daria1150 26.07.09, 18:20 Dziewczyny moze to jest troche glupi watek ale chcialabym wiedziec jak to jest sie calowac?Przepraszam jesli zasmiecam foru ale poprostu chcialam wiedziec jak to jest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megan_ Re: Jak to jest??? 26.07.09, 19:03 Wiesz nie mam pojęcia... Nigdy w życiu tego nie robiłam, bo nie mam nawet chłopaka, więc nie mam z kim się całować. Ale myślę, że to niesamowite uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
takasexd Re: Jak to jest??? 26.07.09, 19:30 podobno dziewczyny się lepiej całują . nie wiem trzeba kiedyś spróbować xdd co do całowania to pierwszy pocałunek jest dziwny wg mnie okropnie się stresujesz itd. ale potem aż ci się to spodoba ; dd powodzenia ; p Odpowiedz Link Zgłoś
shila_115 Eeee... 26.07.09, 23:47 Jeju pocałuj się z jakimś gościem i będziesz wiedziała. Moim zdaniem pierwszy raz jak się całowałam to się nie stresowałam bo byłam trochę pijana ;p;p Ale teraz jak to wspominam to mi się chce śmiać xDD Ale nie ma się czego bać. Uczucie niesamowite jeśli ta osoba coś dla ciebie znaczy, a jeżeli nie to nie widać w tym nic specjalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia7896 Re: Jak to jest??? 27.07.09, 09:17 nie wiem nigdy sie nie całowałam Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus12 Re: Jak to jest??? 28.07.09, 20:26 Także nigdy się nie całowałam, ale myślę, że to jest fajne. Ten pierwszy pocałunek powinien być niezapomniany Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Jak to jest??? 28.07.09, 20:30 Też mnie to zastanawia xd Ponoć strees jeest..nie wiem .. na pewno to jest faajne xd Odpowiedz Link Zgłoś
12kolos12 Re: Jak to jest??? 16.08.09, 15:55 Przepraszam, ale czy ja wyglądam jak dziewczyna? A, tak w temacie to nie mam dziewczyny i nigdy się nie całowałem. Ale myślę, że to miłe uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Jak to jest??? 15.08.09, 21:04 luz i odlot No, jeśli chłopak umie całować i nie wpycha całego języka aż do migdałków P Odpowiedz Link Zgłoś
sunsmile_ Re: Jak to jest??? 16.08.09, 00:08 ja mialam 13 lat xd to zazdroscilam kolezance ze sie calowala a ja nie xd akorat byl oboz taneczny i podeszlam do takiego kolesia chyba Francuza alboo kogos nawet nie wiem kogo ,i zaczelam sie z nim calowac , nawet nie wiedzialam jak ma na imie . nie mowil po angielsku , ani polsku , ani niemiecku . wiec sie z nim wtedy niedogadalam ale potem za mna chodzil xd .. Rada ; nie calujcie siez przypadkowymi kolesiami , chociaz teraz mam z tego ubaw ! xd Odpowiedz Link Zgłoś
paurii Re: Jak to jest??? 16.08.09, 23:42 sunsmile, hahah, niezłe xDD ja się nie całowałam, ale nie sądzę, żebym coś straciła. w życiu nie natrafiłam na taką osobę, która byłaby tego warta =3 wciąż czekam na księęęcia~<3 Odpowiedz Link Zgłoś
likemaja Re: Jak to jest??? 17.08.09, 01:29 moim zdaniem to jest takie..... uzależniajace Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Jak to jest??? 18.08.09, 22:52 To miłe uczucie najlepsze są motylki w brzuchu no i swiezy oddech co prawda miej przy sobie wrazie czego paczkę gum A uczucie niebiańskie Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkins Re: Jak to jest??? 18.08.09, 22:57 Eh ja sie nie całowałam. xDD Ciekawe jak to jest Odpowiedz Link Zgłoś
xladybirdx ;D 21.08.09, 20:31 jak to jest? eh cudownie jest!!!! przechodzi taki dreszczyk po plecach... wspaniałe uczucie!! ;D Odpowiedz Link Zgłoś