fallenangel666 24.08.09, 20:22 No właśnie to co jako facet chciałabyś zrobić??;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonia321 Re: Gdybyś przez jeden dzień była facetem.... 24.08.09, 20:27 powiesiłabym się... serio Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: Gdybyś przez jeden dzień była facetem.... 24.08.09, 20:31 ta pewnie zrobilabym placki^^ a tak serio to nie wiem, nigdy nim nie bede co sie mam zastanawiacxd Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Gdybyś przez jeden dzień była facetem.... 24.08.09, 20:33 z racji tego, że miałam być chłopakiem, myślę. dalej myślę. mogłabym być jaredem z kol, za czasów pierwszej/drugiej płyty. jak ktoś zna ich historię, to wie czemu. ;d OOOOOO, i chciałabym palić i ćpać, bo zawsze, zawsze znajdzie się jakiś chłopak, który marudzi 'nie rób tego', i to jest cholernie niefajne, bo jak przychodzi co do czego, to te grzeczne są niefajne. ;q jestem bardzo schematyczna, i dziś brakuje mi wyobraźni. więc, przepraszam, tyle. xxxxx Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: Gdybyś przez jeden dzień była facetem.... 24.08.09, 21:41 ubrała bym się w kiecje ubalowal się i straszyła dzieci w ciemnym zaułku Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1313 Re: Gdybyś przez jeden dzień była facetem.... 24.08.09, 20:34 jak bym była na jeden dzień facetem to... bym popełniła samobójstwo... a tak serio to nie wiem,bo nigdy nim nie będę..^^ Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Gdybyś przez jeden dzień była facetem.... 24.08.09, 20:40 Chyba byłabym gejem xD Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankowa Re: Gdybyś przez jeden dzień była facetem.... 24.08.09, 21:07 nie wiem nigdy sie nadtym nie zastanawiałam xdd Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: Gdybyś przez jeden dzień była facetem.... 24.08.09, 22:19 Co chciałabym zrobić? Podrywałabym wszystkie laski! Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: Gdybyś przez jeden dzień była facetem.... 24.08.09, 22:32 dałabym w morde swojemu byłemu, bo jest silny i jako dziewczyna sobie niezbyt radze :- | a i spaliłabym auto dyrektorce szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: Gdybyś przez jeden dzień była facetem.... 24.08.09, 22:45 odegrałabym sie na każdym facecie który coś miał do mnie nie halo a jako chłopak byłabym silniejsza no i nie wyszłabym na dziewczyne która popisuje sie że bije chłopakówm (mimo że jak mnie wkurzą to robie ) Odpowiedz Link Zgłoś
spier.dalaj666 Re: Gdybyś przez jeden dzień była facetem.... 24.08.09, 23:03 ja bym zrobiła se irokeza i mocno pomalowała oczy x3 bym założyła jakieś łańcuchy, łaziła, i straszyła ludzi. xP a jakby nudno było to bym poszła zabawić się do burdelu XD Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1151 Re: Gdybyś przez jeden dzień była facetem.... 25.08.09, 19:32 fallenangel666 napisał(a): > No właśnie to co jako facet chciałabyś zrobić??;D Zbyt kręmpujace o czym ja myśle ! Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Gdybyś przez jeden dzień była facetem.... 25.08.09, 19:35 hmm....wyszlabym na miasto i robila bym, se z ludzi jaJaaaa ! x|D hah Odpowiedz Link Zgłoś
skrzacina Re: Gdybyś przez jeden dzień była facetem.... 25.08.09, 19:40 hahaha. :d bym się odegrała na moim byłym. ;dd i tańczyła jak Michael Jackson. xD Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Gdybyś przez jeden dzień była facetem.... 25.08.09, 19:50 chciałabym sprawdzić jak to jest być drugą stroną w noo hah Odpowiedz Link Zgłoś
zapalka07 Re: Gdybyś przez jeden dzień była facetem.... 25.08.09, 19:57 ..hmm trudne pytanie ubrałabym się w kiecke , pomalowała i poszła straszyc staruszki . albo poszłabym do klubu dla gejów Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Gdybyś przez jeden dzień była facetem.... 25.08.09, 20:01 upiłabym się do nieprzytomności xd tylko nie pytajcie czemu, bo sama nie wiem ;d pierwsza rzecz, która przyszła mi na myśl xd Odpowiedz Link Zgłoś
xis O mój Boże... 25.08.09, 20:17 Szczerze? Pewnie przez cały dzień bym się wpatrywała, o, pszam, wpatrywał w pewną męską część ciała, nie mogąc się nadziwić jak chłopakom nie przeszkadza, że coś im dynda między nogami. Wiem, dziwna jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
josie120 Re: O mój Boże... 25.08.09, 20:20 xis napisał(a): > Szczerze? Pewnie przez cały dzień bym się wpatrywała, o, pszam, wpatrywał w > pewną męską część ciała, nie mogąc się nadziwić jak chłopakom nie przeszkadza, > że coś im dynda między nogami. > > Wiem, dziwna jestem. Boska jesteś! Pokładałam się przez ciebie ze śmiechu! A co ja bym zrobiła? Pewnie bym CHCIAŁ znać na jakiej zasadzie ONI żyją. xD Odpowiedz Link Zgłoś