britney_ 11.08.09, 17:45 Talentu strasznie wielkiego nie ma ,ale spiewa nie najgorzej : www.youtube.com/watch?v=vShbutFFS-A&feature=channel Nie podobna do Demi? o.O + nie miejcie głosno głosników bo pod koniec wyje . So Far So Great fajnie jej wyszło..poszukajcie tam gdzies Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss_pauline Re: Podobna do Demi Lovato?? 11.08.09, 17:59 Nie no seryjnie podobna, ale te włosy trochę takie roztrzepane xD , ale nawet ten uśmiech mi przypomina Demi. Odpowiedz Link Zgłoś
britney_ Re: Podobna do Demi Lovato?? 11.08.09, 18:09 Dokładnie . Na początku myslałam ,że mi się zdaje ,ale weszłam na jej kanał i rzeczywiscie..sa prawie identyczne Odpowiedz Link Zgłoś
rozyczka Re: Podobna do Demi Lovato?? 11.08.09, 18:33 no i właśnie widać tą "urodę" Demi ona jej nie ma po postu makijaż który można sobie zrobić każdy i bezie wyglądał jak ona a przykładem jest właśnie ta dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
eeyy Re: Podobna do Demi Lovato?? 13.08.09, 10:38 Jest troche podobna, ale make-up może zrobić wszystko. Włosy troche roztrzepane i za długie jak na Demi, ale fsaktycznie podobna Odpowiedz Link Zgłoś
emilyx3 Re: Podobna do Demi Lovato?? 16.08.09, 21:37 Wygląda jakby miała perukę . Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Podobna do Demi Lovato?? 11.08.09, 18:35 Bardzo jest podobna.. Tylko głos troche dziwny.. Odpowiedz Link Zgłoś
ciffae Re: Podobna do Demi Lovato?? 11.08.09, 19:14 Rzeczywiscie podobne..i to strasznie ! rozyczka moze masz rację ,że to kwestia makijażu..,ale moim zd. rysy też mają jakies tam wspolne. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Podobna do Demi Lovato?? 11.08.09, 20:14 Twarz naprawdę podobna ale głos ma jakiś średni... Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Podobna do Demi Lovato?? 11.08.09, 20:19 ma trochę podobny głos do Demi ale na youtube jest wiele takich osób Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: Podobna do Demi Lovato?? 11.08.09, 22:22 Kurczę... Jak bym nie wiedziała, to pomyślabym, że to na serio Demi xD Odpowiedz Link Zgłoś
annalovato Re: Podobna do Demi Lovato?? 11.08.09, 22:31 podobna, ale fakt, troszkę w refrenie wyje Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_madzik Re: Podobna do Demi Lovato?? 11.08.09, 22:58 moim zdaniem Steph też jest podobna do Demi.. www.youtube.com/watch?v=wsdnAjncPWE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
annalovato Re: Podobna do Demi Lovato?? 11.08.09, 23:02 wszystko zależy od fryzury i makijażu Odpowiedz Link Zgłoś
spier.dalaj666 Re: Podobna do Demi Lovato?? 11.08.09, 23:18 Steph bardziej naturalna, a tamta pierwsza to taka dziwna o.O Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_madzik Re: Podobna do Demi Lovato?? 11.08.09, 23:29 masz racje , tamta ma makijaż Steph jest taka od zawsza , " wszyscy których spotykam na ulicy mówią że jestem identyczna jak Demi " ładnie śpiewa , i jest ładna . American Idol Seph " This is me " https://www.youtube.com/watch?v=9ohzj-9HASE&feature=channel Odpowiedz Link Zgłoś
letli Re: Podobna do Demi Lovato?? 12.08.09, 11:08 Jeczy ze nie wiem w tej piosence ale podobna to jest ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus23 Re: Podobna do Demi Lovato?? 13.08.09, 09:53 Śpiew ładnie tylko faktycznie momentami wyje.A na pierwszy rzut oka to pomyślałam że to Demi.W tym makijażu bardzo podobna Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: Podobna do Demi Lovato?? 13.08.09, 12:01 podbna, ale ten makjiaż mnie przeraził!! Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Podobna do Demi Lovato?? 13.08.09, 12:32 Jak dla mnie to podobna, ale gdyby usunąć ten makijaż w stylu Demi... nie byłoby juz tak ciekawie ;o Co do jej głosu, to trudno go opisać ponieważ na tym filmiku miesza się z głosem Demi...dopiero przy So Far So Great można go wyraźnie usłyszeć Barwa podobna do głosu Demi za dużo tych podobieństw jak na jedną osobę, nie lubię czegoś takiego, ale akurat z głosem to nie jej wina więc nie mogę się czepiać! Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Podobna do Demi Lovato?? 14.08.09, 17:58 podobna strasznie wyje . nie podoba mi sie . Odpowiedz Link Zgłoś
gasia333 Re: Podobna do Demi Lovato?? 15.08.09, 17:56 no przyznam, że jest podobna do Demi...ale tylko z wyglądu...:p głos ma nie za bardzo..wyje strasznie...nie potrafi zaśpiewać wyższych dzwięków Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: Podobna do Demi Lovato?? 15.08.09, 17:58 Nie chce mi się jej teraz słuchać, ale na pierwszy rzut oka podobna do Demi. Gdyby tylko ją uczesać w podobny sposów i zrobić inny makijaż cała Demi. A porównywać wokalu nie mogę, bo nie słucham panny Lovato. Odpowiedz Link Zgłoś
wylansowana Re: Podobna do Demi Lovato?? 15.08.09, 18:04 podobna , to fakt . ale jej głos jest dużo gorszy od panny Lovato. [ nie słucham jej , ale słyszałam jej piosenki i Demi ma ładny głos ]. hm... ostatnio był też wątek że jakaś tam panna jest podobna do Vanessy Hudgens. Ostatnio dużo tych osób które są do kogoś podobne .. Odpowiedz Link Zgłoś
sely Re: Podobna do Demi Lovato?? 15.08.09, 21:45 talentu wielkiego to ona nie ma, ale trzeba przyznać że laska podobna do demi jest, ja tam w pierwszej chwili myślałam że to ona Odpowiedz Link Zgłoś
milka_cyruska13 Re: Podobna do Demi Lovato?? 15.08.09, 22:00 Bliźniaczka Demi ... a jak by się wsłuchać w jej głos ... to też podobnie śpiewa jak ona.... no bo ona tu na żywo śpiewa ... no to ?? Odpowiedz Link Zgłoś
sweetashley Re: Podobna do Demi Lovato?? 15.08.09, 21:54 Naprawde jest podobna do Demi i spiewa tez podobnie gorzej ale podobnie wow ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sely Re: Podobna do Demi Lovato?? 15.08.09, 21:58 wow. obejżałam jej kilka filmików, jednak sie myliłam, ma głos dobry, I podobieństwo uderzające Odpowiedz Link Zgłoś
turkusowa_ Re: Podobna do Demi Lovato?? 16.08.09, 23:12 jeeezuu. Przecież ona jest taka sama jak Demi!! Identyczna. Normalnie jej klon ! Jakby się wystylizowała jak Demi była by druga Demi ! Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: Podobna do Demi Lovato?? 17.08.09, 13:09 wiesz co z daleka tak i jak ma taki makijaz wg . ma takie brwi jak Demi , ale jak tam jest jakis filmik jeszcze jedem i jest ona z bliska i innaczej umalaowana to juz nie jest podobna do Demi. Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Podobna do Demi Lovato?? 17.08.09, 14:36 Ma podobne brwi i tak samo się maluje. Ma mniejszy uśmiech. Ma talent ale orginał zawsze lepszy czy Demi Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzch.. Re: Podobna do Demi Lovato?? 18.08.09, 09:37 woow. Z urody bardzo podobna ze śpiewania mniej. Ale talent to dziewczyna ma ;] Odpowiedz Link Zgłoś
karoleczka Re: Podobna do Demi Lovato?? 19.08.09, 15:59 Troche ją przypomina po uśmiechu i włosach Odpowiedz Link Zgłoś
josie120 Re: Podobna do Demi Lovato?? 19.08.09, 16:21 Rzeczywiście podobna. Źle nie śpiewa. Na pewno lepiej niż ja. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mycha96xd Re: Podobna do Demi Lovato?? 22.08.09, 23:03 O boże myślałam że to Demi .... rzeczywiście źle nie śpiewa .... ale głos Demi to jest jednak głos Demi i nikt tego nie zmieni xDD Odpowiedz Link Zgłoś
umc Re: Podobna do Demi Lovato?? 23.08.09, 16:24 Na innych filmikach już nie jest podobna po prostu tak się ucharakteryzowała. Odpowiedz Link Zgłoś
rollercoaster. Re: Podobna do Demi Lovato?? 25.08.09, 15:51 ech, no. wystylizowana bardzo. i głosem próbuje się upodobnić do Demi. gdyby była sobą nie wyszłoby aż tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś