Dodaj do ulubionych

Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ?

• jessicakaulitz Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 31.12.09, 13:54
      o tak ja jestem mega fanka billa kaulitza i wogule calego TH!! wszystko bym dla nich
      zrobiłaserceserceserce
      • dizziness Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 31.12.09, 14:00
        Kiedyś uwielbiałam Miley Cyrus... kupowałam wszystko, co z nią związane (z Miley, a nie z
        Hannah Montana). Mam nawet jej autobiografię prosto z Ameryki big_grin Wciąż lubię Miley, ale
        już nie "na zabój", jak kiedyś.
    • karoleczka Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 31.12.09, 18:55
      Jestem fanką sagi Zmierzch big_grin Robert Pattinson,Kristien Stewart. Czytam całą sage teraz
      czytam Zaćmienie i filmu też nie mogę się doczekać.
    • i_love_th Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 31.12.09, 19:02
      ja jestem fanką th. i sprawdzam często polska strone ale ostatnio coś nie działa...
    • sweetxrabbit Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 31.12.09, 19:05
      Ja tak jak ty bardzo lubię Ashkiss ale fanką na zabój jestem MIley Cyruskiss...mam wiele
      gadżetów z nią kosmetyki, kalendarz itp.
    • kamila_1355 Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 31.12.09, 19:06
      Może taką prawdziwą prawdziwą fanką nie jestem. I nie mam opsesji czy coś w tym
      stylu,ale lubię Lady Gagę. ;d
    • ollciia Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 31.12.09, 19:11
      Ashley jest super a zwłaszcza piosenka Crank it up smirk Ale nie mam ulubionej
      piosenkarki czy zespołusmile
    • drinni Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 31.12.09, 19:12
      tak. na zaboj kocham Michael'a Jackson'a no ale on sam juz nie zyje xd crying(.....
      ale z tych zywych kocham Tokio Hotel. niegdys na zaboj. ale juz troche dojrzalam
      i traktuje ich jak normalnych ludzi a nie jak bostwo
      • ollciia Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 01.01.10, 19:26
        Co to do wypowiedzi drinni o Th to podoba mi się ich piosenka "World behind my
        wall" jest świetna smile
        • karmel_ Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 10.01.10, 23:58
          Na zabój kocham linkin park. A zwłaszcza Chaster'a <3. Muszę wszystko o nim
          wiedzieć , zbieram informacje , ostatnio zaczęłam nawet pisać do niego list. c:
    • martusia_16 TH LOvVe !!? 11.01.10, 00:03
      Oczywiście że TH i Bill'a Kaulitza serce kosiam go na zabój !!!! a TH uwielbiam na zabój
      sercesercesercekiss
    • kardolina Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 11.01.10, 06:33
      taaak!
      marsów <3
      tj, 30 seconds to mars <3 xd
    • selena94 Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 11.01.10, 07:25
      Dużo ich jest :
      Mitchel Musso
      Selena Gomez
      Miley Cyrus
      Agnieszka Chylińska
      itp.
    • miley112 Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 11.01.10, 07:57
      ` tak. roberta pattinsona.
    • gwiazdka_14 Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 11.01.10, 08:01
      Ja jestem Michaela Jacksona
      Ciągle słucham jego pisonek i mam kilkanaście jego płyt! Poprostu ja nie mogę myśleć że
      on nie żyje! crying crying crying [*]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka