Gość: libra72 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 13:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Swan Ganz Re: pie..ieta Agula60 i wadera .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 15:32 dzień dobry Libro. Dawno Cię tu nie było, skarbie..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: pie..ieta Agula60 i wadera .... 15.08.05, 18:48 taaak:) tesknilismy za klimatami wiejskimi. sloma w bucikach, wiejskie odzywki, nawyki... sami swoi:) witamy! witamy!:) Odpowiedz Link Zgłoś
jozica Re: pie..ieta Agula60 i wadera .... 15.08.05, 20:07 Oczom nie wierzę! Libro, wróciłaś?!!! Witamy i o zdrówko pytamy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
idgie_t Re: pie..ieta Agula60 i wadera .... 15.08.05, 20:11 nie mogę się nie przyłączyć do tych serdeczności... Odpowiedz Link Zgłoś
jozica Re: pie..ieta Agula60 i wadera .... 15.08.05, 20:41 Ha! Pewnie Cię nie było na forum w najlepszych Libry momentach (jakoś w zeszłym tygodniu). Toż tu całe wątki "diagnostyczne" powstały :DDDD i martwiliśmy się o Librę. Albo byłaś, i Ci ręka zadrżała :-)))) Pozdrówka idgie_t napisała: > nie mogę się nie przyłączyć do tych serdeczności... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swan Ganz Re: pie..ieta Agula60 i wadera .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 20:55 Cześć Józiu :)) Tak sobie myślę, że Libra nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa. Jestem jakoś dziwnie przekonany, że najlepsze to dopiero przed nami...:D Odpowiedz Link Zgłoś
jozica Re: pie..ieta Agula60 i wadera .... 15.08.05, 21:10 Cześc Swan. I ja tak myślę. Bedzie powtórka z rozrywki i to z lepszymi efektami! A już myślałam, ze trafiła do właściwego specjalisty... J PS A widzę po poscie do łojomowców, ze Ty tez z jedynie słusznego biznesu farmaceutycznego :DDDD Gość portalu: Swan Ganz napisał(a): > Cześć Józiu :)) Tak sobie myślę, że Libra nie powiedziała jeszcze ostatniego > słowa. Jestem jakoś dziwnie przekonany, że najlepsze to dopiero przed nami...:D > Odpowiedz Link Zgłoś
connie1 Re: pie..ieta Agula60 i wadera .... 15.08.05, 21:11 Czyzby silna grupa przedstawicieli "medycyny stanow naglych nam sie tworzyla" Odpowiedz Link Zgłoś
jozica Re: pie..ieta Agula60 i wadera .... 15.08.05, 21:16 Hi, hi! Dokładnie. Moze jakieś lobby stworzymy :DDDD connie1 napisała: > Czyzby silna grupa przedstawicieli "medycyny stanow naglych nam sie tworzyla" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swan Ganz Re: pie..ieta Agula60 i wadera .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:26 farmaceutycznego? ee nie. Ja jestem ten lepszy gatunek repa :DDD Przymysł medyczny..... Odpowiedz Link Zgłoś
connie1 Re: pie..ieta Agula60 i wadera .... 15.08.05, 21:27 Wspólne, lobby , wspólne dla dobra ogolnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swan Ganz Re: pie..ieta Agula60 i wadera .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:34 a kogo/co będziemy lobbować na początek??? Odpowiedz Link Zgłoś
connie1 Re: pie..ieta Agula60 i wadera .... 15.08.05, 21:36 Nie ma dzis koncepcji? A wiem może " niemedycznych"uzytkownikow naszego Forum? Odpowiedz Link Zgłoś
jozica Re: pie..ieta Agula60 i wadera .... 15.08.05, 21:36 Nie, ja nie jestem repem, to nie dla mnie. Ja ciągnę badania kliniczne... Gość portalu: Swan Ganz napisał(a): > farmaceutycznego? ee nie. > Ja jestem ten lepszy gatunek repa :DDD Przymysł medyczny..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swan Ganz Re: pie..ieta Agula60 i wadera .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:40 ależ wcale Cię Józiu nie podejrzewałem, że po szpitalch biegasz :DD A swoją drogą to ci od pigułek mają straszną robotę :(( Wielka mnie żałość ogarnia jak widzę ich takich zmachanych gdzieś na korytarzach. I na dodatek wszyscy ich "olewają" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jozica Re: pie..ieta Agula60 i wadera .... 