atlantis75 25.03.04, 13:51 Jeżeli kogoś takiego znacie, to proszę o jakiś kontakt do niego. Pozdrawiam. Atlantis :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kati231 Re: Szukam dobrego ginekologa w Olsztynie 25.03.04, 14:25 W Olsztynie bardzo ciężko jest znależć dobrego ginekologa, nikt nie chce dac skierowania na badania które powinno się wykonać w trakcie brania tabletek, pacjentki traktowane sa z góry Na pewno nie polecam lekarza Beaty Romaszko na Ul. Wyszyńskiego znajdującego sie w przychodni. Jest strasznie niedelikatna, po wizycie u niej wszystko mnie zawsze bolało. Za dobrego uznawałam drKaczora który przyjmuje na ul. Dworcowej na przeciwko tortexu to też jest przychodnia środa i piątek od 15-30 bez rejestracji wchodzi sie w takiej kolejności jak sie przyjdzie. Jest bardzo delikatny i sympatyczny Ale jesli jest dużo pacjentek to lekarz przyjmuje hurtowo i nawet nie ma czasu dokładnie wypytać sie o swoje problemy.Jedyny lekarz którego bym polecila,Dr przyjmowala kiedyś w Bratniaku (akademik), nie wiem jak jest teraz bo był remont. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Szukam dobrego ginekologa w Olsztynie 09.04.04, 14:34 przybylowicz tel 539 17 38. lekarz, ktory wszystko wyjasni, odpowie na kazde pytanie, ma anielska cierpliwosc i jest dobrym fachowcem. delikatny. gabinet na wyszynskiego, lub panstwowo w poradni przy szpitalu wojewodzkim.terminy odlegle:( chcesz wiedziec wiecej, pisz na gg 559322. Odpowiedz Link Zgłoś
secret2 Polecam 27.03.04, 19:35 Lek.med. BOGDAN KULA ul.Partyzantów 76/1 tel. 5235015, 0-607 229601 Olsztyn Praktyka prywatna Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Polecam 09.04.04, 14:36 o Kuli slyszalam wiele sprzecznych opinii, niestety wiecej negatywnych niz pozytywnych. facet stosuje archaiczna medycyne. chyba po studiach zatrzymal sie w rozwoju, a ginekologia bardzo sie rozwinela w tym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
larvva dr bogdan kula 19.04.04, 18:58 jestem pacjentka dr.K. jestem po in vitro przeprowadzonym w warszawskiej klinice u prawdziwych specjalistow - bylam pod ich opieka i jednoczesnie mialam wizyty u drK moge powiedziec ze jego postepowanie bylo profesjonalne, badania usg przeprowadzone znakomicie. mysle, ze gdyby drK pozostal na etapie zakonczenia studiow, nie wiedzialby jak zachowac sie w moim przypadku :) a wiedzial bardzo duzo i o mojej chorobie i o przypadlosci meza oraz o tym czym jest ciaza po isci. oczywiscie to moja opinia :) a, oprocz tego ok byla dr olszewska - zlecala badania podczas brania tabletek anty. przyjmuje na jarotach (oglasza sie w wyborczej wiec latwo zlapac namiar na gabinet). o ile sie nie myle studiowala we francji i ma troche doswiadczenia rowniez w leczeniu nieplodnosci - choc w moim wypadku szczerze poradzila szukanie profesjonalnej kliniki poza olsztynem jesli problem ginekologiczny jest powazny (typu nieplodnosc) to warto rozejrzec sie za czyms poza olsztynem (polecam novum) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: dr bogdan kula 21.04.04, 09:55 zapytaj zatem icka dwa_wiatry na forum dla starajacych sie, a opowie Ci jak dzieki niemu straciła dziecko w zaawansowanej ciazy i o tym jak chcial ja "leczyc" po poronieniu. Odpowiedz Link Zgłoś