recenzentka 20.08.09, 20:56 Szósta klepka, Kłamczucha, Kwiat kalafiora, Ida Sierpniowa, Opium w rosole, Nutria i Nerwus, Imieniny itd.To kilka książek M.Musierowicz...czytaliście moze?podobały wam sie?u mnie w szkole w gimnazjum większość dziewczyn juz je przeczytała Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitty. Re: Ksiazki Małgorzaty Musierowicz 20.08.09, 20:59 czytałam 'szósta klepka' faaaajne ;d Odpowiedz Link Zgłoś
annalovato Re: Ksiazki Małgorzaty Musierowicz 20.08.09, 23:29 Ja czytałam Szósta klepkę, idę sierpniawą, opium w rosole i badzo mi sie podobały Naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Ksiazki Małgorzaty Musierowicz 21.08.09, 09:53 czytałam tylko kłamczuchę była moją lekturą w piątej klasie Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Ksiazki Małgorzaty Musierowicz 21.08.09, 09:57 kiedyś lubiłam, teraz wolę inne książki. fajnie jest czasem wrócić do Borejków. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
colors Re: Ksiazki Małgorzaty Musierowicz 21.08.09, 15:23 wszyystkie przeczytałamm !; ) najfajniejsza Żabaa; p Odpowiedz Link Zgłoś
jabluszko Re: Ksiazki Małgorzaty Musierowicz 22.08.09, 10:31 Bardzo je lubię, wszystkie, ale moją ulubioną są "Imieniny" Mam taki sentyment, bo to była pierwsza książka z serii, którą przyczytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: Ksiazki Małgorzaty Musierowicz 22.08.09, 11:18 ja przeczytałam tylko Kwiat Kalafora bo była to nasza lektura ale bardzo mi się podobała ale niektóre koleżanki z mojej klasy też przeczytały wszystkie ale niektóre według nich nie sa już takie fajne Odpowiedz Link Zgłoś
monique Re: Ksiazki Małgorzaty Musierowicz 23.08.09, 20:56 Kiedyś dostałam od kolegi na urodziny Kłamczuchę, spodobała mi się, więc postanowiłam sięgnąć po inne powieści tej autorki. Przeczytałam m. in.Szóstą Klepkę, Kwiat Kalafiora, Idę Sierpniową,Noelkę, Nutrię i Nerwusa, Córkę Robrojka,Tygrysa i Różę, Język Trolli, żabę i Czarną Polewkę. Moją ulubioną częścią jest Tygrys i Róża. Odpowiedz Link Zgłoś
punk_rock_girl Re: Ksiazki Małgorzaty Musierowicz 25.08.09, 21:20 ja przeczytałam szóstą klepkę. fajna. bardzo mi się podobała. zdecydowanie można ją polecić innym użytkowniczkom. Odpowiedz Link Zgłoś
shady_girl Re: Ksiazki Małgorzaty Musierowicz 25.08.09, 21:22 och! oczywiście że czytałam! są wspaniałe! czytałam prawie wszystkie i uważam ze są rewelacyjne! pozdro dla fanek M.M. Odpowiedz Link Zgłoś
josie120 Re: Ksiazki Małgorzaty Musierowicz 25.08.09, 21:27 A ja jestem oryginalna! Nie lubię! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Ksiazki Małgorzaty Musierowicz 26.08.09, 00:32 Przeczytałam tylko ,,Kłamczuche" gdyz, iz xd była to moja lektura . strasznie mi sie podobalo i mysle, ze bylo nawet lepsze, od tego calego zmierzchu .!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Ksiazki Małgorzaty Musierowicz 26.08.09, 10:27 mi najbardziej podobala się Opium w rosole fajna książka. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
selenaa13 Re: Ksiazki Małgorzaty Musierowicz 01.09.09, 20:34 Czytałam "Idę sierpniową", bo to była moja lektura w 5-tej czy tam w 4-tej klasie. Baaaardzo mi się podobała. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Fajne;) 01.09.09, 20:40 Właśnie czytam jej książki. Przeczytałam już trzy, i wzięłam się za Idę sierpniową. I mam zamiar przeczytać wszystkie 18... Te które przeczytałam bardzo fajne Polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Ksiazki Małgorzaty Musierowicz 02.09.09, 15:45 Kiedyś czytałam jedna...kłamczuchę! mi sie podobała Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Ksiazki Małgorzaty Musierowicz 02.09.09, 16:24 przeczytałam tylko kłamczuchę , ale bardzo mi się podobała ta książka . poprostu super ; D lubię takie . Odpowiedz Link Zgłoś