Dodaj do ulubionych

POMOCY!!!!!!!!!

IP: *.bielsko-biala.sdi.tpnet.pl 25.10.05, 14:08
jestesmy ze sobo rok myslalam ze to tylko poczatkowo ze dlatego ze nie mial
jeszcze nikogo przedemna ze to przejdzie i bedzie normalnie a tu wystarczy
kilka ruchow i juz;(...czy to tak juz bedzie
wygladalo????????????????????????????????????
;(
Obserwuj wątek
    • swan_ganz Re: POMOCY!!!!!!!!! 25.10.05, 14:14
      a drugi raz nie da rady? Albo i trzeci i czwarty....
      • Gość: corazdalej Re: POMOCY!!!!!!!!! IP: *.bielsko-biala.sdi.tpnet.pl 25.10.05, 14:16
        a co jak bylo 3...4...5...6...i co????????????nic;(
        • swan_ganz Re: POMOCY!!!!!!!!! 25.10.05, 14:27
          a i 7 i 8 ...12 Jeśli go kochasz to musisz próbować. No bo co innego Ci
          pozostało?? :))
          • malkontent_jeden Re: POMOCY!!!!!!!!! 25.10.05, 16:12
            Swan, przestan sie pastwic:-)
            • swan_ganz Re: POMOCY!!!!!!!!! 25.10.05, 16:42
              nie znęcam się tylko próbuję pomóc:)
              No dobra, skoro powtarzanie nie przynosi oczekiwanych przez Ciebie efektów, to
              spróbuj skorzystać z pomocy alkoholu. Tylko nie przesadźcie z ilością bo jak go
              schlasz to może wogóle do niczego się nie nadawać. Albo też efekt przekroczy
              Twoje najśmielsze oczekiwania - zamęczysz się na śmierć a do finału i tak
              będzie daleko...
              Tak więc alkohol ale z umiarem :)

Oczywiście istnieją środki farmakologiczne, które też do waszego celu was
              zaprowadzą ale czy potrafisz namówić swojego faceta na wizytę u lekarza??
              Bo nie sądzę by ktoś chciał was zdiagnozować przez net...
              • pszczolaasia Re: POMOCY!!!!!!!!! 25.10.05, 16:51
                no tobie to idzie całkiem dobrze...
                • swan_ganz Re: POMOCY!!!!!!!!! 25.10.05, 17:13
                  dziękuję Pszczółko!!! Ale nie trzeba mnie reklamować.....:DDD
                • swan_ganz Re: POMOCY!!!!!!!!! 25.10.05, 19:52
                  po za ty co wyżej - to myślałem, że to zostanie między nami....
                  • pszczolaasia Re: POMOCY!!!!!!!!! 25.10.05, 20:05
                    do mnie piszesz?????? weź.... bo mnei znowu wyzwą!!! nie masz serca??? bo ja
                    generalnie mam to dziś gdzieś...
    • Gość: Ala Re: POMOCY!!!!!!!!! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 25.10.05, 19:05
      Daj sobie spokój z uzdrawianiem i poszukaj innego. Zycie jest jest piekne i nie
      warto tak sie poswięcać.
      • Gość: Połoznik Re: POMOCY!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 19:33
        I tutaj droga Pani Alu przyznam Ci racje ,ale jednakowoż jeśli ona go kocha to
        problem jest nabrzmiały,można gada schlać jak radzi Swan,ale ile to może
        wypić,można też jej powiedzieć że jeden raz to nie wszystko!"pierwsze koty sa
        płoty" i już,ale jeśli to facet z ikrą,tzn z takimi małymi jajeczkami ,to masz
        rację poszukaj kochana innego,mamusia się ucieszy.
    • pszczolaasia Re: POMOCY!!!!!!!!! 25.10.05, 19:41
      dziewczyna ma problem a wy.... ech... jak dzieci..:DD
      • Gość: Połoznik Re: POMOCY!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 19:49
        Bo meżczyżnie są jak dzieci ,tylko wódka,dziwki i karty.
      • Gość: Ala Re: POMOCY!!!!!!!!! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 25.10.05, 20:00
        Ja tam radzę z głębi serca...
        • pszczolaasia Re: POMOCY!!!!!!!!! 25.10.05, 20:06
          nie no..ja nic nie mowię:DDD
    • Gość: czeresniowa_panna Re: POMOCY!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 25.10.05, 20:22
      Proponuję następujący trening podczas zabawy erotycznej:

Przywiąż partnera mocno do łóżka, kaloryfera czy czegoś tam - tak, by nie miał
      swobody ruchów. Najlepiej miękkim elastycznym materiałem, co by krzywdy
      delikwentowi nie wyrządzić (np. pończoszkami). Możesz mu przesłonić oczy czarną
      chustą lub opaską, aby wyostrzyły się inne zmysły i lepiej wczuł się w reakcje
      swojego ciała. Następnie wykorzystaj swoją wyobraźnię, by sprawić mu duuuużą
      przyjemność :))) Ale jak tylko zaobserwujesz, że skręca się z rozkoszy i zbliża
      do finału - zaprzastań wszelkich działań.

W wersji bardziej hardcoreowej tuż przed wytryskiem możesz uciec się do
      łaskotek, użyć mini bacika lub....ech nie napiszę, bo mnie tu zagdaczą. Sama
      pofantazjuj. Powodzenia :))))))
      • pszczolaasia Re: POMOCY!!!!!!!!! 25.10.05, 20:27
        o Matko!!!! nie będę gdakać:-)))) kajdaneczki też są fajne...
        • Gość: Ala Re: POMOCY!!!!!!!!! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 25.10.05, 20:42
          Moje Drogie posuwacie się coraz dalej w tym eksbicjonizmie internetowym ;-)
          • Gość: czeresniowa_panna Re: POMOCY!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 25.10.05, 20:46
            Oj tam.... taka niewinna perwersyjka :)))))
            • pszczolaasia Re: POMOCY!!!!!!!!! 25.10.05, 20:52
              trzeba pomóc!!!! bądźmy chrześcijanami!!!
        • Gość: czeresniowa_panna Re: POMOCY!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 25.10.05, 20:47
          Hmmm... ja to bym jeszcze papierosem w odpowiednim momencie przypaliła...ale to
          już wysza szkoła jazdy. Początkującym nie polecam :))))
          • swan_ganz Re: POMOCY!!!!!!!!! 25.10.05, 20:50
            Jak jak Ona to już wszystko zrobi; wyłaskocze, wysmaga, przypali i ogólnie
            zmasakruje, to mu pomoże Twoim zdaniem, wytrysk opóźnić, tak?
            • Gość: czeresniowa_panna Re: POMOCY!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 25.10.05, 21:01
              Swan ---> może nie mam aż tak spektakularnych doświadczeń jak Ty, ale z moich
              osobistych obserwacji wynika, że bodźce wygaszające mogą się tu doskonale
              sprawdzić :) Należy brać poprawkę na to, że seksualność to sprawa hmmm....
              dalece zindywidualizowana :))) Niekiedy okazuje się, że wielu rzeczy sami o
              sobie nie wiemy :)
              • swan_ganz Re: POMOCY!!!!!!!!! 25.10.05, 21:09
                w tej materii opóźniania wytrysków u innych nie mam żadnego doświadczenia.
                Bo mi nie jest wszystko jedno....:DD
                Powiedz mi - jak już tak faceta przy tym kaloryferze sponiewierasz to
                przychodzi taki moment, że trzeba ofiarę rozwiązać. Uwolnić znaczy...
                Nie boisz się, że to będzie ten "jego" moment?
                • pszczolaasia Re: POMOCY!!!!!!!!! 25.10.05, 21:13
                  Kotku...to jest wtedy MÓJ moment... nie musze skończyć tą rozmowę:DDD
                • Gość: czeresniowa_panna Re: POMOCY!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 25.10.05, 21:25
                  Ależ...ja naprawdę jestem otwarta na wiele rzeczy :))) Uważam, że taka zmiana
                  ról może być bardzo przyjemna oraz inspirujaca, o ile nawet nie lepsza niż w
                  poprzednim scenariuszu :) Jeśli jest zaufanie, to czego tu się bać?

P.S. Nigdzie o poniewieraniu nie pisałam :)
                  • swan_ganz Re: POMOCY!!!!!!!!! 25.10.05, 21:28
                    Wiesz, nie mogę powiedzieć żeby mi się te Twoje fantazje nie podobały...
                    Ty zdaje się miałaś kiedyś wątpliwości co do mojej sprawności seksulnej,
                    tak? :))
                    • Gość: Ala Re: POMOCY!!!!!!!!! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 25.10.05, 21:31
                      Swan to nie jesteś sprawny? jestem bardzo zmartwiona, nie zbeym miała nadzieje,
                      ale tak ogólnie...
                      • swan_ganz Re: POMOCY!!!!!!!!! 25.10.05, 21:34
                        Przecież nie npisałem, że mam jakiś defekt tylko, że Czereśniowa Panna tak
                        podejrzewała.. Dasz wiarę, że przypuszczła, że ja tylko "oralnie" potrafię..!!
                        No a jak ja mam jej coś na forum udowodnić, co?
                        I tk mi coś teraz przyszło do głowy więc pytam...
                    • pszczolaasia Re: POMOCY!!!!!!!!! 25.10.05, 21:34
                      haremik zakładasz??? :DDD
                    • Gość: czeresniowa_panna Re: POMOCY!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 25.10.05, 21:35
                      Skądże :) Jesteś przewrażliwiony :))) A w jakiej roli czujesz się lepiej - sub
                      czy Dom? ;)
                      • pszczolaasia idę po piwo i jakieś paluszki!!!!! 25.10.05, 21:36
                        Boshe...:DDD
                        • pszczolaasia chciałam powiedzieć, ze macie sobie nie 25.10.05, 21:37
                          przeszkadzać..:DD
                      • swan_ganz Re: POMOCY!!!!!!!!! 25.10.05, 21:41
                        a to trzeba z góry założyć rolę i napisać scenariusz? Nie lepiej improwizować
                        na gorąco?
                        • Gość: czeresniowa_panna Re: POMOCY!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 25.10.05, 21:45
                          Fakt - zdecydowanie lepiej :)))
                          • swan_ganz Re: POMOCY!!!!!!!!! 25.10.05, 21:51
                            Coś za bardzo spolegliwa jesteś??? Chyba mi tego teraz nie zrobisz i nie
                            powiesz, że nie masz żadnych wątpliwości, które mógłbym jakoś rozwiać, prawda?
                            • pszczolaasia Re: POMOCY!!!!!!!!! 25.10.05, 21:52
                              też to zauważyłeś???
                              no ale ja sie dalej wycofuje na swoją pozycję i obserwuje..:DD
                            • Gość: czeresniowa_panna Re: POMOCY!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 25.10.05, 21:56
                              Swan, trudno rozwiewać wątpliwości via net :) A mój Pan nie pozwala mi się
                              spotykać z nieznajomymi :)))
                              • swan_ganz Re: POMOCY!!!!!!!!! 25.10.05, 21:57
                                ee tam. Wykręcasz kota ogonem... Nie kombinuj tylko wyślij coś sensownego na
                                priva...:))
                                • Gość: czeresniowa_panna Re: POMOCY!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 25.10.05, 22:40
                                  Wiesz Swan - spotkać mogę się tylko w towarzystwie koleżanki, a na realizowanie
                                  fantazji mam pozwolenie tylko i wyłącznie z kobietami, więc sam rozumiesz -
                                  trudna sprawa :) Musiałbyś mnie albo kupić albo oficjalnie wypożyczyć:)
          • pszczolaasia Re: POMOCY!!!!!!!!! 25.10.05, 20:51
            papierosa bym sobie sama zapaliła... kurde brakuje mi tego... a wracając do
            tematu to przypalać to nie, ale wosk...;-)))
            • Gość: czeresniowa_panna Re: POMOCY!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 25.10.05, 20:54
              Oj pszczółko - widze, że znasz się na rzeczy i wiesz co naprawdę dobre :))))
              • pszczolaasia Re: POMOCY!!!!!!!!! 25.10.05, 20:56
                och zapłoniłam się...:-)))
    • Gość: wika2 Re: POMOCY!!!!!!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.10.05, 20:27
      podobno prezerwatywa wydluza czs trwania.....
      • Gość: Połoznik Re: POMOCY!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 21:49
        No tak dwa kiepszczaki na praciu załatwia sprawe, bedzie sie chłopina bał miec
        wytrysk,pies Pawłowa miał lepiej,co za kobiety.Gdzie miłość i inne tam
        opiekuńczość romamntyzm i takie tam co mają kobiety?Teraz w związku z ptasią
        grypą,to co ,trzeba sparzyć ptaka przed wzięciem do ust?

• pszczolaasia obcego trzeba sparzyć!!!!! 25.10.05, 21:51
        • Gość: czeresniowa_panna Re: POMOCY!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 25.10.05, 22:10
          Wow - cóż za interpretacja :))) Interesujące... Ja bym nie parzyła, bo
          zwiotczeje :)
          • pszczolaasia Re: POMOCY!!!!!!!!! 25.10.05, 22:13
            nooo...wiesz...są pewne japońskie sztuki... prawda..:-))))
            • Gość: Ala Re: POMOCY!!!!!!!!! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 25.10.05, 22:37
              Zapisuje sie u Was na internetowy kurs, szczególnie interesują mnie te
              japońskie sztuczki.
            • Gość: czeresniowa_panna Re: POMOCY!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 25.10.05, 22:43
              Pszczółko - ja też niewiele wiem o dalekowschodniej ars amandi :) Fascynuje
              mnie bondage, ale kto to teraz potrafi? :))) Rozmarzyłam się...
              • Gość: f_t Re: POMOCY!!!!!!!!! IP: 62.121.129.* 25.10.05, 22:47
                Przepraszam, że się wtrącę w kwestii formalnej do tej urokliwej wymiany myśli,
                ale mnie ten mini bacik nie daje spokoju. Znaczy co - są jakieś zestawy dla Barbie?
                • Gość: czeresniowa_panna Re: POMOCY!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 25.10.05, 23:30
                  Źle się wyraziłam :))) Ja wolę takie bardziej konkretne baciki, ale mogą być w
                  wersji soft np. z jedwabiu :)))

P.S. Więcej nie piszę, bo się schlaam winem i zaczynam za dużo gadać :))))
                  • Gość: f_t Re: POMOCY!!!!!!!!! IP: 62.121.129.* 25.10.05, 23:57
                    No, to ja rozumiem - nie ma to jak kulturalnie i godnie upić się do monitora.
                    Ale żeby świntuszyć w ramach tego przedsięwzięcia na smutnym, hieratycznym forum
                    Służba Zdrowia, to już trzeba, wybacz czereśniowa panno, być wyjątkowym
                    zboczeńcem ;).
                    Nocy dobrej i łagodnego poranka.
                    • Gość: czeresniowa_panna Re: POMOCY!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.10.05, 00:47
                      Do monitora nie piłam, tylko przy okazji śledziłam rozwój dyskusji :)))) a
                      określenie zboczeniec postrzegam jako komplement :))) Dobrej nocki. Cholera,
                      chyba będę miała choróbkę z przepicia...Jakoś mi niedobrze....
                    • swan_ganz Re: POMOCY!!!!!!!!! 26.10.05, 07:59
                      No co Ty F-t ? Nie wyczuwasz, że Czereśniowa to zwykła gawędziarka jest a nie
                      żaden zboczeniec? Niestety...
                      • Gość: czeresniowa_panna Re: POMOCY!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.10.05, 09:42
                        Swan, chyba lubisz wyzwania, prawda? Czy wolisz pójść na łatwiznę?
                        Hmmmm....:))))
                      • Gość: f_t Re: POMOCY!!!!!!!!! IP: 62.121.129.* 26.10.05, 10:54
                        Z Ciebie też niezły...gawędziarz, Swan ;). Wszystko to zresztą kwestia
                        semantyki...i uwarunkowań kulturalno - społecznych, że tak brzydko powiem.

Dalej pozostaje dla mnie nierozstrzygniętą kwestią, czy lepiej udzielać się na
                        forum SZ na trzeźwo (u mnie tak zwykle bywa w ramach jakichś niejasnych pobudek
                        antropologicznych o charakterze kompulsywnym - bo na ogół się tym brzydzę ;)),
                        czy też lepiej to wszystko chłonąć po odpowiednim przygotowaniu.
                        Z pobieżnych obserwacji jednak wynika, że gdyby więcej osób poprzedzało swoje
                        wypowiedzi solidnym urżnięciem się, byłoby mniej nudno i monumentalnie.

To oczywiście nie dotyczy Ciebie, Swan, i Twoich rozmaitych wcieleń - tu zawsze
                        można liczyć na odpowiedni, krotochwilny poziom.
                        Wybacz tę epistołę, ale gnębi mnie nuda dzisiaj okrutnie.
                        • Gość: czeresniowa_panna Re: POMOCY!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.10.05, 11:09
                          No to jush zupełnie na trzeźwo - przepraszam wszystkie osoby, które mogły
                          poczuć się urażone, zniesmaczone i do głębi poruszone :)))
                        • pszczolaasia Re: POMOCY!!!!!!!!! 26.10.05, 11:25
                          biorąc pod uwagę wątek o "synkretyzmach", lub o różnicy między fikcją a
                          prawdziwym życiem chyba czasem warto się znieczulić i być nawet posądzonym o
                          zboczenie bądź, po prostu o poczucie humoru, co też jest wysoce niemoralne:-)
                          • Gość: f_t Re: POMOCY!!!!!!!!! IP: 62.121.129.* 26.10.05, 11:51
                            Wy mnie wszyscy chyba jednak opatrznie rozumiecie.
                            Jeszcze raz, jak najbardziej wprost - nie znieczulanie się nazwałam zboczeniem,
                            tylko zaglądanie w tym błogosławionym stanie tutaj, gdzie zazwyczaj bywa
                            smętnie, defetystycznie, wszyscy gadają o robocie albo im żyłki nabrzmiewają w
                            regularnych pyskówkach z trolami, a jeśli już wkradnie się jakaś rozrywka to pod
                            postacią dyskutowania pseudomedycznego tasiemca TV. Jedynie Swan potrafi, na
                            ogół, łagodnie pokierować tematem tak, aby zszedł na tzw., proszę nie
                            protokołować, dupy ;)
                            Pozdawiam
                            • pszczolaasia Re: POMOCY!!!!!!!!! 26.10.05, 11:55
                              ależ rozumiem Cię doskonale:-)) myślę, że Czereśniowa_Panna również;-))) a
                              Swanowi to grono wielbicieli widze rośnie... będzie niemożliwy..co ja gadam już
                              jest;-))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka