Dodaj do ulubionych

Szukam dobrego ginekologa w Olsztynie

25.03.04, 13:51
Jeżeli kogoś takiego znacie, to proszę o jakiś kontakt do niego.
Pozdrawiam. Atlantis :)
Obserwuj wątek
    • kati231 Re: Szukam dobrego ginekologa w Olsztynie 25.03.04, 14:25
      W Olsztynie bardzo ciężko jest znależć dobrego ginekologa, nikt nie chce dac
      skierowania na badania które powinno się wykonać w trakcie brania tabletek,
      pacjentki traktowane sa z góry Na pewno nie polecam lekarza Beaty Romaszko na
      Ul. Wyszyńskiego znajdującego sie w przychodni. Jest strasznie niedelikatna,
      po wizycie u niej wszystko mnie zawsze bolało. Za dobrego uznawałam drKaczora
      który przyjmuje na ul. Dworcowej na przeciwko tortexu to też jest przychodnia
      środa i piątek od 15-30 bez rejestracji wchodzi sie w takiej kolejności jak sie
      przyjdzie. Jest bardzo delikatny i sympatyczny Ale jesli jest dużo pacjentek to
      lekarz przyjmuje hurtowo i nawet nie ma czasu dokładnie wypytać sie o swoje
      problemy.Jedyny lekarz którego bym polecila,Dr przyjmowala kiedyś w Bratniaku
      (akademik), nie wiem jak jest teraz bo był remont.
      • maretina Re: Szukam dobrego ginekologa w Olsztynie 09.04.04, 14:34
        przybylowicz tel 539 17 38. lekarz, ktory wszystko wyjasni, odpowie na kazde
        pytanie, ma anielska cierpliwosc i jest dobrym fachowcem.
        delikatny.
        gabinet na wyszynskiego, lub panstwowo w poradni przy szpitalu
        wojewodzkim.terminy odlegle:(
        chcesz wiedziec wiecej, pisz na gg 559322.
    • secret2 Polecam 27.03.04, 19:35
      Lek.med. BOGDAN KULA
      ul.Partyzantów 76/1 tel. 5235015, 0-607 229601 Olsztyn
      Praktyka prywatna
      • maretina Re: Polecam 09.04.04, 14:36
        o Kuli slyszalam wiele sprzecznych opinii, niestety wiecej negatywnych niz
        pozytywnych. facet stosuje archaiczna medycyne. chyba po studiach zatrzymal sie
        w rozwoju, a ginekologia bardzo sie rozwinela w tym czasie.
        • larvva dr bogdan kula 19.04.04, 18:58
          jestem pacjentka dr.K.
          jestem po in vitro przeprowadzonym w warszawskiej klinice u prawdziwych
          specjalistow - bylam pod ich opieka i jednoczesnie mialam wizyty u drK
          moge powiedziec ze jego postepowanie bylo profesjonalne, badania usg
          przeprowadzone znakomicie.

mysle, ze gdyby drK pozostal na etapie zakonczenia studiow, nie wiedzialby jak
          zachowac sie w moim przypadku :) a wiedzial bardzo duzo i o mojej chorobie i o
          przypadlosci meza oraz o tym czym jest ciaza po isci.

oczywiscie to moja opinia :)

a, oprocz tego ok byla dr olszewska - zlecala badania podczas brania tabletek
          anty. przyjmuje na jarotach (oglasza sie w wyborczej wiec latwo zlapac namiar
          na gabinet). o ile sie nie myle studiowala we francji i ma troche doswiadczenia
          rowniez w leczeniu nieplodnosci - choc w moim wypadku szczerze poradzila
          szukanie profesjonalnej kliniki poza olsztynem

jesli problem ginekologiczny jest powazny (typu nieplodnosc) to warto rozejrzec
          sie za czyms poza olsztynem (polecam novum)
          • maretina Re: dr bogdan kula 21.04.04, 09:55
            zapytaj zatem icka dwa_wiatry na forum dla starajacych sie, a opowie Ci jak
            dzieki niemu straciła dziecko w zaawansowanej ciazy i o tym jak chcial
            ja "leczyc" po poronieniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka