Dodaj do ulubionych

czy lekarze to idioci?

19.04.11, 08:50
ludzie nie mam juz siły, bylem u neurologa i specjalisty terapi manualnej wczoraj ,ponoc najlepszy w miescie , 300zl za wizyte, najpirw wywiad,potem ogladanie sylwetki, nastepnie terapia manualna kregosłupa, który jest poprzestawiany,-chrup,chrup,chrup, , i obecnie boli mnie gorzej niz przed , a pozatym doszly zawroty glowy, klopoty z ostroscia widzenia i słuchu, nogi mam jak z waty i znosi mnie na lewa strone jak ide, co z tym zrobic i czy przejdzie samo??a moze to normalne po zabiegu??
Obserwuj wątek
    • pct3 Re: czy lekarze to idioci? 19.04.11, 12:13
      znosi mnie na lewa strone jak ide, co z tym zrobic

Jak na lewą, to wstąpić do SLD.
    • young_doc Re: czy lekarze to idioci? 19.04.11, 16:46
      "Specjalista terapii manualnej"???

Jesteś pewny że byłeś u lekarza???
      • studmw Re: czy lekarze to idioci? 19.04.11, 17:01
        Oczywiscie ze lekarze to idioci. Zobacz, poszedles, zaplaciles a zdrowia dalej nie masz;/
        Polecam biorezonans, pomogl juz milionom takich jak Ty.
        Najlepsze jest to ze pomaga na wszystko. Nie daj sobie wmowic zawalow, miazdzycy czy innych cukrzyc, konowaly po prostu chca cie naciagnac. Mowie Ci, biorezonans.
        • wadera3 Re: czy lekarze to idioci? 20.04.11, 10:00
          i okadzanie.
          • igor14141 Re: czy lekarze to idioci? 20.04.11, 12:37
            Potwierdzili.!
            • pct3 Re: czy lekarze to idioci? 20.04.11, 17:28
              Potwierdzili.!

czekaliśmy na ten żenująco i kompromitująco przewidywalny komentarz.
              Przegrałem - stawiałem że pojawi się wcześniej.

Igorze- powyższe wypowiedzi lekarzy (w tym moja) -to była ironiczna reakcja na całkowicie niekomunikatywny post wyjściowy wątku; oraz prowokacja - jak widać złapałeś się, a teraz pewnie będziesz brnąć dalej.

Chciałoby się dodać, że owszem, coś tu potwierdzono
              • igor14141 Re: czy lekarze to idioci? 20.04.11, 18:49
                pct3 napisał:

> Potwierdzili.!
                >
                > czekaliśmy na ten żenująco i kompromitująco przewidywalny komentarz.
                > Przegrałem - stawiałem że pojawi się wcześniej

Kto? Ile przegrałeś "centusiu krakowski"?

Jakie posty taki komentarz.!

> Igorze- powyższe wypowiedzi lekarzy (w tym moja)
                Lekarzy?

całkowicie niekomunikatywny post wyjściowy wątku- doskonały przykład komunikacji na linii lekarz - pacjent (w realu) , bez tłumacza trudno połapać się co dukacie.
                nie tłumacz sie w taki dziecinny sposób.
                > Chciałoby się dodać, że owszem, coś tu potwierdzono
                oj chciałoby sie chciało-ale cóz tu dodawać, że wśród lekarzy jest sporo idiotów i pospolitych szuj, co raz dobitniej świadczą o tym Twoje posty.
                Przeszczep mózgu?
                • pct3 Re: czy lekarze to idioci? 21.04.11, 18:58
                  ale cóz tu dodawać, że wśród lekarzy jest sporo idiotów i pospolitych szuj, co raz dobitniej świadczą o tym Twoje posty.

nieudanych świąt, i ogólnie wypier.dalaj.
                  • loraphenus obsie. 21.04.11, 19:53
                    czy dotykaja Ciebie uwagi tych, co ich największym osiągnięciem życiowym- oprócz zrobienia pod siebie- było podpisanie się krzyżykiem na liście potwierdzającej odbiór socjalnego zasiłku na kolejną alpagę w mopsie?

czy dementywne ścierwa sr.ające pod siebie są partnerem dla Twej dyskusji ?

goowno zwykło się spuszczać w kiblu, co też zalecam.
                    • cccykoria Re: obsie. 26.04.11, 12:25
                      loraphenus napisał:

> czy dotykaja Ciebie uwagi tych, co ich największym osiągnięciem życiowym- opróc
                      > z zrobienia pod siebie- było podpisanie się krzyżykiem na liście potwierdzające
                      > j odbiór socjalnego zasiłku na kolejną alpagę w mopsie?
                      >
                      > czy dementywne ścierwa sr.ające pod siebie są partnerem dla Twej dyskusji ?
                      >
                      > goowno zwykło się spuszczać w kiblu, co też zalecam.

idz czlowieku się lecz to dopiero i*iota do n-tej potęgi..
                  • igor14141 Re: czy lekarze to idioci? 21.04.11, 20:00
                    pct3 napisał:

> nieudanych świąt, i ogólnie wypier.dalaj

Aja wprost przeciwnie życzę Ci udanych świąt , obfitujących dużą ilością prywatnych pacjentów, rzygających tak obficie(nie tylko kasą),żeby nie było Cie widać z pod tej góry wspaniałego świątecznego jadła.
                    Tym swoim postem jeszcze raz udowodniłeś swoją klasę- idiotyzm to za mało.
                    Jak cała służba zdrowia tak i TY sięgasz dna.
                    Pamietaj od dna się zawsze można odbić czego Tobie i wszystkim lekarzom życzę.

• barabara6 Re: czy lekarze to idioci? 25.04.11, 15:17
            "wadera3 napisała:

> i okadzanie."

No co ty? Okadzanie już niemodne. Teraz się pije mocz i okłada krwowim g.wnem
        • loraphenus zapomniałeś 20.04.11, 12:41
          studmw napisał:

> y czy innych cukrzyc, konowaly po prostu chca cie naciagnac. Mowie Ci, biorezon
          > ans.

i jeszcze hydrokolonoterapia - niech nie da zarobić mafii
          • igor14141 ReTerapia Manualna 20.04.11, 13:02
            Kopiczyński Zbigniew Specjalista NEUROLOG-Gabinet NEUROLOGICZNY i TERAPII MANUALNEJ.
            Kategoria: Gabinety lekarskie i zabiegowe

Adres:

Kopczyński Zbigniew specjalista neurolog Gabinet Neurologiczny i Terapii Manualnej
            Na Górze 8
            44-200 Rybnik
            śląskie

Kontakt:

tel.: 0601934584

Diagnostyka i leczenie:Schorzeń kregosłupa i kończyn(terapia manualna), bólów i zawrotów głowy, chorób zwyrodnieniowych itp.

Tak się reklamują specjaliści.
            Do autora watku, zamiast płacić 300 stówy zgłoś sie na SOR- obsługa kompleksowa i bezpłatna,
    • nunia01 Re: czy lekarze to idioci? 22.04.11, 12:27
      Nastawienie kręgosłupa na jednej wizycie? A to nie trzeba powoli + ćwiczenia.
      Faktycznie miewałam po zabiegu manualnym objawy typu zawroty głowy. zawsze o ewentualnych skutkach zabiegów byłam uprzedzona. I nigdy te obawy nie utrzymywały się dłużej niż kilkanaście minut.
      Zdecydowanie nie generalizowałabym, że lekarze. Jeden Ci źle zrobił i na wszystkich gadasz?
    • jedyny_zonk Re: czy lekarze to idioci? 23.04.11, 11:27
      A myślałeś, że wieloletnie zaniedbania jedna wizyta, albo nawet 10 wizyt mogą naprawić? Nic z tego! Poza tym nie ma możliwości "nastawienia" kręgosłupa. Ten lekarz nie jest idiotą. To ty nim jesteś, skoro dałeś się nabrać i jeszcze zapłaciłeś 300 zeta. Wystarczyło pomyśleć minutę. Gdy ktoś ci sprzedaje mercedesa E rocznik 2011 za 1000 zł to się zastanowisz, a gdy twój własny kręgosłup "nastawia", to wierzysz. Może tak długo stękałeś, szukając każdej pomocy poza własnym wysiłkiem, że skierowali cię do konowała, byś się odczepił? Tak bywa, cóż...
      Nie chciałeś zrozumieć, że narząd ruchu leczy się ruchem, a nie macaniem, to teraz masz co chciałeś. Wesołych Świąt i optymizmu!
    • misofi Re: czy lekarze to idioci? 18.07.11, 21:56
      Nastawianie kręgosłupa to poważna sprawa. Żaden specjalista się tego nie podejmie jeśli nie masz aktualnego zdjęcia z rezonansu lub tomografu. Wiem bo sama mam ten problem. Mam dyskopatię kręgów szyjnych ( od tego zawroty głowy) i krzywy kręgosłup. Byłam prywatnie u specjalisty, który palcem nie kiwnął a zwinął 50 zł za oznajmienie że mi nie pomoże. Mam żyć z zawrotami głowy bo nikt nie chce się tego podjąć. Jak pomyślę, że wystarczyłby jeden ruch głową żeby dyski wróciły na swoje miejsce i wszystko byłoby OK to szlag mnie trafia. Ja sama tego nie potrafię. Ktoś to musi zrobić...
      • practicant Re: czy lekarze to idioci? 18.07.11, 23:07
        misofi napisała:
        > Jak pomyślę, że wystarczyłby jeden ruch głową żeby dyski wróc
        > iły na swoje miejsce i wszystko byłoby OK to szlag mnie trafia. Ja sama tego ni
        > e potrafię. Ktoś to musi zrobić...

...jak sobie przypomnę ostatnie "dzieło" takiego magika, które zostało przywiezione zaintubowane /złamanie C2,z porażeniem ośrodka oddechowego/ i poprzednie z porażeniem czterokończynowym /złamanie C4/,to zastanawiam się, jak można być takim naiwnym, aby wierzyć w te bajki...
        • misofi Re: czy lekarze to idioci? 19.07.11, 11:30
          Właśnie dlatego mówię, że jest to poważna sprawa i należy być ostrożnym. Ale prawdą jest, że takie "nastawianie" może bardzo pomóc: ustąpi ból, drętwienie kończyn czy zawroty głowy. Bo z tym naprawdę nie chce się żyć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka