jespere 07.04.06, 09:26 weekend sie zbliza, coraz piekniej, sloneczko i takie tam sprawy proponuje niedziele o 17.00 tak jak w zeszlym tygodniu. kto bedzie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jespere nie ma juz chetnych? 07.04.06, 13:12 myslalem, ze jak zrobi sie cieplej to nie zmiescimy sie na boisku... ostatnio, mimo sredniej pogody rano, bylo prawie 20 osob... wszyscy juz wyjechali na swieta, czy wymiekamy???? licze, ze ktos sie jednak znajdzie :) pozdrawiam Odpowiedz Link
szymbi Re: nie ma juz chetnych? 07.04.06, 13:15 Przyczyna sa oczywiscie swieta, wiekszosc wyjezdza. Mysle ze dopiero za 3 tygodnie bedziemy w stanie znow stanac wieksza grupa na posterunku / boisku. Odpowiedz Link
ma_wi99 Re: wciaz sie ludze 07.04.06, 17:49 > ze znajdzie sie choc kilka osob... moze ja bym sie znalazl, ale we dwoch chyba grac nie bedziemy? Poczekajmy jednak do po-Swiat. Wtedy na pewno skrzyknie sie druzyne. PS. Dzieki za zdjecia z ostatniego meczu! Odpowiedz Link
jespere Re: pilka 08.04.06, 23:13 no dobra trzymam za slowo(po swietach) milego malowania Odpowiedz Link
ma_wi99 Re: pilka 08.04.06, 23:28 trzymaj, trzymaj! Jak obiecalem, tak sie stawie. Chyba, zeby Ice Age (2) znienacka nastala. > milego malowania A ty swoich nie malujesz? ;-P Odpowiedz Link
jerry_lux Re: pilka 21.04.06, 21:56 mam pytanie - czy można się dołączyć do gry w piłkę? Mieszkam w Lux, chętnie bym pokopał ze dwa razy w tygodniu. Poziom amatorski. Jeśli tak - kiedy i gdzie gracie? Pzdr :-) Odpowiedz Link
ma_wi99 Re: pilka 21.04.06, 22:19 Jesli chodzi o "gdzie", to w miare dokladne wyjasnienia znajdziesz tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30150&w=35166284&a=38981085 Jesli chodzi zas o "kiedy", to zazwyczaj sa to soboty, ale co bedzie z ta sobota, to nie wiadomo. Jespere zamilkl (choc tydzien temu wstepnie sie umowilismy). Ja w miedzyczasie zwichnalem sobie palec u nogi, wiec obawiam sie, ze i tym razem nie dam rady. Do tego wyglada na to, ze wiekszosc reprezentacji jeszcze nie pozjezdzala sie po Swietach, tak wiec nieszczescie na nieszczesciu ;-) Mysle jednak, ze za tydzien to juz na pewno wypali, tak wiec zapraszamy! Odpowiedz Link
jespere Re: pilka 22.04.06, 10:04 jespere zamilkl, bo wyjechal do gdanska sie zabawic, takze na niego nie liczcie w ten weekend, ale nastepny, to inna sprawa. pozdrawiam wiosennie zona jespere Odpowiedz Link
ma_wi99 Re: pilka 22.04.06, 10:53 No, to sie sprawa wyjasnila. W takim razie moze wstepnie ustalmy spotkanie w nastepna sobote, ok? Jakos w polowie tygodnia wrzuce watek przypominajacy i zobaczymy ilu chetnych sie "nalapie" ;-) pozdrawiam rownie wiosennie! Odpowiedz Link
jerry_lux Re: pilka 22.04.06, 10:56 W takim razie odezwę sie w połowie maja w tej sprawie, bo w tygodniu muszę na dłużej wyjechać. Jeżeli macie niedobór w składzie, może nas być dwóch-trzech. Pozdrowienia. Odpowiedz Link
ma_wi99 Re: pilka 22.04.06, 11:00 To rzeczywiscie rosnie nam niezla reprezentacja. Mysle wiec, ze za tydzien spotkamy sie w kaeralnym skladzie, a w maju zrobimy prawdziwy mecz :-) Odpowiedz Link
eubulus Re: pilka 23.04.06, 22:29 > To rzeczywiscie rosnie nam niezla reprezentacja. No i jeszcze my w czwartek 27-go zjeżdżamy do luxa. Może zdążymy się zaaklimatyzować w najbliższym czasie. Jeśli tak to drużyna powiększy się o dalszych 2-3 graczy. Odpowiedz Link
jespere pilka bramka gol 25.04.06, 09:28 jestem, jestem w tym tygodniu bardziej pasowaloby mi w niedziele, np o 17, tak jak ostatnio mysle ze bedzie spory tlum miejscowej ludnosci, ale tak jak ostatnoi mozemy grac turniej. a moze na duze... Odpowiedz Link
ma_wi99 Re: pilka bramka gol 25.04.06, 13:29 > w tym tygodniu bardziej pasowaloby mi w niedziele, np o 17 Potwierdzam. Moge przyprowadzic szymbiego z pilka ;-) To juz jest nas trzech, pilka jest jedna a bramki sa dwie. Kto da wiecej?? Odpowiedz Link