gosto2 08.02.06, 20:16 Czesc Mam prośbę czy ktoś mógłby mi napisać jak zrobić publikację.Mianowicie mam ciekawy przypadek pacjenta i chciałabym opublikować jego historię choroby, tylko nie mam pojęcia gdzie mam to zrobić i jak.Pozdrawim Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wedrowiec2 Re: PROSZĘ O POMOC? 08.02.06, 20:31 Wpisz do wyszukiwarki np. googli nazwę czasopisma, które publikuje artukuły z Twojej dziedziny medycyny. Przeczytaj "uwagi dla autorów" i napisz artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
gosto2 Re: PROSZĘ O POMOC? 08.02.06, 20:55 własnie tylko nie zabardzo wiem jak sie nazywają t czasopisama a moją dziedziną jest pulmonologia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: PROSZĘ O POMOC? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 21:04 to może idź do szkoły i trochę się poducz zamiast spamować na forum Odpowiedz Link Zgłoś
aloalo2001 Re: PROSZĘ O POMOC? 08.02.06, 21:07 Poszukaj pism albo z interny, albo z pulmunologii, może na początek po polsku. Interna to: Archiwum Medycyny Wewnętrznej, Polski Merkuriusz lekarski, Przegląd lekarski, wszytkie można odszukać w google i znaleźć instrukcje dla autorów. Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: PROSZĘ O POMOC? 08.02.06, 21:07 "Pneumonologia i alergologia Polska", podobno zmieniło nazwę, nie wiem kto jest wydawcą. Najbardziej uniwersalne; "Polskie archiwum medycyny wewnętrznej" tip.org.pl/show.php?aid=12485 Polski Merkuriusz Lekarski www.medpress.com.pl/MLspis.htm Wiadomości lekarskie biblioteka.slam.katowice.pl/WL.htm Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: PROSZĘ O POMOC? 08.02.06, 21:09 Jeśli chcesz, to pisz na priv; we wszystkich tych czasopismach publikowałam;) Odpowiedz Link Zgłoś
aloalo2001 Re: PROSZĘ O POMOC? 08.02.06, 21:21 Jaka jednomyślność, ale jesteś szybsza, bo podałaś z linkami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: PROSZĘ O POMOC? 08.02.06, 21:23 Miałam większe szanse, bo mam je w ulubionych:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosto2 Re: PROSZĘ O POMOC? 08.02.06, 21:10 dziękuję serdecznie za pomoc zaraz sprawdzę co i jak pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: PROSZĘ O POMOC? 08.02.06, 21:13 Link do Pneumonologii i alergologii towarzystwo.witaj.pl/alergologia.phtml Odpowiedz Link Zgłoś