15.08.05, 21:48 Dzieki Bogu już tych cholernych pigułek nie liczę. Ale bywało, bywało. I zawsze sobie wtedy myślałam "co ja tu k... (sorry) robię?!" No, takie życie. Ale widzę, ze koncerny juz coraz niechetniej przyjmują na takie "wyrobnicze" stanowiska lekarzy. U mnie w Dziale Medycznym poza silą łapiduchową grupą pod wezwaniem są i filolodzy (filologowie?) i ludzie po AWF i po innych wydziałach, jako żywo zmedycyną nie mających wiele wspólnego... Moze to i dobrze... Gość portalu: Swan Ganz napisał(a): > ależ wcale Cię Józiu nie podejrzewałem, że po szpitalch biegasz :DD > A swoją drogą to ci od pigułek mają straszną robotę :(( Wielka mnie żałość > ogarnia jak widzę ich takich zmachanych gdzieś na korytarzach. I na dodatek > wszyscy ich "olewają" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
connie1 Re: pie..ieta Agula60 i wadera .... 15.08.05, 21:49 Albo i lekarzy nie ma ... Odpowiedz Link Zgłoś
jozica Re: pie..ieta Agula60 i wadera .... 15.08.05, 21:51 A moze. Kto żyw to do Szwecji. Albo do Wielkiej Brytwanki. Ach, żesz sie takim leszczem było i do tej korporacyjnej kultury polazło... connie1 napisała: > Albo i lekarzy nie ma ... Odpowiedz Link Zgłoś
connie1 Re: pie..ieta Agula60 i wadera .... 15.08.05, 21:48 Ja pracuje z glowica ( nie tylko ,ale głownie) Odpowiedz Link Zgłoś
idgie_t na pniu cię sąsiedzi zza sasiedniej granicy... 15.08.05, 22:00 wezmą. A szkoda u nas tez was ciągle za mało... connie1 napisała: > Ja pracuje z glowica ( nie tylko ,ale głownie) Odpowiedz Link Zgłoś
connie1 Re: zza zachodniej granicy..miało być 15.08.05, 22:05 Tak diagności niezbędni? Odpowiedz Link Zgłoś
idgie_t Re: zza zachodniej granicy..miało być 15.08.05, 22:19 Niestety. Ale żeby nikt nie pomyślał , że ja Cię namawiam do złego... connie1 napisała: > Tak diagności niezbędni? Odpowiedz Link Zgłoś
jozica Re: zza zachodniej granicy..miało być 15.08.05, 22:13 No nie wiem zza jakiej granicy pisze Connie, mam nadzieję, ze zza żadnej. Bo jak nam tu wszystkich fajnych ludzi zabraknie to bedzie kiepsko.... > Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia cześć Libra, i cześć wszystkim:))) 15.08.05, 22:14 to ja niemedyczny oglądacz i czytacz tego forum:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jozica Re: cześć Libra, i cześć wszystkim:))) 15.08.05, 22:21 Cześć Pszczółko Asiu! Libra zniknęła, pewnie chwilowo. Cosik czuję,że Swan ma rację. Ona wróci. One zawsze wracają Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: cześć Libra, i cześć wszystkim:))) 15.08.05, 22:24 helloł:))) czy oglądałaś filmik a propo's szampana i jego ewentualnego zastosowania????? :DDDD p.s. wciąż nie mam odwagi spróbować tego.... A Libra neich wraca:)) jest fajowa, wesoła, towarzyska, więc...dla mnie bomba:DD Odpowiedz Link Zgłoś
jozica Re: cześć Libra, i cześć wszystkim:))) 15.08.05, 22:29 Ogladałam, wrzuciałm posta w we właściwym watku. Że niby ta panienka to uleczona była. Wow, że się tak po zachodniemu wyrażę! To się nazywa "picie" szampana Ale efekt popsuła :-))) Idgie z postem o kiełbasce krakowskiej. No, tu już nie ma mocnych pszczolaasia napisała: > helloł:))) czy oglądałaś filmik a propo's szampana i jego ewentualnego > zastosowania????? :DDDD > p.s. wciąż nie mam odwagi spróbować tego.... > A Libra neich wraca:)) jest fajowa, wesoła, towarzyska, więc...dla mnie bomba:D > D Odpowiedz Link Zgłoś
jozica Re: cześć Libra, i cześć wszystkim:))) 15.08.05, 22:36 Ta kiełbasa mnie powaliła... Cebulki, szampany; pikuś. Wstyd się przyznać, ale nie kumam dowcipu Stanisława A. ( bo rzeczonego Stanisława to i owszem, owszem) Ale się domyślam, ze był w duchu krakowskiej :-))) jozica napisała: > Ogladałam, wrzuciałm posta w we właściwym watku. Że niby ta panienka to uleczon > a > była. Wow, że się tak po zachodniemu wyrażę! To się nazywa "picie" szampana > Ale efekt popsuła :-))) Idgie z postem o kiełbasce krakowskiej. No, tu już nie > ma mocnych > > pszczolaasia napisała: > > > helloł:))) czy oglądałaś filmik a propo's szampana i jego ewentualnego > > zastosowania????? :DDDD > > p.s. wciąż nie mam odwagi spróbować tego.... > > A Libra neich wraca:)) jest fajowa, wesoła, towarzyska, więc...dla mnie b > omba:D > > D > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swan Ganz Re: cześć Pscoła :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 22:35 Jak się kochanie udał pobyt nad morzem? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: cześć Pscoła :)) 15.08.05, 22:38 Kotku...wszystko cudownie, ale była jedna mała rzecz, co psuła mi humor....nie miałam komputerka i nie mogłam zaglądać, co tu u Ciebie słychać...:DDDD za to jestem znowu spieczona.... walić raka skóry!!!! musze po kefir lecieć do nocnego sklepu...;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swan Ganz Re: cześć Pscoła :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 22:39 nie no... mnie też tu nie było. Wyjechałem do Paparazzich na Mazowiecką..... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: cześć Pscoła :)) 15.08.05, 22:42 do Paparazzich na Mazowiecką? nie było cię...widzisz to dobrze, ze kompika nei bralam..:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
idgie_t Re: cześć Libra, i cześć wszystkim:))) 15.08.05, 22:24 jak tu wróci to nas zje... Odpowiedz Link Zgłoś
jozica Re: cześć Libra, i cześć wszystkim:))) 15.08.05, 22:30 Ło matko, po mnie to przynajmniej Rennie bedzie musiała zaliczyć :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: cześć Libra, i cześć wszystkim:))) 15.08.05, 22:35 no po mnie to 2KC jak nic...;DDDDD 3 dni na plaży, pifko, słońce, plaża...:DDD ciężko będzie...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jozica Re: cześć Libra, i cześć wszystkim:))) 15.08.05, 22:39 Pszczółko, ale Ci fajnie! Słoneczko to już takie słabiutkie, ale pifeczko... Kurczę, ja chce na wakacje... pszczolaasia napisała: > no po mnie to 2KC jak nic...;DDDDD 3 dni na plaży, pifko, słońce, plaża...:DDD > ciężko będzie...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: cześć Libra, i cześć wszystkim:))) 15.08.05, 22:44 w Dębkach słonko dało czadu :)) wyglądam jak flaga Polski... d..a blada plecy czerwone:DDD a na pifko patrzeć nie mogę...pifkowstręt mam jakiś dziwny :))) żubrówkowstręt też....:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
jozica Re: cześć Libra, i cześć wszystkim:))) 15.08.05, 22:50 Eeee tam przejdzie Ci, wstręciki znaczy. A flagę zamienisz na brązik i będzie dopiero trendy. A ja tu kurczę w Stolycy kwitnę, bo Junior sie nie kwalifikuje na wyprawy. pszczolaasia napisała: > w Dębkach słonko dało czadu :)) wyglądam jak flaga Polski... d..a blada plecy > czerwone:DDD a na pifko patrzeć nie mogę...pifkowstręt mam jakiś dziwny :))) > żubrówkowstręt też....:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: cześć Libra, i cześć wszystkim:))) 15.08.05, 22:52 czyżby zachorzał, nie daj Bóg?? Odpowiedz Link Zgłoś
jozica Re: cześć Libra, i cześć wszystkim:))) 15.08.05, 22:57 Nieee. Za smarkaty jest trochę na jazdę wiecej niż jakieś 200 km. Pozatym do samochodu spakować nalezy: wózek, gondolke, pieluchy, butelki (sztuk co najmniej 6), sterylizator a więc i mikrofalę, przewijak, ubranka, łożeczko turystyczne ( w porywie fantazji kojec), gryzaczki, zupki, kaszki itede... I co tu więcej gadać... Ale na narty w przyszłym roku to nie ma sły! pszczolaasia napisała: > czyżby zachorzał, nie daj Bóg?? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: cześć Libra, i cześć wszystkim:))) 15.08.05, 23:00 aaaaaa nie no... to wporządku:))))) to spoko:))) pewno, ze na narty tak, ale proponowalabym jednak pokazać Młodemu jak morze wygląda....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swan Ganz Admin!! No i po co usuwałeś?? To była taka fajna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 23:04 "zajawka" programu na który wielu tu czeka..... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Admin!! No i po co usuwałeś?? To była taka fa 15.08.05, 23:05 no ja odpadam....dobranoc:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swan Ganz no to ;pa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 23:07 ucałuj męża w moim imieniu. Na pewno się ucieszy.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczolaasia Re: no to ;pa! IP: *.portnet.pl 16.08.05, 08:27 ooooooooooo :DDDDD się ucieszył i dziękuje :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
