Dodaj do ulubionych

Trwała pomadka z Rossmanna,pomocy

05.05.19, 21:27
Emamy potrzebuje pomocy,musze kupić jutro super trwała pomadkę/błyszczyk w Rossmannie. Możecie coś polecić? Na zakupy będę miała ok.30 minut między spotkaniami musze wiedzieć po co idę smile Dziekie z góry
Obserwuj wątek
    • beverlyja90210 Re: Trwała pomadka z Rossmanna,pomocy 05.05.19, 21:29
      Może być matowa,bez różnice byle to było trwałe
    • hrabina_niczyja Re: Trwała pomadka z Rossmanna,pomocy 05.05.19, 22:33
      Nie wiem czy jest w Rossmanie, ale mam Golden Rose czerwona i jest nie do zdarcia. Dobre są jeszcze prestige, ale tu zależy jaki kolor.
    • hedna Re: Trwała pomadka z Rossmanna,pomocy 05.05.19, 22:47
      Ostatnio była promocja -55%, kupiłam taką,naprawdę mega trwała www.google.com/search?rlz=1C1GCEA_enPL761PL761&q=loreal+pomadka+matowa&tbm=isch&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwiZxdqboYXiAhXwlIsKHQj1AFsQsAR6BAgIEAE&biw=1067&bih=732#imgrc=0OAaI8OgRflNmM:
      • hedna Re: Trwała pomadka z Rossmanna,pomocy 05.05.19, 22:49
        LOreal Paris Infaillible Les Chocolates, będziesz zadowolona
    • kyrelime Re: Trwała pomadka z Rossmanna,pomocy 05.05.19, 22:54
      Bardzo trwała i do tego tania oraz dostępna w rosmanie jest pomadka wibo (jest matowa, więc jeśli ktoś ma suche usta może pogłębiać problem, ja ją lubię bo na mnie tak nie działa). Jeśli masz tylko 30 minut to mozesz złożyć już dziś zamówienie online i jutro odebrać.
      makeup.pl/product/322069/?gclid=CjwKCAjwk7rmBRAaEiwAhDGhxJA_POT3Yj0xTOyeAzChr5_wHT1RehAdC2MwKaO9wb1FzC1tBNKaeRoCPQEQAvD_BwE
      • joanna266 Re: Trwała pomadka z Rossmanna,pomocy 06.05.19, 20:00
        Potwierdzam.vibo to bardzo udana podróbka niedostępnych stacjonarnie w Polsce pomadek Kelly Jenner.O.wiele droższych z resztą. mam kilka kolorów w zestawie z konturówką. Super są.
        • joanna266 Re: Trwała pomadka z Rossmanna,pomocy 06.05.19, 20:05
          A nie przepraszam chodzi mi o firmę lovely nie o vibo. ciągle mi się te marki mylą wink
          • mildred.pierce Re: Trwała pomadka z Rossmanna,pomocy 06.05.19, 20:55
            To siostrzane marki. Lovely jest produkowane przez Wibo. Nawet design jest podobny, sama ostatnio pomyliłam Lovely mood szminki ze szminkami Wibo z kolekcji mood.
    • dziennik-niecodziennik Re: Trwała pomadka z Rossmanna,pomocy 05.05.19, 23:19
      Jak drozsza to Max Factor Lipfinity w Rossmanie jest na pewno.
      • beverlyja90210 Re: Trwała pomadka z Rossmanna,pomocy 05.05.19, 23:22
        Dziekuje Wam bardzo dziewczyny,zaraz poczytam i coś wybiorę.Do tej pory miałam z Inglota HD ale dzisiaj mój syn postanowił namalować nią rysunek na ścianie ...smile jutro ważne spotkania.Jeszcze raz dzieki
      • nolus Re: Trwała pomadka z Rossmanna,pomocy 06.05.19, 14:10
        dziennik-niecodziennik napisała:

> Jak drozsza to Max Factor Lipfinity w Rossmanie jest na pewno.
        >

Wydaje się niezla, myślę o jej zakupie już od dawna - mają piękne odcienie do wyboru, słyszałam mnóstwo pochwalnych peanow na temat trwałości tej pomadki (Ze wytrzymuje na ustach jakieś 8h i to idealna pomadka na okazje typu wesele np., bo się nie sciera, nie trzeba jej poprawiac,itd.).
    • emigrantkaaa Re: Trwała pomadka z Rossmanna,pomocy 06.05.19, 05:55
      Polecam Bourjois Rouge Velvet The Lipstick (w sztyfcie). Mam ją w 3 kolorach i są to moje najukochańsze szminki. Jeśli lubisz wyraziste kolory, zwróć uwagę na odcień 04 Hip Hip Pink (na zdjęciu) - budzi powszechny zachwyt. To napisałam ja, szminkomaniaczka wink

https://tinyurl.com/y5vjs3tu
    • laika Re: Trwała pomadka z Rossmanna,pomocy 06.05.19, 08:40
      Matowa bodajże z lovely, taka w aplikatorze z pędzelkiem.
    • kg.82 Re: Trwała pomadka z Rossmanna,pomocy 06.05.19, 19:47
      bell lip tint

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka