lullu1 09.09.07, 23:19 Czemu ty do mnie piszesz na gazetową@,mało brakowało a list poszedłby w powietrze,używam starego adresu na wp,a do ciebie ślę na tlen.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: Nutopio:)) 10.09.07, 10:16 lullu1 napisała: > > > Czemu ty do mnie piszesz na gazetową@,mało brakowało > a list poszedłby w powietrze,używam starego > adresu na wp,a do ciebie ślę na tlen.. > > sprawdzałam cię;)) <zapomniałam> Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Nutopio:)) 10.09.07, 12:42 No to jeszcze daj mi znać,czy Bromdena wciągnęłaś na listę forowiczów,czy mam mu słać osobno, jak do tej pory, czyli trasą Biały-Wrocek-Biały:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Nutopio:)) 10.09.07, 13:03 lullu1 napisała: > > > No to jeszcze daj mi znać,czy Bromdena > wciągnęłaś na listę forowiczów,czy mam mu słać osobno, > jak do tej pory, czyli trasą Biały-Wrocek-Biały:) > > nie wciągałam ślij ty:) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Nutopio:)) 10.09.07, 15:18 nutopia napisała: > nie wciągałam > ślij ty:) Ołł ,dżiss,ale on mi nie pasuje do żadnej kategorii,no chiba,że dopiszę go grupy trzymającej władzę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Nutopio:)) 10.09.07, 15:33 lullu1 napisała: > nutopia napisała: > > > > nie wciągałam > > ślij ty:) > > > Ołł ,dżiss,ale on mi nie pasuje do żadnej > kategorii,no chiba,że dopiszę go grupy trzymającej władzę:)) > > > łoł a ja w jakiej grupie jestem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Nutopio:)) 10.09.07, 16:07 nutopia napisała: łoł a ja w jakiej grupie jestem?:) czekaj,czekaj,szperam,o jest coś grupenn-sex,a nie to nie ty,czekaj sprawdzam,,o tu coś jeszcze,jakiś granat z zawleczką..a nie, tu też nie,no nie wiem,poszukam jeszcze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Nutopio:)) 10.09.07, 19:54 lullu1 napisała: > nutopia napisała: > > > łoł > a ja w jakiej grupie jestem?:) > > > czekaj,czekaj,szperam,o jest coś > grupenn-sex,a nie to nie ty,czekaj sprawdzam,,o tu coś > jeszcze,jakiś granat z zawleczką..a nie, tu też > nie,no nie wiem,poszukam jeszcze:)) > > > a tak z ciekawości .. to w tej pierwszej grupie to ile ludziow masz? Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Nutopio:)) 10.09.07, 20:18 Nekro,ty się mylisz,ja ciebie mam pod adresem "forget him";) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Nutopio:)) 10.09.07, 21:14 lullu1 napisała: > > > Nekro,ty się mylisz,ja ciebie mam > pod adresem "forget him";) > > chłe:) Odpowiedz Link Zgłoś