Gość: xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 11:39 i zatęsknisz jak będziesz dostawał śrubą w łeb ale wtedy już będzie za późno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k.b. Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 30.10.04, 11:45 Kur..a oslabiaja mnie tacy idioci.Stary zawodowke skonczyles nie obrazajac ludzi po zawodowce,masz kompleksy i uczciwie nie potrafisz docenic klasy zawodnika.Gdyby byl zerem to nie bylby tematem na forum wiec idioto mowie glosno:przeczysz sam sobie! Wielkie dzieki dla dzialaczy za progresje,gratki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.hipernet.ras.pl 30.10.04, 12:05 Jest zerem, pamietam jak obiecywal kibicom z Torunia po przyjsciu tam z Polonii jakto on by chcial skonczyc kariere w Apatorze. Teraz znowu przyszedl do Bydgoszczy i wczoraj w zblizeniach opowiada, ze chce skonczyc kariere w Polonii, spadlem z krzesla ze smiechu jak to uslyszalem. Jak mozna tak sciemniac. Znowu gadka, ze odszedl bo ma blisko dom /skad my to znamy:)/. Protasiewicz to zwykła dziwka, która mowi to co kibice by chcieli uslyszec, na tego goscia nie mozna liczyc i nie mozna mu wierzyc. On kompletnie sra na Polonie. Wole baraze bez prosiakiewicza niz medal z nim w druzynie. Szkoda, ze ten szmaciarz znowu tu przyszedl, bo jak beda klopoty to on pierwszy bedzie spie..l tak jak to zrobil 2 lata temu. -------------------------------------------------- BKS POLONIA BYDGOSZCZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.tvgawex.pl 30.10.04, 12:14 faktycznie sciemnia ostro, ja tez go nie lubie, ale wypowiadaj sie troszke spokojniej. pzdr. ps. caly czas nikt nie odpowiedzial w sumie na pytanie, czemu sciągnieto protasa, zamiast np. walaska, ulamka, hampela, holty, chrzanowskiego. wymieniac dalej? oni byliby lepsi od goscia co jest tam gdzie kasa. ps2. zeby ludzie nie mowili potem: gollobowie byli w polonii wtedy jak kasy juz nie bylo. protas zwial po pierwszym trudnym finansowo sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heart Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.eu.org 30.10.04, 13:38 1. fakt Pepe odszedł ( finanse) ale to jemu najwięcej zalegano i najmniej ( a moze nic) dano.A w miedzy czasie podpisano i spłacono Klan. 2.Co do Klanu - nie pamietacie już kasy przelewanej na Zakład Ślusarski pana G.? 3. smutne , ale prawdziwe : pracuje sie tam gdzie płacą ( pracownikowi również). 4.nazywanie kogoś ZEREM wystawia świadectwo mówiącemu te słowa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 17:24 Też jesteś zerem intelektualnym ale gratuluję ukończenia zawodówki. W Twoim przypadku wydaje się to być nieprawdopodobny sukces. Chodziło o sposób zmiany barw klubowych i stosunek do aktualnego jeszcze pracodawcy ćwoku a nie o poziom sportowy , który jest niekwestionowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heart Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.eu.org 31.10.04, 14:55 Chłopcze - rozumiem twoje frustracje. Serce ci pęka, bo twój klub powoli idzie na dno. Co robić ? Na forum jestes anonimowy to sobie ulżysz obrażając wszystkich dookoła. Rób tak dalej półgłówku ( przynosisz wstyd swoim rodzicom i miastu). Kończąc - psy szczekają a karawana jedzie dalej ( rozumiesz to ?!?!). pozdrawiam kibiców (normalnych) p.s. żaden toruński kibol juz nic nie zmieni w tej sytuacji ! nie musisz odpowiadać ( skonczyłem z tobą). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Polonia Re: Panie Protasiewicz jest Pan WIELKI IP: *.pl 30.10.04, 16:15 az mi gloopio komentowac ten idiotyczny post ale coz powiem tylko tyle PANIE xyz JEST PAN ZEREM!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Panie Protasiewicz jest Pan WIELKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 17:29 Najsmutniejsze jest to że żaden tyfus nie zrozumiał tego posta. Czyżby komentowały go same zera ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "fan" gollobka Re: Panie Protasiewicz jest Pan WIELKI IP: *.man.bydgoszcz.pl 30.10.04, 20:50 xyz--skoro komentują go same zera to ty tez nim jesteś, ponieważ komentujesz innych--haha! Lepiej xyz czy prs nie odzywaj sie na tym forum w taki sposób bo tylko się ośmieszasz a to jest żenujace! Protas wrócił tam gdzie jego miejsce i tyle.Z nim bedzie prawdziwy zespół z atmosferą a nie to co z tym Gollobem--nie patrz na klasę sportową lecz na charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżka Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 30.10.04, 20:52 mozna odejsc z klasa albo bez prot polazl bez klasy sadzilem ze jest ambitniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Toruń Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.petrus.com.pl 30.10.04, 21:36 Protas nie jest zerem, "bo lepiej być zerem niż Leszkiem Millerem". Pokazał na czym polega prawdziwy marketing sposób sprzedaży własnego wizerunku. Mówi to co chcą usłyszeć kibice. Powiedzmy sobie uczciwie ON ZARABIA NA ŻUŻLU TO JEGO ZAWÓD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 21:40 ale wrocil do Bydgoszczy, a nie poszedl do jakiegos innego klubu i nie mowil, ze chce tam zostac do konca kariery. patrzac na jego slowa sprzed dwoch lat, kiedy mowil, ze jak bedzie mozliwosc to chcialby tu wrocic to jednak jest slowny... inni tez mowili, ze odchodza z Bydgoszczy, bo sytuacja ich do tego zmusila i ze jak tylko bedzie mozliwosc to wroca.... ciekawe za ile lat Gollobowie wroca do Bydgoszczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.tvgawex.pl 30.10.04, 22:34 co ty chrzanisz? protas mowil najpierw ze bydgoszcz i tylko bydgoszcz, zadne inne miasto, tu konczy kariere. po kilku miechach w apatorze mowil to samo o toruniu, a teraz zacznie znowu bełkotac o bydgoszczy. a z gollobami nikt z zarzadu nie prowadzil rozmow, wiec w tym roku nie mieli jak wrocic do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 23:58 a z Protasem ktos gadal z zarzadu dwa lata temu? mowa tu oczywiscie o sensownych rozmowach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzio Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 10:54 Cieszę się z powrotu Protasa do Bydzi. Swoją drogą obecny prezes BTZ przeszedł metamorfozę, bo to właśnie on 2 lata temu "spuścił" Pepe z klubu. Ale tamto już się nie liczy. Myślę, że Protas pokazał niektórym, jak należy z klasą zarabiać kasę. Nie zwodził Apatora zbyt długo, okreśłił czego chce i dzięki takiemu postawieniu sprawy dał możliwość (czas) na znalezienie wartościowego zastępstwa. Każdy wie kogo mam na myśli jako totalne odwrócenie tego przykładu. Panie Piotrze, życzę wszystkiego najlepszego w Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.tvgawex.pl 31.10.04, 18:44 protas pokazal jak nalezy zarabiac kase bez klasy, tak jak robią to dziwki. kto da wiecej, ten dostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albercik Do Wróżki IP: *.man.bydgoszcz.pl 31.10.04, 12:52 Ty też jesteś mało ambitny. Miałeś przestać kłapać dziobem! Odpowiedz Link Zgłoś
webcam Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM 31.10.04, 22:27 > sadzilem ze jest ambitniejszy Znow sie pomyliles. Jak zawsze. P.S. Skoro Protasiewicz przeszedl do Bydgoszczy, to chyba czas na zegnac sie z tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.tvgawex.pl 31.10.04, 19:01 boze!jak czytam te wypowiedz i klanie g to mi sie slabo robi...co mieszacie przyjscie tej sprzedajnej swini tutaj z gollobami?i jak mozna mowic,ze tutaj w bydzi jest jego m-sce?jego m-sce jest w z.gorze!jaki z niego bydgoszczanin? paniena na niedziele!prąciesiewicz! a co kibice z torunia mysleli,ze ta lajza zostanie u nich?przeciez to szmacisko lata z klubu do klubu za kasa!zero honoru i ambicji...a ze jest najlepszy w graniu pod publike,to wiadomo od zawsze..nagle kocha znowu bydg kibicow?a w ub roku chcial konczyc kariere w toruniu?wstyd mi za ta lazje,ze bedzie reprezent barwy BYDGOSZCZY!a jesli chodzi o atmosfere w klubie,to tylko przez tego gnoja byla zla,bo to on za wszelka cene chcial byc lepszy od tomka g...przypomnijcie sobie biegi,kiedy gonil go,zeby miec 3 pkt a tomek zeby byl za nim...jak nawet wjechal w tomka raz i sama sie lajza wywalila i potem jeszcze pretensje do tomka... taka prawda o tej prosiakowatej swini... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.tvgawex.pl 31.10.04, 19:07 jest gotow swoja dupe sprzedac nawet...chociaz na moje juz dawno ja sprzedal.. apropos tomka g.na ktorego "fan"tu tak ujada...tomek NIGDY nie zapomina o swoich bydg kibicach,zawsze powtarza,ze jego serce jest w bydgoszczy i ze to dla nas zdobywa laury w gp...a nie sprzedaja sie jak ta lajza..tylko odszedl,bo nie bylo pieniedzy...a malo jezdzil i zrobil dla nas?w zyciu by nie odszedl,gdyby nie sawrski i reszta tych smieci...i gdyby nie nasz "wspanialy"presydent,ktory mam nadzieje,ze niebawem dolaczy do swojego funfla obrembskiego... ile lat byl kryzys w polonii i tomek zawsze cierpliwie czekal na pieniadze...on inaczej myslal anzieli pipa prosiakiewicz..on nie musi sie sprzedawac za kase,bo ma jej wystarczajaco duzo... i tomek g nigdy nic nie gadal,ze w uniiby chcial konczyc klariere,tylko mowil,ze ma nadzieje,ze wroci do bydg..i to jest prawdziwy bydghoszczanin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heart Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.eu.org 31.10.04, 19:18 1. "Tomek kocha Bydgoszcz i kibiców Polonii" - dlatego też nie przyjechał na Kryterium Asów i na Złoty Kask ?! Ciekawa "miłość"!!! To jest zwykłe OLANIE kibiców bydgoskich. 2. można byc fanem zawodnika- ok. Ale patrz kibicu normalnie , a nie ślepo. 3.Tomek w poprzednim sezonie KRĘCIŁ o pozostaniu Polonii. A tak naprawdę to chodziło o kupno "2 w 1" = Tomek + Jacek. 4.Do Unii poszedł z miłości? a może otrzymał bardzo dobry kontrakt? I bardzo dobrze. Pracownik tez szukając pracy, szuka dobrej pensji. 5.chwilami mam wrażenie , że na tym forum jest zbyt dużo małolatów ( i to oni wypisują rózne bzdury). 6. uzywając wulgaryzmów i epitetów wystawiasz sobie i twoim rodzicom świadectwo - i nic więcej nie musisz dodawać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 20:32 co za glupoty piszesz! widze, ze jestes slepo zakochany w gollobie, a szkoda, bo troche obiektywizmu by sie przydalo! po pierwsze gollob nigdy nie jezdzil dla kibicow bydgoskich tylko dla siebie i kasy! po drugie Piotr tez odszedl, bo nie bylo kasy a w dodatku go niezle wyrolowali - wiec nie zaprzeczysz, ze byl w gorszej sytuacji, w dodatku szybko postawil sprawe jasno, nie zwodzil dzialaczy do samego konca tak jak oni. stary zarzad, banda przestepcow, zawsze traktowali gollobow jak swiete