Dodaj do ulubionych

felke trzeba usunac z funkcji moderatorki

08.06.06, 17:35
Kto jest za tym by usunac felke te stronnicza, upierdliwa, narzucajaca sie i
ingerujaca wszedzie osobniczke z funkcji moderatorki?
Obserwuj wątek
    • aloalo2001 Re: felke trzeba usunac z funkcji moderatorki 08.06.06, 17:44
      Nie wyrażam zgody, odkąd mamy moderatorów jest tutaj jako taki porządek.
      • ann1964 Re: felke trzeba usunac z funkcji moderatorki 08.06.06, 17:47
        Mooooże trzeba?
        • pszczolaasia Re: felke trzeba usunac z funkcji moderatorki 08.06.06, 17:47
          nieee trzebaaa.
          • tango45 Re: felke trzeba usunac z funkcji moderatorki 08.06.06, 21:24
            pszczolaasia napisała:

> nieee trzebaaa.

ty tez sie nie nadajesz
    • pszczolaasia nie n/t 08.06.06, 17:48

• ann1964 Re: Ale pszczołę trzeba!;) n/t 08.06.06, 17:51
    • draconessa Re: felke trzeba usunac z funkcji moderatorki 08.06.06, 18:54
      Jestem przeciw. Znowu chcecie miec tutaj trollowisko?
      • annapurna4 Re: Dyskusja z towarzystwem 08.06.06, 19:09
        wzajemnej adoracji jest czcza i prowadzi tylko na jedną
        drogę ,money money money.Nie wnosicie nic nowego,nie odpowiadacie na grzeczne pyt.pacjentów,tylko zaczepne.
        • bezkonserwantow Żeby odpowiadać na grzeczne pytania 09.06.06, 13:25
          pacjentów, trzeba mieć wiedzę (bo te grzeczne dotyczą zwykle spraw medycznych).
          Żeby zaś odpowiadać na pytania kręcące się wokół cashu, żadnej wiedzy mieć nie
          trzeba, wystarczy odpowiedni poziom frustracji i trochę demagogicznych banałów.
          O to pierwsze, jak widać - znacznie trudniej :D
          • maga_luisa Re: Żeby odpowiadać na grzeczne pytania 09.06.06, 13:31
            Wystarczy przez chwilę powertować archiwum, żeby znaleźć mnóstwo rzeczowych
            odpowiedzi lekarzy na pytania pacjentów. Mimo że nikt z nas tu nie zagląda po
            to, żeby udzielać porad medycznych, ale - dyskutować jak w opisie forum.
            Jak widać nie zmienia to wielkiego zamiłowania tutejszych "pacjentów" do
            obrażania zagladających tu lekarzy.
    • snajper55 Nie. 08.06.06, 19:18
      tango45 napisała:

> Kto jest za tym by usunac felke te stronnicza, upierdliwa, narzucajaca sie i
      > ingerujaca wszedzie osobniczke z funkcji moderatorki?

Jak to kto ? Trolle. ;)

S.
      • lealuc Re: Nie. 08.06.06, 20:48
        Nie trzeba
        • seniorita15 Re: Nie. 08.06.06, 23:17
          Ja tez uwazam,ze nie,ale felina nie moze ingerowac w tresc wypowiedzi.Jesli sa
          chamskie nalezy je kasowac.Ale ja osobiscie nie zgadzam sie na cenzure.Ja jej
          nie dyktuje co ma robic w swoim wolnym czasie i nie zgadzam sie na to,zeby ona
          decydowala za mnie.Wiele osob na tym forum jest bardziej aktywnych niz ja
          tylko,ze ja zawsze bylam kontrowersyjna i niech tak zostanie.Nie bede sie
          spierac.Nadal bede uwazala,ze Daria ma wyksztalcenie wyzsze i do tego
          medyczne(uwielbia to forum)tylko ma zwichrowana osobowosc(zmiana plci?),moze
          tez byc alkoholiczka,tego nie wykluczam.Mam zdolnosc kojarzenia pewnych faktow i
          zachowan.Ale oczywiscie nie musicie sie ze mna zgodzic.Ja sobie zadalam trud
          przesledzenia dzialalnosci Darii czy raczej jej innego wcielenia i stad moje
          wnioski.I to nie jest sprawa feline co ja robie w swoim wolnym czasie.Mozemy
          zaczac dyskutowac ile kto osiagnal w tak zwanym miedzyczasie,ale mysle,ze
          kolezanka by sie zdziwila.I nie mowie tylko o pozycji zawodowej ,bo ta czesto
          zawdziecza sie tzw.ukladom w ktorych ja nigdy nie uczestniczylam.Ostatnio
          pokazal sie na tym forum kolega ginekolog (nie mylic z poloznik-gin),ktory
          wychodzi ze skory,zeby sie zareklamowac.Zalozyl nawet wlasne forum gdzie
          podszywa sie pod pacjentki i wykasowuje wszelkie posty,ktore mowia prawde,a
          mianowicie,ze korzysta z nieuczciwej reklamy.Tak sie sklada,ze go znam z innego
          lokalnego forum gdzie pacjentki mialy o nim mowiac delikatnie rozne zdanie, a
          chwalily innych lekarzy z tego regionu.Wiec zalozyl wlasne forum,zeby miec tak
          jak feline mozliwosc kasowania niewygodnych postow.A feline puscila ta
          pseudoreklame pt.blond_mama.Czasami warto pobuszowac w internecie,bo mozna sie
          ciekawych rzeczy dowiedziec.Gdybym nie zostala pielegniarka,moze mialabym szanse
          na sledczego.Pozdrawiem feline i zycze jej udanych wakacji mimo wszystko.I
          wiecej dystansu.Nie tylko zamknietym forum czlowiek zyje.
          • mlyale staly text seniority 09.06.06, 00:20
            >nie mowie tylko o pozycji zawodowej ,bo ta czesto zawdziecza sie tzw.ukladom w
            >ktorych ja nigdy nie uczestniczylam.

Kiedy kiedys (zbyt) szczerze opisywalem na zamknietym forum moja kariere w USA -
            seniorita tak mnie podsumowala: bylem z komunistycznego nadania, bo w tamtych
            czasach (~ 20 lat temu) nikt "normalny nie wyjezdzal na dobry amerykanski
            uniwersytet na stypendium". Kazalem senioricie to odwolac - bez skutku. Ujmowal
            sie tez za mna Admin - Szef, aby mnie przeprosic - tez bez skutku. Ja zas z
            uwagi na b. bolesna historie mojej rodziny za czasow PRL-u - nadal uwazam, ze
            to chore rzucac na kogos kalumnie o ukladach itp. ulatwieniach kariery,
            zwlaszcza, gdy sie nie zna czyjejs historii. A seniorita nadal swoje o
            ukladach - tym razem do feline.
            • seniorita15 Re: staly text seniority 09.06.06, 00:27
              Nie udawaj niewiniatka.Czy Filipinka Ci cos mowi?
              • krolubu Re: staly text seniority 09.06.06, 00:32
                Seniorita
                Nic nam nie mówi. Opisz.
                • poloznik-gin Re: staly text seniority 09.06.06, 00:34
                  Mnie też nie kto to ?
                  • ogon_trolla Re: jestem zaaaa aaa aaa 09.06.06, 22:34
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=40666976&a=40681188
                    czcigodna nasza pani moderatorka wyalienowana z naszej polskiej prawdziwosci
                    szerzy tutaj porzadeczek taki mix prl-usa wybuchowa miesznka. Jaste za za za za
                    wymiana.

• molipola Re: felke trzeba usunac z funkcji moderatorki 10.06.06, 03:17
      tango45 napisała:

Jak najbardziej jestem ZA. To zarozumiala, stronnicza bardzo, nieobiektywna
      osoba. Do tego wtraca sie do wiekszosci postow mentorskim tonem. Powinna
      odejsc z tego forum bo sama nie przestrzega netykiety.
      • grix Re: felke trzeba usunac z funkcji moderatorki 10.06.06, 08:30
        No cóż, jak widać projekcja własnego ego przez agresywnych netuserów dotyka
        każdego admina czy moderatora.

Felinecaline - dobrze że jest, a jest na życzenie i wniosek prztłaczającej
        większości normalnych użytkowników tego forum.
        • felinecaline Re: felke trzeba usunac z funkcji moderatorki 10.06.06, 08:40
          No, ale wiez, Grix, moze powinnam sie zmeaculpowac i abdykowac, bo przeciez te
          negatywne opinie pochodza od najdawniejszych i najaktywniejszych "userow" z
          ogromna liczba madrych wypowiedzi na koncie (jak nie szukajac daleko dwaj
          ostatni.
          ;-D
    • omegalfa Re:felinecaline musi być!!! 10.06.06, 09:21
      Jestem osobą, która korzystała z porad felinecaline!Jestem jej
      wdzięczna!!!Pozdrawiam i dziękuję za wszystko
    • h.o.r.n.e.t Re: felke trzeba usunac z funkcji moderatorki 10.06.06, 14:43
      tango45 napisała:

Dokładnie!
      Charakter ma też fatalny!
      Również ilość głosów na nie , czy wątpiących w jej możliwość moderatorskie jest
      spora i wciąż się zwiększa.

Kiedyś sam bym się bez namysłu podpisał pod wnioskiem wywalenia felki z funkcji
      admina.

Jednak samo podjecie się trudnej i czasochłonnej funkcji moderatora moderatora
      przemawia na jej korzyść...To w końcu nie jest, jak widać, takie proste zajecie.

Obiektywnie powiem, że drobne jej plusy dostrzegam.

Wszystkiego trzeba się uczyć, adminowania także.
      Może dajmy jej jeszcze trochę czasu?

Chociaż, na całkowitą zmianę charakteru w jej wieku to chyba nie ma co liczyć.

Najlepiej, jak sama sobie wlepi żółtą kartką!!

A mu popatrzymy, co będzie dalej...:>

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka