morfeusz_1 03.05.07, 21:44 Ty się nie wydurniaj,nie ściągaj na maturze,normalnie pisz,no... Będzie polska literatura XX lecia międzywojennego ;) Dzisiaj z takim facetem jak spływalismy Dunajcem przy flasecce się wygadał,flisacy potwierdzili,hm.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfeusz_1 Re: Nekro... 03.05.07, 22:33 nekroskop88 napisał: > z Romkiem pływasz? ;) > > nie z romkiem ale z jaśkiem,zresztą jak ci powiem kto on jest w ministerstwie to i tak tobie to nic nie powie,idź już spać,aha i książkę do "Polaka" połóż pod poduchę ;) no tżymaj się jótro i nie rup błenduf ortugraficznych Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Nekro... 03.05.07, 22:11 morfeusz_1 napisał: > Ty się nie wydurniaj,nie ściągaj na maturze,normalnie pisz,no... > > Będzie polska literatura XX lecia międzywojennego ;) > Dzisiaj z takim facetem jak spływalismy Dunajcem przy flasecce się > wygadał,flisacy potwierdzili,hm.... no głupszej rady nie slyszalam! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Nekro... 03.05.07, 22:16 Wiem że wlałabyś naczelniczko fraszki frywolne ale w tym roku tego nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Nekro... 03.05.07, 22:23 morfeusz_1 napisał: > Wiem że wlałabyś naczelniczko fraszki frywolne ale w tym roku tego nie będzie o ściąganie mi chodziło ale to już pewnie wiesz:D Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Nekro... 03.05.07, 22:28 nutopia napisała: > morfeusz_1 napisał: > > > Wiem że wlałabyś naczelniczko fraszki frywolne ale w tym roku tego nie bę > dzie > > o ściąganie mi chodziło ale to już pewnie wiesz:D a frywolne fraszki to nie o ściąganiu są przypadkiem też niektóre ;) no ale to już pewnie anyż chociaż magiczny smak absnytu wolałbym teraz poczuć,eh Odpowiedz Link Zgłoś