Dodaj do ulubionych

Hej szymbi! Witamy po drugiej stronie lustra ;-)

04.10.05, 15:06
I co slychac?

Nie odzywasz sie, wiec pewnie ci jeszcze kompa w ofisie nie podlaczyli?

Albo tez w ramach reformy Staff Regulations twoj unit wprowadzil zakaz
logowania sie pod adresem forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30150 ??

;-p

Nie... tak naprawde, to pewnie zaliczasz jeszcze rundke administracyjna w JMO,
i pewnie wlasnie pasuja cie na EPSa przez wreczenie badge'a, nieprawdaz?

Tak czy inaczej
Obserwuj wątek
    • tomi_22 Inside Info... :) 04.10.05, 15:10
      Szymbi jest, zyje, ponoc sympatyczny, mily, tak samo kulturalny w realu jak w
      necie :)

Jest juz przy biurku i nawet telefon ma :)

A czemu go nie ma forum? Tego moj szpieg mi nie powiedzial, ale ma sie dobrze i
      niedlugo sie pojawi :)
      • ma_wi99 Re: Inside Info... :) 04.10.05, 15:29
        A, no przeciez
        • szymbi Re: Inside Info... :) 05.10.05, 11:04
          No witam serdecznie jakże miło poczytać takie wyrazy troski o moją małość... :)

Ano rzeczywiście zagadnienia administracyjno-bytowe tak mnie pochłonęły, że na
          forum nie byłem, ale nawet co gorsza nie dotarłem na polską kawę powitalną w
          estacie... Pomijając drobny fakt, że kawy nie piję, a herbaty nie miałem dotąd
          czasu poszukać i przetestować.

Biuro mam ok, ale się przenosimy za półtora miesiąca i nie wiem jak potem. Unit
          bardzo w porządku, wszyscy mają wyrozumiałość dla mnie, że póki co praca nad
          ich sprawami nie jest dla mnie najważniejsza. Obecnie głównie zaprząta mnie
          poszukiwanie lokum, codziennie oglądam jakieś domki. Póki co nic ciekawego.
          Jeszcze mam na to 3,5 tygodnia. Na szczęście jest też pewna "ostatnia deska
          ratunku".

Pewnie wkrótce znów będę Was zasypywał praktycznymi pytaniami, choć z drugiej
          strony będąc na miejscu jestem w stanie sam do wielu rzeczy dojść, więc może
          jednak nie. Tak czy inaczej serdecznie pozdrawiam i mam nadzieję wkrótce poznać
          szersze grono w realu - czy jeszcze przed meczem mamy jakieś zgrupowanie?
          • tomi_22 jak chcesz... 05.10.05, 11:07
            To ja i Ma_wi i ty moglibysmy sie jakos spotkac... na Grundzie czy cus ;)

Tylko nie wiem co na to ma_wi, a moja taka deklaracja jakos go chyba zmusi ;P
            • minka22 Re: jak chcesz... 05.10.05, 11:22
              ciekawe, moze najpierw jakies konsultacje?
              • tomi_22 super te szkolenia masz... 05.10.05, 11:34
                Na forum? to z obslugi takowego?
          • ma_wi99 Re: Inside Info... :) 05.10.05, 11:47
            Ano witamy cieplo (acz pochmurno ;-),

juz myslalem, ze tak cie pochlonela praca, ze zapomniales o forum, ale to
            nielogiczne, bo wg niektorych forumowych medrcow praca EPSa pochlonac nie moze,
            bo EPS nie po to zostal powolany do sluzby narodom, zeby go praca pochlaniala
            ;-p No a po drugie naszego forum zapomniec sie nie da, nieprawdaz? ;-)

> Biuro mam ok, ale się przenosimy za półtora miesiąca i nie wiem jak potem.

To teraz kazdy tak ma. Niby juz dawno minal rok od akcesji, a oni ciagle nie
            moga sie pozbierac i dojsc do porzadku z nieustajaco przybywajacymi nowymi
            EPSami. Moja zona juz drugi miesiac pracuje "na kartonach".

> bardzo w porządku, wszyscy mają wyrozumiałość dla mnie, że póki co praca nad
            > ich sprawami nie jest dla mnie najważniejsza.

Szczesliwie w okresie "kwarantanny" nowy EPS jest oswajany raczej metoda
            marchewki niz kija, wiec w depreche popasc nie powinienes.

> Pewnie wkrótce znów będę Was zasypywał praktycznymi pytaniami, choć z drugiej
            > strony będąc na miejscu jestem w stanie sam do wielu rzeczy dojść, więc może
            > jednak nie.

Jestem pewien, ze bardzo szybko przeobrazisz sie z "apprenti" w "maitre" i sam
            bedziesz doradzal innym. Ja nadal wielu rzeczy nie wiem i chetnie sie od
            jakiegos eksperta dowiem :)

> szersze grono w realu - czy jeszcze przed meczem mamy jakieś zgrupowanie?

[> To ja i Ma_wi i ty moglibysmy sie jakos spotkac... na Grundzie czy cus ;)
            [>
            [> Tylko nie wiem co na to ma_wi, a moja taka deklaracja jakos go chyba zmusi ;P

Nie mam nic naprzeciwko. Ale dopiero po konsultacjach z malzonka ;-)
            • minka22 Re: Inside Info... :) 05.10.05, 11:55
              tak jest, ciekawe jak tam zestaw 250 pytan?
            • szymbi Re: Inside Info... :) 05.10.05, 11:57
              no ja na razie konsultować nie muszę, ale czasem nawet bym wolał musieć...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka