aniulka13_94 17.07.09, 16:52 Co myślicie o teledyskach Dody? Mi się podobają jej piosenki. Jej za bardzo nie lubię. A teledyski dla mnie niektóre np: Dżaga jest nie na miejscu. A wy jak sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demi1112 Re: Doda i jej teledyski 17.07.09, 17:02 Nie miałaś o kim pisać tylko o tej tandeciarze?? No ale dobra piosenki nie które ma fajne, ale jej teledyski mi się nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
kristen. Re: Doda i jej teledyski 17.07.09, 17:25 .demi1112 zgadzam się z tb.;* Doda jest głupiaa.;p ale nie będę jej obrażać... ..a jej piosenki mi się nie podobają, nie mówiac juz o teledyskach.xd na kazdym z nich wyglada jak... ech, niewazne.;p Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: Doda i jej teledyski 17.07.09, 17:56 hm. Ona ma spoko głos i piosenki, fajne teksty i wg. Doda jest całkiem całkiem dopuki nic nie powie, ani nie zacznie piepszyć że jest jakąś tam ,,królową'' czy jakimś tam gównem. Uważa sie za niewiadomo kogo. Myśli ze jest najlepsza, i wyśmiewa sie z Górniakowej, która w odróżnieniu od niej to coś osiągnęła. Jeżeli droga dodzia jest taka idealna i fajna, to niech jedzie na eurowizje i niech zajmie któreś miejsce. Jak już będzie wyżej niż Edyta, to dopiero może sie z niej wyśmiewać i wyzywać. Doda to totalne dno!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Doda i jej teledyski 17.07.09, 19:51 hmm . zalezy . przynajmniej jest juz lepsza od tej rutowicz . doda przyanjmnie jakos wygląda a ona . .ale podba mis ie bardzo podoba mi sie pisoenka i teledysk "Dziękuję" i "Rany" . xd Odpowiedz Link Zgłoś
pink_queen Re: Doda i jej teledyski 18.07.09, 10:25 ja Dode bardzo lubie ma ladny glos i piosenki. Teledyski tez mi sie podobaja, szczegulnie do Nie daj sie Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Doda i jej teledyski 18.07.09, 12:01 Nie lubie dody, bo zachowuje sie dziwacznie . Co do teledyskow podoba mi sie tylko do piosenki Rany i Dziekuje. Piosenki, które sa spoko to; Rany, Dziekuje, to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Doda i jej teledyski 20.07.09, 11:20 Teledysków zbytnio jej nie oglądam.Podoba mi się jej głos i piosenki.Z niektórych można wyciągnąć jakieś ciekawe przesłanie Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: Doda i jej teledyski 20.07.09, 23:47 Ja luubie jej glos i piosenki . teledyski ? niektore . ogolem to najlepsza jest wg. mnie "Dziekuje " i " Rany " Odpowiedz Link Zgłoś
misiek_o123 Re: Doda i jej teledyski 21.07.09, 18:53 Ale Doda jest [według mnie] jedyną prawdziwą Polską gwiazdą, śpiewa , robi show i wogole, a Feel ? same nudne piosenki , nie tylo feel ... prawie każda gwiazda Polska śpiewa o miłości , strasznie nudne i wolne utwory, a ona śpiewa coś szybszego i jako jedyna "rozrusza" nas na imprezach itp. ... Ja nie jestem jej fanem, ona jest mi obojętna, ale musicie przyznac ze ma talent, ma ładny głos... i jest nawet ładna... jest jaka jest i nikt tego nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: re 21.07.09, 21:20 Kiedyś była moją idolką, ale już przejrzałam na oczy i zrozumiałam że zarabia tylko na skandalach i na swojej głupocie. Bez urazy dla fanów. Odpowiedz Link Zgłoś