Dodaj do ulubionych

Ortopeda od kolan!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 22:33
Witam,

bardzo pilnie poszukuje dobrego lekarza od kolan, jestem po wypadku
komunikacyjnym i mam z kolanami straszny problem. Najchetniej chcialabym w
Warszawie sie leczyc, bo stad jestem, ale jesli ktos ma gdzies w Polsce
dobrego magiga to rowniez prosze o nazwisko, namiary.
Dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: noname Re: Ortopeda od kolan!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 22:38
      Ale od kolan w dół, czy w górę ?
      • Gość: spioch Re: Ortopeda od kolan!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 11:25
        szukam speca od kolan, poniewaz w prawym kolanie nie mam prawie rzepki,
        strasznie byla zmielona w czasie wypadku, a druga rzepka byla zlamana. W
        zwiazku z tym mam problemy ze zgieciem nog, bardzo marnie sie zginaja.
        • scorpionek_gosia Re: Ortopeda od kolan!!! 18.10.04, 16:25
          Mogę Ci polecić świetnego lekarza mającego 3 specjalizacje (reumatologia,
          traumatologia i ortopedia). Prowadził mojego syna i bardzo mu pomógł. Nazywa
          się Ozonek. Przyjmuje w Centrum Damiana na Wałbrzyskiej.
          • Gość: x Re: Ortopeda od kolan!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 17:10
            A jaką ma trzecią specjalizację ?
            Bo traumatologia i ortopedia, czyli chirurgia urazowa i ortopedia - to jedna
            specjalizacja.
            • pia.ed Gosciu x 18.10.04, 17:39
              Nie wystarczy Ci ortopedia i chirurgia urazowa, hi hi hi??? Nie rozdzielaj
              wlosa na czworo...
              • Gość: 44 Re: Gosciu x IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 18:54
                Dam ci dobra rade sam lekarz to nie wszystko wazna jest tez rehabilitacja.
                Zobacz gdzie lecza sie polscy sportowcy...
                Polecam Carolina medical center -najlepszy osrodek wPolsce.
                Maja tylko jeden minu 0ceny.
                W twoim przypadku to wydasz tyle ile na samochod.
                Ale i tak polecam
    • Gość: Ika Re: Ortopeda od kolan!!! IP: *.chello.pl 19.10.04, 10:23
      Jest jeszcze klinika zajmująca się kolanem w Szpitalu "Dzieciątka Jezus" ale
      potrzebne skierowanie.
      • Gość: stf Re: Ortopeda od kolan!!! IP: *.acn.waw.pl 14.11.04, 22:52
        ...czyli na ulicy Lindleya. Nie idz tam - mi tak składali rękę, że teraz musze
        iść prywatnie na operacje - bo w szpitalu DJ zapisy były na przyszły rok...
        słuzba zdrowia (państwowa) mnie osłabia.
    • maewka Re: Ortopeda od kolan!!! 19.10.04, 15:55
      A ja polecam szpital ortopedyczny w Otwocku chyba na Konarskiego. Jest on
      bardzo dobry, przyjeżdżają tu ludzie nie tylko z okolic, ale z całej Polski.
      Ostatnio robili jakąś nowatorską operację (czytałam w gazecie).
      • Gość: Fredzio Re: Ortopeda od kolan!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 22:20
        Nowatorstwo tej operacji polegalo na tym ze szef zamiast 20cm jest
        5centymetrowy dla mnie zadna roznica.Sposob i technika tzn ze wycinaja ci pol
        kosci jest ta sama .Its a storm in the tea cup.
    • Gość: Ona Re: Ortopeda od kolan!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 09:55
      Podobno bardzo dobry jest dr Smigielski w Carolina Medical Centre, tel. 633
      3665, na Broniewskiego ilestam, na wizyte tzreba umawiac sie z duzym
      wyprzedzeniam i kosztuje majątek chyba ok. 200 zł. Mozesz tez odwiedzic
      przychodnie sportowa na Skrze - wawelska 5 dr Rusin, Centralny Osrodek Medycyny
      Sportowej 825 63 50, wizyta 2 lata temu kosztowala ok. 100 zl.
      Pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do zdrowia
      • Gość: spioch Re: Ortopeda od kolan!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 15:28
        Bardzo dziekuje za wszystkie namiary, pare z nim mi sie powtorzylo, co znaczy,
        ze Ci lekarze sa chyba niezli. O Karolinie slyszalam bardzo rozne opinie,
        niekoniecznie dobre, podobno Smigielski bardzo lubi ciac czy trzeba czy nie.
        Zreszta juz z nim konsultowalam moje nogi na poczatku choroby, moze ponownie
        powinnam to zrobic, zobacze... raz jeszcze dzieki!!!!
    • Gość: niunia Re: Ortopeda od kolan!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 23:16
      w szpitalu na stępińskiej jest jeden ortopeda specjalizujący się w
      kolanach,niestety nieznam jego nazwiska,ale wszyscy go tam z tego znają także
      niepowinno być problemu z jego odnalezieniem.
      • Gość: Narciarz pytanie do spiocha? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 23:28
        A czy mozesz w przyblizeniu napisac jakie masz obrazenia?I jak bylo u tego
        lekarza Smiagielskieg chybaz tej przychodni na Broniewskiego.warto tam isc do
        niego?
        • Gość: spioch odp dla Narciarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 12:32
          Moje kolana sa po wypadku samochodowym, w jednym mialam zlamana rzepke, tu jest
          mniejszy problem, a w drugim prawie w ogole nie ma rzepki, straszne
          spustoszenie w nim jest i balagan. No i w zwiazku z tym nie chce sie zginac,
          poza tym dlugo byly unieruchomione nogi i sa straszne zosty, co tez utrudnia w
          zgieciu. To trwa juz 1,5 roku, wiec zdecydowanie za dlugo jak dla mnie i nie
          wiadomo jak dlugo jeszcze potrwa. A do Smigielskiego pewnie sie udam na ponowna
          konsultacje, paru lekarzy u ktorych bylam chce mi robic artroskopie, a inni
          uwazaja, ze nie. Zobaczymy co on mi powie. No i jeszcze do Piekar Slaskich sie
          wybieram, bo tam jest tez specjalista od kolan i leczy naszych sportowcow. Jak
          bedziez chcial cos jeszcze wiedziec to pytaj. Pozdrawiam
          • Gość: Narciarz Re: odp dla Narciarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 21:30
            Ja mam problem z wiezadlem(zerwane)i chrzastka i mam do ciebie pytanie czy
            polecasz tego lekarza.Jak na razie to nie wiem o nim za duzo poza tym ze trzeba
            zaplaic 180 zlotych chyba ,jak dla mnie to strasznie duzo kasy i nie wiem czy
            nie lepiej pojsc gdzies do panstwowego.
            Jakie sa opinie o tym Smigielskim leczy jakis sportowcow jakie ma wyniki i czy
            z twojego doswiadczenia warto isc tam a moze lepiej odwiedzic innego lekarza z
            tego sordku lub z zupelnie innego(jest jescze pare dobrych szpitali prywatnych
            w warszawie)
            • Gość: spioch Re: odp dla Narciarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 13:27
              Wiesz co, nie moge za duzo powiedzic o Smiegielskim, sama dopiero i to moze
              wybiore sie do niego. Bylam ostatnio na Wawelskiej w Centrum Medycyny Sportowej
              u dr Scinskiego, tez polecony i podobno niezly. Kazal mi usg zrobic i podejmie
              decyzje co dalej, pewnie artroskopia. Moze tam sie udaj, wizyta 100 zeta.

• Gość: ggggg Re: Ortopeda od kolan!!! IP: 83.97.20.* 08.11.04, 15:46
      i ja mam problem z kolanami po wypadku samochodowym dwa lata temu, bardzo duży
      niestety. Przerobiłam bardzo wielu lekarzy. Jeśli masz ochotę dowiedzieć się
      czegoś o moich doświadczeniach napisz na GG 3634036, albo podaj maila.
      Pozdrawiam
    • Gość: gggg Re: Ortopeda od kolan!!! IP: 83.97.20.* 08.11.04, 15:57
      a po przeczytaniu postów dodam jeszcze od siebie małe ostrzeżenie :
      Ktoś polecił Ci Szpital Dzieciątka Jezus: ODRADZAM !!!!! Pokroili mnie raz -
      było gorzej niż przed zabiegiem - po czym postanowili poprawiać po sobie - i
      było jeszcze gorzej :((( Dalej poprawiać nie pozwoliłam - zaproponowali
      usztywnienie nogi, więc zrezygnowałam z leczenia , bardzo załuję,ze tak późno.
      i nie trafiłam tam na ostry pod nóż pierwszego z brzegu Pana doktora ... lekarz
      był mi bardzo polecany przez wielu innych lekarzy,którzy sami bali się podjąć i
      mówili,ze jeśli ktokolwiek da radę to tylko on... a mimo to :(((
      • Gość: spioch Re: odp gggg IP: *.mediatak.pl 12.11.04, 13:14
        czesc, chetnie z Toba pogadam, albo pokoresponduje mailowo. Napisz mi prosze z
        czym masz problem, u jakich lekarzy bylas i ktorych polecasz, a ktorych nie.
        Gierapka@gazeta.pl, prosze o cierpliwosc, bo nie za czesto zagladam do interku.
        Dzieki
    • Gość: ela Re: Ortopeda od kolan!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 23:06
      Moją córkę operował w Otwocku dr Langner. Przyjmuje w Centrum Damiana ul.
      Wałbrzyska w czwartki. Jest super. Jego specjalność to kolana.
      • Gość: spioch Re: Ortopeda od kolan!!! do eli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 13:03
        dziekuje za info.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka