beverlyja90210 05.05.19, 21:27 Emamy potrzebuje pomocy,musze kupić jutro super trwała pomadkę/błyszczyk w Rossmannie. Możecie coś polecić? Na zakupy będę miała ok.30 minut między spotkaniami musze wiedzieć po co idę Dziekie z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beverlyja90210 Re: Trwała pomadka z Rossmanna,pomocy 05.05.19, 21:29 Może być matowa,bez różnice byle to było trwałe Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Trwała pomadka z Rossmanna,pomocy 05.05.19, 22:33 Nie wiem czy jest w Rossmanie, ale mam Golden Rose czerwona i jest nie do zdarcia. Dobre są jeszcze prestige, ale tu zależy jaki kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: Trwała pomadka z Rossmanna,pomocy 05.05.19, 22:47 Ostatnio była promocja -55%, kupiłam taką,naprawdę mega trwała www.google.com/search?rlz=1C1GCEA_enPL761PL761&q=loreal+pomadka+matowa&tbm=isch&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwiZxdqboYXiAhXwlIsKHQj1AFsQsAR6BAgIEAE&biw=1067&bih=732#imgrc=0OAaI8OgRflNmM: Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: Trwała pomadka z Rossmanna,pomocy 05.05.19, 22:49 LOreal Paris Infaillible Les Chocolates, będziesz zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
kyrelime Re: Trwała pomadka z Rossmanna,pomocy 05.05.19, 22:54 Bardzo trwała i do tego tania oraz dostępna w rosmanie jest pomadka wibo (jest matowa, więc jeśli ktoś ma suche usta może pogłębiać problem, ja ją lubię bo na mnie tak nie działa). Jeśli masz tylko 30 minut to mozesz złożyć już dziś zamówienie online i jutro odebrać. makeup.pl/product/322069/?gclid=CjwKCAjwk7rmBRAaEiwAhDGhxJA_POT3Yj0xTOyeAzChr5_wHT1RehAdC2MwKaO9wb1FzC1tBNKaeRoCPQEQAvD_BwE Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Trwała pomadka z Rossmanna,pomocy 06.05.19, 20:00 Potwierdzam.vibo to bardzo udana podróbka niedostępnych stacjonarnie w Polsce pomadek Kelly Jenner.O.wiele droższych z resztą. mam kilka kolorów w zestawie z konturówką. Super są. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Trwała pomadka z Rossmanna,pomocy 06.05.19, 20:05 A nie przepraszam chodzi mi o firmę lovely nie o vibo. ciągle mi się te marki mylą Odpowiedz Link Zgłoś
mildred.pierce Re: Trwała pomadka z Rossmanna,pomocy 06.05.19, 20:55 To siostrzane marki. Lovely jest produkowane przez Wibo. Nawet design jest podobny, sama ostatnio pomyliłam Lovely mood szminki ze szminkami Wibo z kolekcji mood. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Trwała pomadka z Rossmanna,pomocy 05.05.19, 23:19 Jak drozsza to Max Factor Lipfinity w Rossmanie jest na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
beverlyja90210 Re: Trwała pomadka z Rossmanna,pomocy 05.05.19, 23:22 Dziekuje Wam bardzo dziewczyny,zaraz poczytam i coś wybiorę.Do tej pory miałam z Inglota HD ale dzisiaj mój syn postanowił namalować nią rysunek na ścianie ... jutro ważne spotkania.Jeszcze raz dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Trwała pomadka z Rossmanna,pomocy 06.05.19, 14:10 dziennik-niecodziennik napisała: > Jak drozsza to Max Factor Lipfinity w Rossmanie jest na pewno. > Wydaje się niezla, myślę o jej zakupie już od dawna - mają piękne odcienie do wyboru, słyszałam mnóstwo pochwalnych peanow na temat trwałości tej pomadki (Ze wytrzymuje na ustach jakieś 8h i to idealna pomadka na okazje typu wesele np., bo się nie sciera, nie trzeba jej poprawiac,itd.). Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantkaaa Re: Trwała pomadka z Rossmanna,pomocy 06.05.19, 05:55 Polecam Bourjois Rouge Velvet The Lipstick (w sztyfcie). Mam ją w 3 kolorach i są to moje najukochańsze szminki. Jeśli lubisz wyraziste kolory, zwróć uwagę na odcień 04 Hip Hip Pink (na zdjęciu) - budzi powszechny zachwyt. To napisałam ja, szminkomaniaczka Odpowiedz Link Zgłoś
laika Re: Trwała pomadka z Rossmanna,pomocy 06.05.19, 08:40 Matowa bodajże z lovely, taka w aplikatorze z pędzelkiem. Odpowiedz Link Zgłoś