jessicakaulitz Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 31.12.09, 13:54 o tak ja jestem mega fanka billa kaulitza i wogule calego TH!! wszystko bym dla nich zrobiła Odpowiedz Link Zgłoś
dizziness Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 31.12.09, 14:00 Kiedyś uwielbiałam Miley Cyrus... kupowałam wszystko, co z nią związane (z Miley, a nie z Hannah Montana). Mam nawet jej autobiografię prosto z Ameryki Wciąż lubię Miley, ale już nie "na zabój", jak kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
karoleczka Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 31.12.09, 18:55 Jestem fanką sagi Zmierzch Robert Pattinson,Kristien Stewart. Czytam całą sage teraz czytam Zaćmienie i filmu też nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_th Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 31.12.09, 19:02 ja jestem fanką th. i sprawdzam często polska strone ale ostatnio coś nie działa... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetxrabbit Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 31.12.09, 19:05 Ja tak jak ty bardzo lubię Ash ale fanką na zabój jestem MIley Cyrus...mam wiele gadżetów z nią kosmetyki, kalendarz itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 31.12.09, 19:06 Może taką prawdziwą prawdziwą fanką nie jestem. I nie mam opsesji czy coś w tym stylu,ale lubię Lady Gagę. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
ollciia Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 31.12.09, 19:11 Ashley jest super a zwłaszcza piosenka Crank it up Ale nie mam ulubionej piosenkarki czy zespołu Odpowiedz Link Zgłoś
drinni Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 31.12.09, 19:12 tak. na zaboj kocham Michael'a Jackson'a no ale on sam juz nie zyje xd (..... ale z tych zywych kocham Tokio Hotel. niegdys na zaboj. ale juz troche dojrzalam i traktuje ich jak normalnych ludzi a nie jak bostwo Odpowiedz Link Zgłoś
ollciia Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 01.01.10, 19:26 Co to do wypowiedzi drinni o Th to podoba mi się ich piosenka "World behind my wall" jest świetna Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 10.01.10, 23:58 Na zabój kocham linkin park. A zwłaszcza Chaster'a <3. Muszę wszystko o nim wiedzieć , zbieram informacje , ostatnio zaczęłam nawet pisać do niego list. c: Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_16 TH LOvVe !!? 11.01.10, 00:03 Oczywiście że TH i Bill'a Kaulitza kosiam go na zabój !!!! a TH uwielbiam na zabój Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 11.01.10, 06:33 taaak! marsów <3 tj, 30 seconds to mars <3 xd Odpowiedz Link Zgłoś
selena94 Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 11.01.10, 07:25 Dużo ich jest : Mitchel Musso Selena Gomez Miley Cyrus Agnieszka Chylińska itp. Odpowiedz Link Zgłoś
miley112 Re: Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 11.01.10, 07:57 ` tak. roberta pattinsona. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Czy jesteście fanami jakiś gwiazd na zabój ? 11.01.10, 08:01 Ja jestem Michaela Jacksona Ciągle słucham jego pisonek i mam kilkanaście jego płyt! Poprostu ja nie mogę myśleć że on nie żyje! [*] Odpowiedz Link Zgłoś