Dodaj do ulubionych

nowa- moja historia

22.12.05, 16:09
Witam wszystkich na tym forum, nie mam pewności co do chorowania na to paskudztwo i zamierzam to dopiero przebadać, ale od początku..wszystko zaczęło się 4 lata temu, bóle brzucha po zjedzeniu czegokolwiek (natomiast od małego bóle brzucha zdecydowanie po mleku i smażonych potrawach)zaczęło się dochodzenie, najpierw od podstawowych badań, oczywiście dobre, endoskopia ok, kolonoskopia ok - nikomu tych badań nie życzę! może więc to zjd, ale jakoś nie leczono tego u mnie, po wielu wielu ciężkich próbach niesamowity lekarz wpadł na pomysł, ze może to być alergia, no i wyszło..ponad 70 alergenów, miałam co eliminować z diety, gluten, nabiał, herbata, kawa, większość owoców i warzyw, miód, orzechy, cytrusy etcccc no oczywiście jeszcze metale, pyłki, kurze itd ponad rok żyłam na kaszkach, kozich jogurtach, no i tym co mogłam..poprawa była a jakże, nawet ubyło mi ok. 10kg po tym czasie znów zaczęłam wprowadzać stopniowo normalne produkty, nic się nie działo, więc po paru miesiącach jadłam już wszystko oprócz mleka i nigdy go juz chyba nie dotknę, ale..w zeszłym roku angina, w maju pierwsza, potem druga..trzecia..czwarta.. i tak wkółko na antybiotykach do pażdziernika, nawet byłam w szpiatlu miałam mieć wycinane migdałki, ale tak wyszlo, że szpital musiałam z powodów kobiecych opuścić, a potem po kilku tygodniach dowiedziałam się, że będę mamusią, anginy się skończyły, dzidzia ma teraz 5 miesięcy i odpukać obie mamy się dobrze, choć..z objawów ze str maximusa mam większość i wydaje mi się, że te alergie i anginy to czubek góry lodowej, a że mam obiekcje co do tego czy na to choruję pojawia się nowy problem, czy choruje na to moja córeczka, mam kilka pytań ale Niunia wzywa, narazie się przedstawiłam i jedyne co szybko moge powiedziec to to, że diete można trzymać ile się da wystarczy chcieć, wkrótce znów sie pojawię, narazie życzę wytrzymałości, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • homeopatkaqq Re: nowa- moja historia 24.12.05, 07:00
      a dziecko urodzilas zdrowe?
      I czy w ogole te alergie powodowaly u ciebie przerost candidy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka