braceface 24.06.09, 20:15 Jak w temacie Którego użytkownika chciałybyscie poznać w realu ,z którego bierzecie przykład i myslicie ,że są spoko.i DLACZEGO Ja podziwiam katsuumi_17 -ma zawsze swoje zdanie ,potrafi się o wszystko wykłocić. Narazie poznałam tylko ją Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hermiona13 Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r 24.06.09, 20:21 W sumie to chciałabym z wszystkimi Zorganizować zlot użytkowników Kotka Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r 24.06.09, 20:46 Hehe ja też wchodzimy do realu i poznajemy wszystkich uzydkowników kotka !!!! Tako zlot xD @@@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 21:16 Ja bym wolała spotkac kogoś w Tesco Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r 24.06.09, 22:21 Gość portalu: ... napisał(a): > Ja bym wolała spotkac kogoś w Tesco a ja w realu. (( - ; Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r 25.06.09, 16:35 .ja . hmm . oj duzopo . xd . Miley_love,loczek,mandy_,oolluussiiaa96,demi93,hermiona13,nicola_16,vaness.hudgens Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r 26.06.09, 10:48 ja bym chciał poznać wszystkich użytkowników kotka ale mam tez swoich faworytów heeh są to: miley_cyrus45 - od poczatku sie z nia zaprzyjaźniłam, nie wiem czemu cos mało wchodzi na kotka ale strassssssssssznie ja polubiłam, jest extra ardnaskela - jest super, wydaje mi sie że miałybysmy wiele wspólnych tematów, mamy taki sam problem ( ona wie jaki ) demcialove - polubiłam ją na początku, teraz mamy troche mniejszy kontakt ale nadal bardzo ją lubie blah_rock - to jedyna w swoim rodzaju dziewczyna nic dodac nic ująć wyobraznia - chyba niedawno zaczęła wchodzić na forum kotka ale jest super girl bardzo sympatyczna ^^ katsuumi_17 - ma swój styl i sie go trzyma, rozsadna, niepowtarzalna... mandy_ - mamy podobny gust i myślę że doskonale byśmy sie dogadały a chciałabym jeszcze poznac braceface, miss_pauline, sweet_ash ,sysiek444 i wiele innych ale niektórych pozapominałam nicków, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja_ Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r 25.06.09, 16:56 wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r 25.06.09, 17:48 ja bym wielu chciała ;] może naprawdę zrobimy jakiś zlot, co ? jestem za Krk. ; )) a kogo bym chciała spotkać? Loczka, ale ona nad morzem mieszka o.O, wyobraznie bym chciała bo ma własne zdanie i ogólnie podobne do mojego xdd Odpowiedz Link Zgłoś
sharpay1122 Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r 25.06.09, 17:54 Szczerze mówiąc mam bliżej do Biedronki <lol2>nie no żarcik - wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
szpilka_ Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r 25.06.09, 18:07 hehe wiecie , trudno o zlot fanow kotka , bo kazdy mieszka gdzie indziej , a ja np nie chcialabym jechac kilkaset kilometrow na jakis zlot fanow kotka ;p Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 dzięki :) 25.06.09, 18:39 Dzięki wielkie, braceface Fajnie wiedzieć, że ktoś cię podziwia, chociaż szczerze mówiąc to nie wiem, czy "podziwianie" to dobre słowo, w końcu się nie znamy, a podziwia się zazwyczaj kogoś, kogo się zna i ceni, ale dziękuję że mnie wyróżniłaś . Bo ja wiem, czy się wykłócam? Chyba nie, może czasami to tak wygląda, ale ja poprostu wyrażam swoje zdanie na dany temat. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r 25.06.09, 20:42 ja bym chciała spotkać emciee, jest bardzo miła, nie kłóci się i wgl. Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r 25.06.09, 21:09 ketrin napisał(a): > ja bym chciała spotkać emciee, jest bardzo miła, nie kłóci się i wgl. oo dziekuje ja tez Cię lubie Odpowiedz Link Zgłoś
heppy.girl ;d 25.06.09, 20:55 ja bym chciała się poznać z mandy_ (andy) i wyobrażnią , no i ogólnie ze wszystkimi , wszyscy są napewno fajnii ;dd mają super wypowiedzi i potrafią pomóc ! Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r 25.06.09, 21:11 Chciałabym poznać w szczególności dwóch użytkowników: majson i nicola_16. Tą pierwszą, dlatego, że od początku zwróciłam na nią uwagę, a drugą, dlatego że mamy wspólne cechy i problemy, więc myślę, że byśmy się dogadały. Najchętniej wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lila Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 23:38 Ja chyba : nicola_16 demcialove majson mileyanddemi demus loczek I to chyba tyle Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w realu. 25.06.09, 23:58 uu . miqusia . xd fajnie . ; ] tylko, że ja też jestem znad morza . ;p a ja tak chciałabym. - miqusia, majson, heppy.girl, loczek. , cande.e ( albo jakoś tak ;p ) nicola_16 , demciolove , i kilka osób ale nie pamiętam nicku . xd i dlaczego ? bo od początku zwróciłam na nich uwagę . no i wgl . fajne mają wypowiedzi . Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r 25.06.09, 23:59 uu . miqusia . xd fajnie . ; ] tylko, że ja też jestem znad morza . ;p a ja tak chciałabym. - miqusia, majson, heppy.girl, loczek. , cande.e ( albo jakoś tak ;p ) nicola_16 , demciolove , i kilka osób ale nie pamiętam nicku . xd i dlaczego ? bo od początku zwróciłam na nich uwagę . no i wgl . fajne mają wypowiedzi . . jeszcze raz , bo tamtego chyba nie da się przeczytać . ^ Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w realu? 26.06.09, 08:26 Hmmm... Dużo osób. ale tak m.in. to: -demcialove -loczek. -candy.e chyba tyle xD Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 A ja.... 26.06.09, 08:53 A ja chciałabym spotkać się z miley_love. bo choć mamy inne poglądy nie kłócimy się. demcilove bo chciałabym zobaczyć czy w realu też jest tka dziwna, no i z wieloma jeszcze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 ;] 26.06.09, 12:00 ja bym chciał poznać wszystkich użytkowników kotka ale mam tez swoich faworytów heeh są to: miley_cyrus45 - od poczatku sie z nia zaprzyjaźniłam, nie wiem czemu cos mało wchodzi na kotka ale strassssssssssznie ja polubiłam, jest extra ardnaskela - jest super, wydaje mi sie że miałybysmy wiele wspólnych tematów, mamy taki sam problem ( ona wie jaki ) demcialove - polubiłam ją na początku, teraz mamy troche mniejszy kontakt ale nadal bardzo ją lubie blah_rock - to jedyna w swoim rodzaju dziewczyna nic dodac nic ująć wyobraznia - chyba niedawno zaczęła wchodzić na forum kotka ale jest super girl bardzo sympatyczna ^^ katsuumi_17 - ma swój styl i sie go trzyma, rozsadna, niepowtarzalna... mandy_ - mamy podobny gust i myślę że doskonale byśmy sie dogadały a chciałabym jeszcze poznac braceface, miss_pauline, sweet_ash ,sysiek444 i wiele innych ale niektórych pozapominałam nicków, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miless Re: ;] 26.06.09, 13:28 też bym chciała ;p jest ich dużo. chyba każdego chciałabym poznać. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: ;] 26.06.09, 15:30 no to może wszyscy się spotkamy na zlocie ? ; ) właśnie jest planowany xd tylko szkoda, że wyobraznia mieszka na drugiej stronie polski x dd Odpowiedz Link Zgłoś
aleks768 uwielbiam 26.06.09, 15:35 ja chcę się osobiście spotkać z Demcialove Gość Allenita to już znam bardzo fajna dziewczyna! Odpowiedz Link Zgłoś
demus Re: uwielbiam 26.06.09, 15:46 Ja chciałabym się spotkac z loczkiem , demcialove, nicola_16,twoja_stara, blach_rock,mileyanddemi....I wiele wiele innych tylko nie pamiętam nicków Odpowiedz Link Zgłoś
vampirella Re: uwielbiam 26.06.09, 15:49 Ja chciałabym się spotkać z zbieram_puszki... Ta osoba ma boskie wypowiedzi no i swoje zdanie... Nie wdaje się w kutnie na kotku nie wulgaryzuje i wgl... Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia ; dd 26.06.09, 20:28 oo . ja jeszcze z blah__rock . czy coś takiego . ; p no i do nicola_16 - to racja, na kotka wchodzę długo . ale zawsze udzielałam się jako `gość` no i ostatnio wpadłam na pomysł, że istnieje takiec coś jak `zarejestruj się ` xd Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: ; dd 26.06.09, 20:30 a i jeszcze coś . ; ] do miqusia . no niestety . bd niedługo w Kielcach i w Zakopanym . ale namawiam rodziców na wyjazd do Krakowa . ; ] czy do Katowic do cioci . bo nie pamiętam już xd Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 :]] 26.06.09, 22:32 o nie, zapomniałam napisac mojej kochanej demus chciałabym sie z nią spotkac jest zawsze miła i za to ją podziwiam, extra dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
demus Re: :]] 28.06.09, 21:53 nicola_16 dzięki ty tez jesteś suuuuuper he he Masz gg ?? jak tqak to jak możesz to napisz ok?? Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: ; dd 26.06.09, 22:32 o, to namawiaj dalej ; ]] ja mam blisko do Krk ale z Gdańskiem już gorzej ... no i jeszcze z nikt. i katsuumi_17 bym się chętnie zobaczyła . ; ) i taa, wiem, że mało kto mnie kojarzy, ale ja tu wszystkich kojarzę x dd Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: ; dd 26.06.09, 22:44 lolcia66 co mialas na mysli mowiac ze jestem dziwna.? . ;| .pff. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: ; dd 27.06.09, 12:36 Nie odbieraj tego źle Lubie dziwne zwariowane dziewczyny, no ale jak czytam twoje kom to mnie zgina. Bo jak tylko piszesz o Sel to ją krytykujesz jak by nawet mln zł oddała na biedne dzieci to byś powiedziała, że to robi żeby się popisać. A o reszcie piszesz jak by były boginiami szczególnie o Mil. Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: ; dd 27.06.09, 13:16 loczek. blah rock mandy_ kurde, tak dawno nie wchodzilam, ze nazw uzytkownikow nie pamietam. ;p ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: ; dd 27.06.09, 14:06 ja chciala bym spotkac miss_pauline ..po przeczytaniu jej wypowiedzi na watku 'dla ambitnych' uwazam ze jest swietna osoba ..ktora ma swoje zdanie., jest podobna do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Którego użytkownika chciałabym poznać ; ] 27.06.09, 16:38 hmmm.. pomyślmy.. ; ] mandy_ demcialove vanessa.hudgens wyobraznia blah__rock miqusia loczek. szpilka_ emciaaa ketrin heppy.girl candy.e miless twoja_stara miss_pauline .. ;*** i wielu innych.. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Którego użytkownika chciałabym poznać ; ] 27.06.09, 17:10 ich : loczek. candy.e blah__rock nikt. heppy.girl [cappy] niepamiętam wszystkich nickow ale tu kazdy jest zaje* Odpowiedz Link Zgłoś
heppy.girl Re: Którego użytkownika chciałabym poznać ; ] 27.06.09, 17:24 i jeszzcze z : - nikt. i wieloma osbami . Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Którego użytkownika chciałabym poznać ; ] 27.06.09, 17:39 dzięki heppy.girl, mandy_ ; ] kochane jesteście ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Którego użytkownika chciałabym poznać ; ] 27.06.09, 17:43 ahh nikt. ty też Odpowiedz Link Zgłoś
heppy.girl Re: Którego użytkownika chciałabym poznać ; ] 28.06.09, 13:30 ty też nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r 27.06.09, 20:17 Miło że ktoś chce mnie poznać, ale nie wyglądam na swój wiek, więc... Ja chciałabym poznać: nicola_16 nikt loczek candy.e iness_pendragon blah_rock katsuumi_17 demcialove wyobraznie emciaaa ketrin miley_love i wiele by tak wymieniać Odpowiedz Link Zgłoś
muse Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r 29.06.09, 12:17 wszystkich was chciałabym spotkać. ;] ale tak najbardziej to nicola_16 - lubi wyrażać swoje zdanie, po jej wypowiedziach stwierdzam iż jest świetna. xd hermiona13 - po jej wypowiedziach też to stwierdzam. ; d , daje inteligentne rady itd. demi1112 - fajna jest . ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r 29.06.09, 12:21 muse chyba jestes tu nowa ale juz stwierdziłam że jestes Extra Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r 29.06.09, 12:22 witaj na forum kotka Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r 10.10.09, 21:47 ` lubię dużo osób na kotku , jednak spotkać chciałabym się tylko z dwiema . Z nikt. i michelle_ ` moim zdaniem one są naj . Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r 10.10.09, 22:20 Wiecie co, nie lubię Was Nik się ze mną spotkac nie chce??? Oooo to ja teraz nie powiem z kim ja chcę Strzelam focha xD Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r 10.10.09, 22:32 choco nie bądź taka ;p może to Cię nie zadowoli, ale ja chętnie mogłabym zobaczy się z Tobą w realu . I z Sysiem, Niktuśką, Miq, Heppy, Sophie, Michaelle, Jane i wogóle z Wami wszystkimi . Prócz anci sranci Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r 10.10.09, 22:44 Zmierzcho kofam Cię xD Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r 10.10.09, 22:50 haha . ;x choco mówi, że mnie kofa . tu Was zaskocze ... ja ją też ;p Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r 10.10.09, 22:53 jej, wszystkich. mnie nikt ;p. napewno an3cię ; D i tych najbardziej katywnych, wydają się fajni. nikt., sysiek4444, jane_, zmierzchomania, michelle_... dużo ;d. Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r 10.10.09, 22:52 xblackewkax, kuku_ , kim..? , shila_115, princesssska, karola_483_th, olisss, tokio_hotel_483. Jeśli o kimś zapomniałam to sory. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r 10.10.09, 22:59 Zmierzcho zaskoczyłas mnie xD Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ ; ** 10.10.09, 22:59 ja dużo ; * zróbmy jakiś zlot kotka . czy kotś z was może mieszka w poznaniu ? x - DD Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r 10.10.09, 23:05 a ja jak narazie znam tylko michelle_ a chciałabym poznać .. indie , nikt , jane , demcialove , sysiek4444 . wszystkich # fajnie bybyło . Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r 11.10.09, 09:51 pisałam chyba kiedyś, ale olać . to było dawno, bardzo . teraz lista byłaby dłuuga i inna, więc inaczej : tych co by ze mną chcieli (dziwni ludzie < 3 ), tych, których mam skype , tych, z którymi pisałam w jakikolwiek sposób, tych, z czata, z którymi się miło rozmawia, i an3cie i bandę . Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r 11.10.09, 09:57 margarynę, którą już prawie spotkałam. ;c explosive. + independent, miq, nikt-Karolinkę. ;>, zuą, mandy, oxy, shugo, i dopisz tu siebie, bo na pewno zapomniałam. ;d i nie wypisuje moich indiańcóf, któych już tutaj mało jest. XD Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w rl 11.10.09, 10:00 jak narazie znam tylko dakotę, bo to moja przyjaciółka ; * chciałabym poznać wszystkich a w szczególności chciałabym poznać : miq , nikt, jane_, syśka, mandy_, vivianne (jakoś tak - ale ona nie pisze na forum), wyobraźnię, i caałą masę innych osób. : D Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r 11.10.09, 10:02 oo , zapomniałam : zuę , taylor_ . no i zoey z którą piszę na gadu. ;** Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r 11.10.09, 10:03 no i jeszcze zmierzchoo . ; ) i tak połowy wszystkich zapomniałam. chciałabym poznać wszystkich kotkowiczów. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: Którego użytkownika chciałybyscie spotkać w r 11.10.09, 09:59 wszystkimi Odpowiedz Link Zgłoś
bella96 XD 11.10.09, 10:55 diamond_girl12 cullen_bella pariska65 zmierzchoomania chocolatediet miley_cyrus45 lolcia66 i inni Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: XD 11.10.09, 13:32 jane_ indie hermiona13 nicola_16 nikt. sysiek4444 i wszystkich innych Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: XD 11.10.09, 21:08 Dzięki nicola_16 wchodziłam mało na kotka,bo miałam wakacje i na nk ostatnio więcej wchodziłam <333 a chciałabym spotkac: nicola_16--jestextra strasznie ją lubię chociaż jest odemnie o 7 lat starsza ona ma 16 a ja 9 x[P Demus-też ją lubię,jest ffajna Fabiankowa-Jest miłła Odpowiedz Link Zgłoś