tango45 08.06.06, 17:35 Kto jest za tym by usunac felke te stronnicza, upierdliwa, narzucajaca sie i ingerujaca wszedzie osobniczke z funkcji moderatorki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aloalo2001 Re: felke trzeba usunac z funkcji moderatorki 08.06.06, 17:44 Nie wyrażam zgody, odkąd mamy moderatorów jest tutaj jako taki porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
ann1964 Re: felke trzeba usunac z funkcji moderatorki 08.06.06, 17:47 Mooooże trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: felke trzeba usunac z funkcji moderatorki 08.06.06, 17:47 nieee trzebaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
tango45 Re: felke trzeba usunac z funkcji moderatorki 08.06.06, 21:24 pszczolaasia napisała: > nieee trzebaaa. ty tez sie nie nadajesz Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: felke trzeba usunac z funkcji moderatorki 08.06.06, 18:54 Jestem przeciw. Znowu chcecie miec tutaj trollowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
annapurna4 Re: Dyskusja z towarzystwem 08.06.06, 19:09 wzajemnej adoracji jest czcza i prowadzi tylko na jedną drogę ,money money money.Nie wnosicie nic nowego,nie odpowiadacie na grzeczne pyt.pacjentów,tylko zaczepne. Odpowiedz Link Zgłoś
bezkonserwantow Żeby odpowiadać na grzeczne pytania 09.06.06, 13:25 pacjentów, trzeba mieć wiedzę (bo te grzeczne dotyczą zwykle spraw medycznych). Żeby zaś odpowiadać na pytania kręcące się wokół cashu, żadnej wiedzy mieć nie trzeba, wystarczy odpowiedni poziom frustracji i trochę demagogicznych banałów. O to pierwsze, jak widać - znacznie trudniej :D Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: Żeby odpowiadać na grzeczne pytania 09.06.06, 13:31 Wystarczy przez chwilę powertować archiwum, żeby znaleźć mnóstwo rzeczowych odpowiedzi lekarzy na pytania pacjentów. Mimo że nikt z nas tu nie zagląda po to, żeby udzielać porad medycznych, ale - dyskutować jak w opisie forum. Jak widać nie zmienia to wielkiego zamiłowania tutejszych "pacjentów" do obrażania zagladających tu lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Nie. 08.06.06, 19:18 tango45 napisała: > Kto jest za tym by usunac felke te stronnicza, upierdliwa, narzucajaca sie i > ingerujaca wszedzie osobniczke z funkcji moderatorki? Jak to kto ? Trolle. ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita15 Re: Nie. 08.06.06, 23:17 Ja tez uwazam,ze nie,ale felina nie moze ingerowac w tresc wypowiedzi.Jesli sa chamskie nalezy je kasowac.Ale ja osobiscie nie zgadzam sie na cenzure.Ja jej nie dyktuje co ma robic w swoim wolnym czasie i nie zgadzam sie na to,zeby ona decydowala za mnie.Wiele osob na tym forum jest bardziej aktywnych niz ja tylko,ze ja zawsze bylam kontrowersyjna i niech tak zostanie.Nie bede sie spierac.Nadal bede uwazala,ze Daria ma wyksztalcenie wyzsze i do tego medyczne(uwielbia to forum)tylko ma zwichrowana osobowosc(zmiana plci?),moze tez byc alkoholiczka,tego nie wykluczam.Mam zdolnosc kojarzenia pewnych faktow i zachowan.Ale oczywiscie nie musicie sie ze mna zgodzic.Ja sobie zadalam trud przesledzenia dzialalnosci Darii czy raczej jej innego wcielenia i stad moje wnioski.I to nie jest sprawa feline co ja robie w swoim wolnym czasie.Mozemy zaczac dyskutowac ile kto osiagnal w tak zwanym miedzyczasie,ale mysle,ze kolezanka by sie zdziwila.I nie mowie tylko o pozycji zawodowej ,bo ta czesto zawdziecza sie tzw.ukladom w ktorych ja nigdy nie uczestniczylam.Ostatnio pokazal sie na tym forum kolega ginekolog (nie mylic z poloznik-gin),ktory wychodzi ze skory,zeby sie zareklamowac.Zalozyl nawet wlasne forum gdzie podszywa sie pod pacjentki i wykasowuje wszelkie posty,ktore mowia prawde,a mianowicie,ze korzysta z nieuczciwej reklamy.Tak sie sklada,ze go znam z innego lokalnego forum gdzie pacjentki mialy o nim mowiac delikatnie rozne zdanie, a chwalily innych lekarzy z tego regionu.Wiec zalozyl wlasne forum,zeby miec tak jak feline mozliwosc kasowania niewygodnych postow.A feline puscila ta pseudoreklame pt.blond_mama.Czasami warto pobuszowac w internecie,bo mozna sie ciekawych rzeczy dowiedziec.Gdybym nie zostala pielegniarka,moze mialabym szanse na sledczego.Pozdrawiem feline i zycze jej udanych wakacji mimo wszystko.I wiecej dystansu.Nie tylko zamknietym forum czlowiek zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
mlyale staly text seniority 09.06.06, 00:20 >nie mowie tylko o pozycji zawodowej ,bo ta czesto zawdziecza sie tzw.ukladom w >ktorych ja nigdy nie uczestniczylam. Kiedy kiedys (zbyt) szczerze opisywalem na zamknietym forum moja kariere w USA - seniorita tak mnie podsumowala: bylem z komunistycznego nadania, bo w tamtych czasach (~ 20 lat temu) nikt "normalny nie wyjezdzal na dobry amerykanski uniwersytet na stypendium". Kazalem senioricie to odwolac - bez skutku. Ujmowal sie tez za mna Admin - Szef, aby mnie przeprosic - tez bez skutku. Ja zas z uwagi na b. bolesna historie mojej rodziny za czasow PRL-u - nadal uwazam, ze to chore rzucac na kogos kalumnie o ukladach itp. ulatwieniach kariery, zwlaszcza, gdy sie nie zna czyjejs historii. A seniorita nadal swoje o ukladach - tym razem do feline. Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita15 Re: staly text seniority 09.06.06, 00:27 Nie udawaj niewiniatka.Czy Filipinka Ci cos mowi? Odpowiedz Link Zgłoś
krolubu Re: staly text seniority 09.06.06, 00:32 Seniorita Nic nam nie mówi. Opisz. Odpowiedz Link Zgłoś
ogon_trolla Re: jestem zaaaa aaa aaa 09.06.06, 22:34 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=40666976&a=40681188 czcigodna nasza pani moderatorka wyalienowana z naszej polskiej prawdziwosci szerzy tutaj porzadeczek taki mix prl-usa wybuchowa miesznka. Jaste za za za za wymiana. Odpowiedz Link Zgłoś
molipola Re: felke trzeba usunac z funkcji moderatorki 10.06.06, 03:17 tango45 napisała: > Kto jest za tym by usunac felke te stronnicza, upierdliwa, narzucajaca sie i > ingerujaca wszedzie osobniczke z funkcji moderatorki? Jak najbardziej jestem ZA. To zarozumiala, stronnicza bardzo, nieobiektywna osoba. Do tego wtraca sie do wiekszosci postow mentorskim tonem. Powinna odejsc z tego forum bo sama nie przestrzega netykiety. Odpowiedz Link Zgłoś
grix Re: felke trzeba usunac z funkcji moderatorki 10.06.06, 08:30 No cóż, jak widać projekcja własnego ego przez agresywnych netuserów dotyka każdego admina czy moderatora. Felinecaline - dobrze że jest, a jest na życzenie i wniosek prztłaczającej większości normalnych użytkowników tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: felke trzeba usunac z funkcji moderatorki 10.06.06, 08:40 No, ale wiez, Grix, moze powinnam sie zmeaculpowac i abdykowac, bo przeciez te negatywne opinie pochodza od najdawniejszych i najaktywniejszych "userow" z ogromna liczba madrych wypowiedzi na koncie (jak nie szukajac daleko dwaj ostatni. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
omegalfa Re:felinecaline musi być!!! 10.06.06, 09:21 Jestem osobą, która korzystała z porad felinecaline!Jestem jej wdzięczna!!!Pozdrawiam i dziękuję za wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
h.o.r.n.e.t Re: felke trzeba usunac z funkcji moderatorki 10.06.06, 14:43 tango45 napisała: > Kto jest za tym by usunac felke te stronnicza, upierdliwa, narzucajaca sie i > ingerujaca wszedzie osobniczke z funkcji moderatorki? Dokładnie! Charakter ma też fatalny! Również ilość głosów na nie , czy wątpiących w jej możliwość moderatorskie jest spora i wciąż się zwiększa. Kiedyś sam bym się bez namysłu podpisał pod wnioskiem wywalenia felki z funkcji admina. Jednak samo podjecie się trudnej i czasochłonnej funkcji moderatora moderatora przemawia na jej korzyść...To w końcu nie jest, jak widać, takie proste zajecie. Obiektywnie powiem, że drobne jej plusy dostrzegam. Wszystkiego trzeba się uczyć, adminowania także. Może dajmy jej jeszcze trochę czasu? Chociaż, na całkowitą zmianę charakteru w jej wieku to chyba nie ma co liczyć. Najlepiej, jak sama sobie wlepi żółtą kartką!! A mu popatrzymy, co będzie dalej...:> Odpowiedz Link Zgłoś