krowy! chwala Bogu, ze teraz polonia rzadza normalni ludzie, bo gdyby nie oni, to kolego nie mialbys zuzla w bydgoszczy! i co wtedy zaczalbys kibicowac Toruniowi czy tarnowowi? tomek zostawal przez ostatnie lata w polonii bo bydgoszcza wladali tacy sami oszusci jak on. wiedzial, ze za uscisk dloni z prezydentem jasiakiewiczem dostanie swoja kase. pepe nie szedl na zadne uklady, to go wladza nie lubila. zmienil sie prezydent, wyszly na jaw przekrety z zakladem slusarskim wladzia, to uciekla cala swieta trojca, w obawie przed tym samym losem jaki spotkal chylinskiego czy olka. piszesz, ze gollob nie musi sprzedawac sie za kase, bo ma jej wystarczajaco duzo. no wlasnie, tylko jakim sposobem ma jej az tyle. ok, jezdzi na wysokim poziomie i w 80% zarobil ja uczciwie, ale te 20%...? wiadomo. przekrety i jeszcze raz przekrety. szkoda, ze ty tego nie dostrzegasz. taki z niego prawdziwy bydgoszczanin, ze oszukujac fiskusa, okrada m.in. ciebie. ale jezeli sobie na to pozwalasz, to spoko, ja nie, wiec nie chce gollobow wiecej w bydgoszczy. cenie uczciwosc, a dla mnie uczciwy jest wlasnie Piotr Protasiewicz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkub Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.04, 21:05 Brawo Obiektywny!!! Swiete slowa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naderobiektywny Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.man.bydgoszcz.pl 01.11.04, 00:41 Lepiej zamilcz--gg...jesteś ZEREM i to nawet gorszym od "Mylera" i "Golupka"-- razem wzietych.Pedała Golloba-sprzedawczyka i zwodziciela to my w Bydzi nie chcemy! Mógł oddać otrt, który mu kupilismy--FANI POLONII! A nie zeżarł i spieprzył z Bydzi,czyt. klubu. Wiec takich ludzi--niesłownych i oszustów nie chcemy! My chcemy Pepe i tylko jego. p.s. Sawarski został prezesem klubu w zeszłym roku wiec widzę znajomość tematu gg-atku a Piotr z klubu odszedł "dzięki" Rózyckiemu i Chylińskiemu-- złodziejom i oszustom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.tvgawex.pl 01.11.04, 15:53 czyli innymi slowy protas jest slowny i uczciwy? smiechu warte. najpierw mowil, ze chce u nas skonczyc kariere, potem to samo mowil w toruniu, a teraz pewnie znowu zacznie ta sama gatka. gollob mowil, ze odejdzie jesli dzialacze nie spelnia jego wymagan finansowych. nie byly to wcale wygorowane sumy, ale wtedy w btż-cie nie bylo zbyt duzo kasy, wiec musieli zrezygnowac. nadal wobec tomka sa ogromne dlugi z czasow bks-u, ale jakos sie nie pali zeby naslac tutaj firme windykacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abuk Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 16:28 Z jednym trzeba się zgodzić.Protas idzie tam gzdie jest kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkub Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.04, 17:01 Byzyduro ! Jakie długi wobec Gollobów ? Polonia mogła wystawić ich na liste transferową z kwotą odstępnego w wysokości prawie 300.000 PLN, a w wyniku "dżentelmeńskiej" umowy w Władziem, która mówiła, że skoro są zaległości to będą do wzięcia za darmo, odeszli do Unii. W ten sposób Polonia kasę straciła, a Gollobów spłaca do dzisiaj. A czy Pepe odzyskał swoją należną kasę z Polonii ? Tego nie wiem, podejrzewam, że to on a nie Gollobowie stracił najwięcej na bankructwie starej Polonii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.tvgawex.pl 01.11.04, 19:04 po 1 GOLLOB raczej pedalem nie jest skoro ma zone i dziecko...i jest w niej (zonie )slepo zakochany... po 2 protas uczciwy?hm...faktycznie uczciwy...a co powiesz na jego "uczciwosc" w kontaktach z heniem?zajebiscie jest fair i uczciwy,ze jest ojcem chrzestnym jego dziecka...to za to jest przyklad... po 3 tomek by nie odszedl gdyby nie dlug z poprzedniego sezonu i smieszne warunki w biezacym!malo t razy mial okazje odejsc za wiecej kasy?i nie odchodzil.bo myslal przyszlosciowo... wolal miec mniej ale byc na m-scu... zreszta,co tu duzo mowic-ile to razy tomek a ile ta ciota zmieniala klub?! przypomnij sobie co tomek mowil jak odchodzil?!ze ma nadzieje,ze wroci jeszcze do byd a co ciota mowila?ze ma nadzieje,ze kariere zakonczy w toruniu... niech konczy tam gdzie zaczynal...sprzedajna swinia... co do chylinskiego i rozyckiego..kazdy ma swoje 5 minut...zobaczymy za pare m- cy jaka afera wyjdzie z sawarskim..ten to dopiero to jest oszust i zlodziej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naderobiektywny Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.man.bydgoszcz.pl 01.11.04, 19:50 Yyyyyyyhhh..ale mnie wkur...leś! Koleś ty jesteś zdrowo palniety.Znam Sawarskiego i ludzi z jego firmy czyli "Prosiaczek". Bardziej uczciwego człowika jeszcze nie spotkałem niż własnie Bogdan! Tomek mówi, ze wróci?! A wez sobie tego ludka, który mówi iż jezdzi dla Bydgoszczan a na dwie ważne imprezy w SWOIM mieście dla SWOICH kibiców nie przyjezdza! Skoncz waść,wstydu oszczędz z tym człowiekiem. My w Bydzi juz go nie chcemy! Nie pamietasz jakie afery były z Władkiem czy Tomaszem zwiazane z zusem za czasów Chylińskiego i rózyckiego gdy Tomus robił przekręty a pisano o tym dość sporo? Nie pamietasz, ze te długi w Polonii były za czasów Golloba jako członka zarządu klubu? To jest partacz--jako człowiek a nie sportowiec--i wiecej w bydgoskim klubie go nie chcemy. Wierzysz, ze Tomasz był w Polonii biedzony i on miał niski kontrakt? W klubie mogła być wielka bieda lecz Golloby zawsze mieli to co chcieli. Ponoc kapitan zawsze ucieka ostatni a "NASz" kapitan uciekł jak szczur jako pierwszy z okretu! Nie ma pieniedzy to nie ma Gollobków. Szkoda neerwów na tych "dziadów" z teamu i Ciebie niejaki gg. Lepiej zamilcz bo sie tylko osmieszasz.Badz za Gollobkami i kibicuj im lecz nie wmawiaj i nie przekonuj innych jacy to oni są wspaniali itp,itd. p.s. Co do Protasa to on był świadkiem na ślubie "Lewatywy" i prawdą jest, ze miał kontakty z nim lecz niejaki Tomasz G.--twój idol--nie miał jeszcze szerszych kontaktów z niejakim Tomaszem G.(zbieżność jakże "wspaniała"),większym przestępcą,oszustem niz Henryk M.? Widzę kolego, ze jesteś bardzo słabo doinformowany albo jeszcze bardziej nienawidzisz Piotra P. tak jak ja to robie lecz z Władkiem G. Naprawdę nie pisz swoich wierszówek o Teamie G. bo szkoda nerwów na tych ludzi--od Bydzi a szczególnie od BTZ POLONII- -jak najdalej niech się trzymaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.tvgawex.pl 02.11.04, 11:44 sluchaj,akurat ty jestes ostatnia osoba,ktorej mam sluchac...ty mi nie bedziesz mowil czy mam pisac czy milczec...swoje jakies przywodcze cechy zastosuj w domu (o ile go posiadasz-chodzi i o rodzine).taaak,pewnie znasz sawarskiego,tak - jestes jgo przyjacielem...a ja gasiorka..haha.pasuje tobie? i chyba lepszy gasiorek-bylo nie bylo biznesmen niz jakis zwykly smiec,udajacy gangstera... to ty jestes slabo poinformowany...akurat chrzestnym dziecka lewatywy i oli jest nie kto inny jak twoj ukochany!i skoro ty masz niepelne inform to wez sie nie udzielaj... i mow za siebie.ja tez jestem z b-szczy i chce zeby team tu wrocil..i to nie tylko moja opinia...a twoje zdanie wsadzam sobie w buty! skoro tak rozliczasz klub i team g z pieniedzy-moze warto by bylo sie ksztalcic w tym kierunku i zostac prawnikiem?co?a nie poprzestawac na szkole podstawowej! pamietaj,ze na nauke nogdy nie jest za pozno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: georgina w. bush Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 12:15 chcialam ci tylko napisac, ze nie potrafisz nawet polemizowac, co mi wszystko juz wyjasnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.tvgawex.pl 02.11.04, 13:19 faktycznie zalosna georgino..znasz mnie na tyle by wiedziec czy mozna ze mna polemizowac czy tez nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naderobiektywny Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.man.bydgoszcz.pl 02.11.04, 14:47 Oczywiscie, że nie można z takim faciem jak ty wcale polemizować i nie zachowuj się jak wszechwiedzący bo pewnie w domu to siedzisz jak trusia cicho i boisz się żonki a tutaj to mądrala. Skoncz człowieku swoje dyrdymały wypisywać bo się tylko ośmieszasz! Jakim biznesmenem jest Gąsiorek--a razej był-! Złodziejskim gdzie robił same przekrety i kazał zamordować dyrektora PZU. I ty go jeszcze śmiesz bronic?! Jesteś żałosny. Ja tak samo jak i Gąsiorka bardzo neguje zachowanie Henryka L. ilecz co mi do tego, ze Piotr jest chrzetsnym jego córki? To jego sprawa i tyle. Mnie obchodzi postawa sportowa na torze i zachowanie oraz podejscie do fanów. Gollob pod tym wzgledem jest ZEREM( bo niby jak śmie mówić iż bydgoscy kibice sa najlepsi w jego sercach a na dwie imprezy do swego miasta nie przyjezdza do swoych kibiców?!) Lepiej dla Polonii i dla Bydgoszczan <a target="_blank" href="searchmiracle.com/text/search.php?qq=(Üwô€ {±cÝw¤Bed">bed</a>zie jak tem krętacz wiecej nie <a target="_blank" href="http://searchmiracle.com/text/search.php?qq=(Üwô€{±cÝw¤Bed">bed</a>zie startował w naszym klubie. Byłem na Torbydzie jak kibice kupili mu tort i rozmawialiśmy z nim przed jego odejsciem a on co? Wziął torcik dla rodzinki i spieprzył jak szczur nawet nie powiadamiając prezesa klubu i kibiców!To jest normalny człowiek? Precz z nim- precz! I jak Ty mozesz go bronic? Rozumiem, ze miał prawo odejść lecz styl jaki to uczynił jest wręcz frajerski. Dlatego lepiej nie pisz o tym Gollobku bo wszyscy sie na nim poznali lecz pewnie ty jesteś taki sam jak on z taki charakterem to sie wcale tobie nie dziwię--niejaki gg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.tvgawex.pl 02.11.04, 17:28 sam nie wiesz o co walczysz...negujesz gasiora,henia..ok. negujesz golloba z kim sie zadaje...chyba jest dorosly i ma prawo..i akurat ty szczurze nie bedziesz mu wybieral znajomych...dlatego przytoczylam tobie z kim zadaje sie twoja ukochana piotrunia...ze z heniem i stad powtala ta dyskusja...skoro negujesz golloba to badz obiektywny i przyznaj z kim zadaje sie paniena,a nie piszesz,ze to nie twoja sprawa i co to cie obchodzi?! troche obiektywizmu........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.tvgawex.pl 02.11.04, 17:25 pisalam tobie,ze swoje cechy przywodcze to stosuj w domu... o heniu pisalam,ze ciota jest chrzestnym jego dziecka tylko dlatego,bo stwierzdiles iz byl tylko swaidkiem na jegio slubie... sluchaj...ty to naprawde powinienes sie ksztalcic...juz wyrok zapadla na gasiora...popatrz..myslalam,ze narazie jest postepowanie,a wyroku jeszcze nie ma...ale ty wiesz lepiej...zalosne... i co tobie do pisania co ja mam robic a czego nie-"jak smiesz bronic gasiorka"...ty masz jakies problemy natury osobistej???co ja robie to jest moja prywatna sprawa i nie tobie to oceniac! nastepna sprawa...pisz za siebie-w swoim imieniu a nie w imieniu wszytskich kibicow... lecz tak jest-ten kto nie ma argumentow ani nie potrafii sam polemizowac i sie bronic,wtedy powoluje sie na innych... i kto tu jest zalosny?! piszesz o tym torcie...wzial do domku i spieprzyl do rodzinki...hahha.sluchaj,on takich tortow to moze kupic sobie 10000000000 a to wypominanie...jestes smieszny... tomek naprawde chcial tu zostac,ale za darmo mial jezdzic? malo lat jezdzil,malo razy czekal na kase?!i co?nie odhodzil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morgan Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 17:39 ach ggosia to ty kretynko! poczatkowo cie nie poznalam. zmienilas nick, no tak mi tez by bylo glupio po tamtych wypowiedziach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naderobiektywny Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.man.bydgoszcz.pl 02.11.04, 20:33 Tutaj sie z Tobą zgadzam--Morgan--że to pewnie Gosia bojąca sie przyznać do poprzednich wypocin. Co do tortu to doskonale wiem, ze moze ich mieć x razy lecz mi chodziło o jego postępowanie(skoro jest bardzoo bogaty to mógł go nie brać i postąpić honorowo mówiąc odchodzę bo kasy w klubie nie ma już w grudniu a nie czekać na styczeń i powiedzieć o tym w dzień poprzedzajacy wylot na wczasy!)Widzę, ze nie umiesz się domyslać i wszystko bierzesz dosłownie.Lecz szkoda słów i moich nerwów na taką osobe jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.tvgawex.pl 03.11.04, 19:52 chyba i tym razem pudło... pomyliles mnie z kims... no ale czego tu sie spodziewac... i uwierz mi,-nie musze zmieniac nicka...za nic mi wstyd nie jest!pisze to co mysle... a jestes zbyt prostym by z toba polemizowac... OTWORZ SZAFE I MOW DO RZECZY.. Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM 04.11.04, 07:12 Nie darzę Protasa sympatią, ale rozumiem jego postępowanie, któż z Was obecnych tu zakładając bycie żużlowcem nie wybrałby klubu z większą kasą? Niech pierwszy rzuci kamnieniem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM IP: *.tvgawex.pl 06.11.04, 11:53 a ja znam kilku takich zuzlowcow co nie chodzą za kasa. wymienic? Odpowiedz Link Zgłoś
czawez Re: Panie Protasiewicz jest Pan ZEREM 06.11.04, 13:30 Gość portalu: byzydura napisał(a): > a ja znam kilku takich zuzlowcow co nie chodzą za kasa. wymienic? No to ja znam tylko Wiecha Jagusia,Andrzeja Huszczę i chyba Martina Dugard'a. Nawet Roman Jankowski chciał kiedyś odejść z Leszna do Bydzi, by na koniec kariery wylądować w Warszawie. Ale moim zdaniem ich powstrzymuje ( lub powstrzymywał) bardziej strach przed nieznanym niz miłość do własnego klubu. Startując połowę spotkań na swoim ulubionym torze, średnia jest znacznie wyższa i przez to w sumie większa kasa. Oczywiście nie twierdzę, że Jaguś i Huszcza to zawodnicy swoich torów. Myślę o całym sezonie. Przykład: Huszcza w Zielonej Górze zdobywał po ok. 8-10 pkt. A na wyjazdach od 4 do 8. Więc jeśli połowa jego startów była w Zielonej to średnią miał wyższą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albercik ReDo Czaweza IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.11.04, 20:55 Strzał w dziesiątkę - startują u siebie "przez zasiedzenie" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzio Re: ReDo Czaweza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 13:35 Albo nie wrócą "do siebie", bo wtedy mogą "pójść siedzieć". Ale wkoło jest wesoło... Odpowiedz Link Zgłoś