiem co jej kupić... gdyby interesowała się jakąś konkretną rzeczą, a ona ma kilka hobby. Prosze doradźcie mi co mam dla niej wybrać! Z góry dziękuje! P.S. Figurki raczej odpadają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: Urodzinowy prezent 24.06.09, 14:40 U mnie tradycyjnym prezentem jest kubek, oczywiście oprócz niego jeszcze coś, ale kubek jest stałym elementem : ) Odpowiedz Link Zgłoś
ox Re: Urodzinowy prezent 24.06.09, 14:45 możesz kupić jej rybkę ..........w takim akwarium okrągłym. To fajny i pomysłowy prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Urodzinowy prezent 24.06.09, 15:24 Ona interesuje się rzeźbą, plastyką, sztuką itp:. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: Urodzinowy prezent 24.06.09, 15:43 kup jej jakąś exstra bluzke w croppie albo torbe,może jakiś fajny film na dvd albo płyte Jonas brothers no chyba ze nie jest fanką! Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Urodzinowy prezent 24.06.09, 17:32 Fanką raczej nie jest . . . ale dzięki za pomysły, z pewnością mi pomogą ;p Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Urodzinowy prezent 24.06.09, 17:35 Plastyką powiadasz... myślę, że jakyś jej kupiła jakies farby olejne czy zestaw do rysunku (węgle, ołówki miękkie, czy coś) byłaby zadowolona. : ) Farby olejne nie są tanie ale za to efekt po malowaniu jest piorunujący : ) Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Urodzinowy prezent 24.06.09, 18:27 Dzięki za pomysł. Być może złoże się z koleżanką ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Urodzinowy prezent 25.06.09, 12:46 jednym z lepszych pomysłow mógłby być ten , który podsunęła Ci katsuumi_17 . ; ) ja ide w sobote do kumpeli na 13 i nie miałam większego problemu bo ona lubii JB więc kupiłam jej płyte z koncertem 3D xd Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: Urodzinowy prezent 25.06.09, 16:58 Może jakaś książka. W księgarni znajdziesz coś dla każdego. Jeśli twoja kumpla ma jakiegoś ulubionego artystę to możesz jej sprezentować książkę na jego temat Odpowiedz Link Zgłoś