jozica Re: Admin!! No i po co usuwałeś?? To była taka fa 15.08.05, 23:15 Reakcja nadwrażliwości na Librę. I trudno się adminowi dziwić. Pozdrawiam admina. I tak wykazał/a się anielską cierpliwością w najlepszych Libry chwilach. Gość portalu: Swan Ganz napisał(a): > "zajawka" programu na który wielu tu czeka..... Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga_r Re: Admin!! No i po co usuwałeś?? To była taka fa 16.08.05, 09:09 Libra,głównie rezyduje na Forum Prywatnym Zdrowie "Zespół Jelita Nadwrażliwego" Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Admin!! No i po co usuwałeś?? To była taka fa 16.08.05, 09:26 jadwiga_r napisała: > Libra,głównie rezyduje na Forum Prywatnym Zdrowie "Zespół Jelita Nadwrażliwego" podobno ta choroba jest w duzej mierze zalezna od psychiki.... jesli to prawda to nie dziwie sie, ze jelito libry jest drazliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swan Ganz Re: Admin!! No i po co usuwałeś?? To była taka fa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 18:22 myślisz Pimpek, że jej jelito nie może z nią już wytrzymać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libra72 widzicie konowaly jak latwo was sprowokowac!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 10:37 na koniec moge wam powiedziec ,ze jestescie prymitywni poprostu uderzylam was w czuly punkt, bo coraz glosniej o waszych pomylkach i bledach ... , prawda niestety boli, a jak by tu bylo zyc bez kieszonek...,wydawalo by sie ze lekarz powinien zdobywac sobie pacjentow swoja zyczliwoscia,i milym obyciem niemowiac o kwestiii wiedzy,ale to inna sprawa,zas to co tutaj sie czyta i widzi w zyciu to jest obraz rozpaczy,wlasnie my pacjeci czesto widzimy jak wam sloma z buta...,a chamstwo bije na kilometr, a uwazacie sie za bog wie kogo. Ale panem (nia) trzeba sie URODZIc !!!!!!!!!!!!!, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libra72 Pszczolasia jak sie miewa Twoja trauma????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 10:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczolaasia Dziękuje:)) ma się dobrze:)))a twoja?????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 17:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swan Ganz Tak Libra. Odniosłaś wielki sukces.... :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:06 Odpowiedz Link Zgłoś
bozia2 Re: Tak Libra. Odniosłaś wielki sukces.... :))) 16.08.05, 13:45 Asi trauma ma się pewnie podobnie do twojego nadwrażliwego jelita-trwa,tyle,że jej się gazy do mózgu nie unoszą i dlatego nie ma takich posranych pomysłów jak ty.Proszę cię,nie wstrzymój więcej gazów,a jak nie możesz tego załatwić anatomicznie,to może rureczka w dupcię pomoże?:DDD Wiem,wiem,jestem prostaczka,mam słomę w butach...itd.,itd.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczolaasia Bozia..:DDD dzięki:))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 17:57 p.s. i nie masz słomy w butach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Lobotom Libro kochanieńka ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 14:04 Gdzieżeś nam uciekła ? Jeszcze druga półkulka do ciachnięcia została. Wracaj prędziutko do oddziału. Tu jest twój dom. Odpowiedz Link Zgłoś
libra72 do pszczoly 17.08.05, 13:54 dlaczego mam byc mila dla ciebie skoro twoi koledzy mnie obrazaja walcze ta sama bronia co ty wraz z nimi raniac twije uczucia, A zaczelo sie wszystko od tego ze wytknelam "wam" cos za co nie nawidzi was wielu ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczolaasia do Libry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 18:32 Ty nie musisz być dla mnie miła. nie wymagam od Ciebie tego. nie ranisz moich uczuć. ranić mogą mnie osoby, które lubię, SZANUJĘ, cenię, kocham, darzę sympatią, myślę o nich. Ty do nich nie należysz. nie myślę po prostu o tobie. jest na świecie mało takich osób , których nie lubie. naprawdę. zmieściliby się na palcach jednej ręki a to jest chyba liczba na wyrost. ty tez do nich nie należysz Libro. jesteś mi obojętna po prostu. może masz jakiś problem zdrowotny, przykro mi. ale to wszystko co mam Ci do powiedzienia. Odpowiedz Link Zgłoś