nekroskop88 14.07.05, 22:22 Na pewno kojarzycie taki twór - Collegium Medicum. Ja tworze strone i potrzebne mi jest cos takiego samego tylko z rolnictwem i techniką (nie wiem, może Collegium Rolnicum hhehe). Z gory dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilario Re: Pomóżcie 14.07.05, 23:13 Colegium Agrocolae, lub agricolum. Jutro sprawdzę i Ci napiszę, jak będzie poprwnie. Pamietam tylko, że agricola, -ae, to pierwsza deklinacja. P.S. Tylko problem, że jutro mogę nie być za trzeźwy:( Odpowiedz Link Zgłoś
kamilario Re: Pomóżcie 14.07.05, 23:13 Zrobiłem literówkę, nie agrocolae tylko AGRICOLAE, miałem na myśli:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Pomóżcie 15.07.05, 14:30 nekroskop88 napisał: > ok dzieki :) > > Collegium agrotechnicum(?) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Pomóżcie 15.07.05, 17:21 ale nie, mi chodzi oddzielnie kolegium rolnicze i kolegium techniczne, a nie razem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Pomóżcie 15.07.05, 17:49 collegium agricolum i collegium technicum;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Pomóżcie 15.07.05, 18:08 nekroskop88 napisał: > danke schon ;) > > you're welcome;) ale się wkurzyłam,przeczytałam post,który mnie zdenerwował,wrrrrrrrrrr...będę gryźć... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Pomóżcie 15.07.05, 18:09 nekroskop88 napisał: > Na pewno kojarzycie taki twór - Collegium Medicum. Ja tworze strone i > potrzebne mi jest cos takiego samego tylko z rolnictwem i techniką (nie wiem, > może Collegium Rolnicum hhehe). Z gory dzieki :) > > jak chcesz,możesz też przeczytać: • Do medykow i innych idiotow - przeczytajcie! (16) Gość: niezrzeszony to ten post na forum Edukacja-studia Odpowiedz Link Zgłoś