Dodaj do ulubionych

PRACA W TZMO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 17:38
Czy ktoś wie, jakie są warunki pracy w tej firmie na stanowisku przedstawiciela? tzn. jakie są warunki płacowe, jakie auta, jaka atmosfera w pracy??
Obserwuj wątek
    • Gość: cichy Re: PRACA W TZMO IP: *.icpnet.pl 03.12.08, 13:28
      na wszystkie pytania odpowiadam...beznadzieja!!!!
      • Gość: gość Re: PRACA W TZMO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 21:53
        zgadzam się, wielka firma a zarobki kiepskie, samochody z
        przebiegami ponad 200 tys.
        • Gość: goscio Re: PRACA W TZMO IP: *.icpnet.pl 07.12.08, 21:40
          a jakies dokladne dane..zarobki..czy targety osiagalne..atmosfera...
          • Gość: J. Re: PRACA W TZMO IP: *.gprs.plus.pl 11.12.08, 22:23
            gościu, targety to tajemnica firmy. Z takimi pytaniami to lepiej do
            wróżki niż na takie forum...
            • Gość: zainteresowany Re: PRACA W TZMO IP: *.icpnet.pl 22.12.08, 18:25
              czy ktos w koncu napisze jakies konkrety!!!o pracy w tzmo!!!bo ze
              zarobki srednie to juz wiem ale dla mnie to nie najwazniejsze!!!pozdr
              jaka atmosfera,przelozeni...
              • Gość: ja Re: PRACA W TZMO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 19:16
                samochody-toyoty/ople
                atmosfera- zależy na jakiego jełopa trafisz może byc lux lub słabo,
                kasa-2.5-3.5
                • Gość: Jaro Re: PRACA W TZMO IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.09, 19:28
                  Zarobki srednio 1500 - 2000 netto, plany wysrubowane, czasem do zrobienia,
                  ogolnie traktuja czlowieka jak parobka, mega wymagania i nic w zamian. Auta
                  zajechane, stare, wiecej czasu spedzisz w serwisie, czasem kupuja nowe ale to
                  trzeba miec dobry uklad z kierownikiem zebys go dostal. Brak mozliwosci rozwoju.
                  Dyplomy i jezyki praktycznie mozna sobie wsadzic w buty choc obiecuja wiele :o)
                  . Plusem jest to ze po TZMO przyjma cie wszedzie bo dobrze wyglada w CV.
                  Ogolnie odradzam, dla mnie to byl stracony okres w zyciu, gdzie tak naprawde sie
                  cofalem zamiast rozwijac.
                  Co do kadry, dziwna sprawa, kiedys byl kierownik - mial pseudo z bajki
                  (zainteresowani wiedza o kogo chodzi) ktory stosowal typow metody mobbingu, ale
                  TZMO bardzo dlugo to tolerowalo.
                  REASUMUJAC: jezeli interesuje cie praca na przetrwanie to mozna tam isc, nie
                  oczekuj zbyt wiele, najwyzej bedziesz chodzic bez premii.
                  Jezeli szukasz firmy ktora pozwoli ci na rozwiniecie skrzydel, pozwala na
                  jakakolwiek decyzyjnosc i uznaje kreatywnosc pracownikow - to stanowczo ODRADZAM.

Pozdrowienia
                  • Gość: Luki Re: PRACA W TZMO IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.09, 17:53
                    A mi się podoba praca w TZMO. Jeżdżę o której chcę do pracy, wracam kiedy chcę.
                    Czasami wogóle nie wyjeżdżam, za duża firma żeby mogli mnie sprawdzić. Do ipaqa
                    wklepie lipne zamówienia których nie puszczam do realizacji więc statystycznie
                    wypadam ok. Szefa mam kretyna co łyka wszystko jak nażekam czemu targetu nie
                    zrobiłem. Gratisy też mam fajne. Auto do własnej dyspozycji, jeżdzę ile chce za
                    firmowe paliwo. Ja to polecam.
                    • Gość: pracownik Re: PRACA W TZMO IP: *.gprs.plus.pl 04.02.09, 23:04
                      dlugo tak koles nie pociagniesz :) tez pracuje w tzmo i mielismy juz
                      w grupie taki przypadek jak ty; koles wylecial na zbity pysk, dostal
                      dyscyplinarke i rachunek do zaplaty za prywatne korzystanie z
                      samochodu ponad limit, normalnie jesli robisz co do ciebie nalezy
                      wszystko jest ok, jezdzisz za firmowe paliwo, otrzymujesz gratisy i
                      dobry pieniadz ale za sciemnianie dziekuja predzej czy pozniej,
                      takze korzystaj poki mozesz. a prace w tzmo ogolnie uwazam za
                      najlepsza jaka do tej pory mialem.pozdrowienia
                      • Gość: mirek Re: PRACA W TZMO IP: 77.236.0.* 06.02.09, 02:06
                        do przedmowcy...jakie gratisy..? podpaski czy jakies szampony które
                        na cl-u zalegaja, no chyba ze te zestawy którym sie konczy data
                        waznosci..prosze Was przestancie... wiem ze czasy gdy
                        przedstawicielom nie domykał sie bagaznik od gratisów sie skonczyły
                        ale to co TZMO prezentuje w gratisach..to mało zabawne
                        przedstawienie...wiedza wszyscy którzy swoja twarza uwierzytelniaja
                        wspaniałosc firmy.. podpytajcie innych z Velvetu, Moli, Coca- coli
                        itp. nie mowiac juz o chlopakach z browarów.. niech wam pokaza ich
                        bagazniki.. wypadamy tak blado jak nasza reprezentacja skoczków..
                        pozdrawiam
                        ps.do wielkiej ekspansji pieluch happy co mamy..?? tylko
                        malowanki..?? a nowa jakosc perfecty to...nowa cena perfecty..
                        • Gość: pracownik Re: PRACA W TZMO IP: *.gprs.plus.pl 06.02.09, 22:35
                          masz racje Mirku, zgadzam sie z Toba w 100 %, mialem po prostu na
                          mysli to iz dopoki robisz co do Ciebie nalezy zawsze da sie cos tam
                          uszczypnac, natomiast postawa prezentowana przez jednego z
                          uczestnikow tego forum, ktory pisze o tym ze robi nas wszystkich (ph
                          belli) w butelke wkurzyla mnie niesamowicie 0 jaka masz pewnosc
                          Mirku iż nie jest to kolega z Twojej grupy :) pozdrowionka
                    • Gość: gość Re: PRACA W TZMO IP: *.gprs.plus.pl 27.03.09, 11:49
                      ale z ciebie kretyn!!! twoja wypowiedź ma się tyle do rzeczywistości
                      co nic. opowiadasz głupoty. jeżeli jest naprawdę tak jak mówisz to
                      ty i twój szef dawno powinniscie zasilic grono bezrobotnych. również
                      jestem przedstawicielem w tzmo i uważam, że nie ma możliwości a co
                      ważniejsze potrzeby na robienie firmy w przysłowiowego konia. fakt
                      praca jest ciężka i wymaga poświęceń ale za to mamy szanse pracować
                      w jakby nie było ogromnym koncernie, zarabiamy całkiem nieźle -
                      oczywiście adekwatnie do osiąganych wyników a więc jeżeli tobie
                      płacą mało to tylko dlatego, że na to zasługujesz. uważam dodatkowo,
                      że przez twoje lekkomyślnie rzucone słowa nam wszystkim może się
                      oberwać również tym, którzy sumiennie wykonuja swoje obowiązki,
                      spędzając godziny na negocjacjach z klientami, pracując wieczorami
                      przed komputerem tworząc nowe promocje, wykonując raporty i inne
                      tego typu. i jeszcze jedno: nie rozumiem jak wbijanie zamówień do
                      ipaqa może podnosić ci skuteczność skoro rozliczani jesteśmy z
                      odsprzedaży z hurtowni do poszczególnych klientów, no chyba, że w
                      twojej grupie jest inaczej...ale w tej sytuacji mam nadzieję
                      namierzą Cie szybko a i jeszcze jedno wszystkie wpisy monitorowane
                      są pod względem numeru IP komputera także w zasadzie jeśli ktoś
                      będzie chciał cie znaleźć zrobi to szybciutko, nawet jeśli wysłałeś
                      tą wiadomość z kawiarenki, ona przecież na pewno zlokalizowana jest
                      na twoim terenie także jesteś kolego udupiony.
                    • Gość: gość Re: PRACA W TZMO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 20:49
                      Pracowałam przez kilka lat jako PH w TZMO i to co tutaj czytam nie mieści mi się
                      w głowie! Nie zdarzyło mi się nigdy nie wyjechać do pracy bez względu na to czy
                      ktoś był w stanie mnie sprawdzić czy nie. Sposób rekrutacji nie pozwala na to
                      żeby kretyn objął stanowisko kierownika . To naprawdę ciężka praca i tylko
                      kretyn może tego nie zauważyć. Poza tym przedstawiciele TZMO mają wyższe
                      wykształcenie a tacy z reguły nie naŻekają tylko narzekają . Żal słów....
              • Gość: mimi Re: PRACA W TZMO IP: *.torun.mm.pl 13.02.09, 11:57
                trzeba miec szerokie plecy zeby sie tam dostać,jestem 15 letnim
                pracownikiem produkcji a o dostaniu sie do biura to mozna zapomniec,
                wola wziąść z ulicy niż dac szanse swoim, atmosfera jest fatalna
    • Gość: grupowy Re: PRACA W TZMO IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.02.09, 11:49
      mam okazje pracować w Grupie TZMO od 5 lat i duże szczęście, że nie
      pracuje w samej centrali!!! ściśle z współpracuje z TZMO - kwatera
      głowna na Żółkiewskiego i znam dość dobrze to podwórko... brak
      lojalności, nikt z Tobą szczerze nie rozmawia, zwolnienia z
      zaskoczenia, jak chca cos na ciebie znalezc to znajda... zarobki w
      centrali w zaleznosci od stanowisko, ale srednio jakies 2-4 tys. na
      reke... TZMO to już nie taki prestiż jak kiedyś, są w Toruniu lepsze
      firmy... ja mojej spółki bym nie zamienił na centralę TZMO... mam
      spokój, dobrego szefa, stabilność finansowa i zatrudnienia...
      zarobki porównywalne z centrala, troche socjalu... pozdrawiam
      • Gość: lou Re: PRACA W TZMO IP: *.cpe.marton.net.pl 26.03.09, 22:57
        a czy mozesz podac nazwe?albo miejscowosc?

pozdrawiam.
        • Gość: czeski film Re: PRACA W TZMO IP: *.icpnet.pl 01.04.09, 23:38
          jezeli ktos mowi jakies dobre slowo o Tzmo to oznacza ze mieszka na
          wsi i ma niskie koszty utrzymania i wczesniej nie pracowal jako
          PH...dodam prawdziwy PH...NIE POLECAM chyba ze na chwile
          • Gość: Tomasz Re: PRACA W TZMO IP: 94.254.137.* 03.04.09, 09:55
            Tak proszę państwa praca w naszej firmie jest wymagająca ale za to
            wyzwania przed jakimi staje nawet przeciętny pracownik są wielkie
            zarówno jak satysfakcja po ich zrealizowaniu. Podsumowując: to
            wszystko co napisano w tym blogu to karczemna nie prawda !!! Na
            czele naszej organizacji (w tym sprzedażowej) stoją wspaniali i
            odważni ludzie dotyczy to zwłaszcza pionu handlu zagranicznego gdzie
            poziom profesjonalizmu dorównuje najwyższym śwatowym stanartom
            Wiem ponieważ jestem częścią tej doskonale funkcjonującej maszyny -
            POLECAM
            • Gość: LALA Re: PRACA W TZMO IP: *.icpnet.pl 30.04.09, 16:59
              Tomaszku Ty jakiś POJEBANY JESTES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: kot Re: PRACA W TZMO IP: *.icpnet.pl 05.05.09, 08:28
                Zgadza sie koledzy praca jako PH w Tzmo to kiepski pomysł!!!bardzo
                niskie zarobki i samochody bardzo w słym stanie!!!gratisy jak już sa
                to przeterminowane!!radze sie głęboko zastanowic przed podjeciem tam
                pracy bo to zwyczajnie strata czasu....pozdrawiam
          • Gość: warszawiak Re: PRACA W TZMO IP: *.icpnet.pl 03.04.09, 19:12
            ZGADZAM SIE KOLEGO!!!TA FIRMA TO JAKIS SKANDAL..WYMAGAJA WYŻSZEGO
            WYKRZTAŁCENIA, JEZYKA OBCEGO A PŁACĄ 1300 NA OKRESIE PROBNYM 1500
            PO!!!SAMOCHODY ZAJECHANE PO 250,000 TYS/KM....SMIECH NA SALI!!!!
            GRATISY PRZETERMINOWANE HEHE POLSKA FIRMA NA MAXA...SMIERDZI
            KOMUNĄ..OMIJAC TAKICH Z DALEKA...SZKODA CZASU
            • Gość: MADZIA Re: PRACA W TZMO IP: *.icpnet.pl 03.04.09, 19:19
              widze ze nic w torunskim zascianku komunizmu sie nie zmnieniło!!!
              prawda szkoda jednego dnia na prace w TZMO...Ci co tam trafia jako
              PH pamietajcie o zasadzie "JAKA PŁACA TAKA PRACA" szkoda ze prezesi
              o tym nie wiedza i placa jak na Ukrainie..brak słow
          • Gość: Tomasz Re: PRACA W TZMO IP: *.acn.waw.pl 07.04.09, 16:35
            Pracuje od wielu lat w tei firmie i muwie wam że to wspaniała
            organizacja, ludzie są ok - i można szybko awansować wyrzej
            - Polecam !!!
            • Gość: artutooo Re: PRACA W TZMO IP: *.icpnet.pl 30.04.09, 16:57
              TY ZAKŁAMANY KRETYNIE!!!pracujesz chyba na Żółkiewskiego bo tylko Ci
              sobie chwala prace w Tzmo!!!Natomiast jako PH to totalna pomyłka!!!
              TOTALNY BRAK ORGANIZACJI!!!ZAROBKI MIZERNE AUTA ZAJECHANE NA
              MAXA...smiech na sali
    • Gość: tak wiem Re: PRACA W TZMO IP: *.icpnet.pl 19.05.09, 21:12
      tak wiem..1300 na probnym po 1500 firma SKANDAL
      • Gość: gościówka Re: PRACA W TZMO IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.09, 16:32
        P.Tomasz, to chyba coś dobrego bierze, bo takich bzdur to dawno nie
        czytałam. Reszta wszystko prawda:zarobki 1300-1800 netto, premie raz
        na sto lat w kwocie 200-400 netto-śmiech na sali...na pocieszenie
        powiem że po roku pracy w TZMO, bez najmniejszego trudu znalazłam
        prace jako Medyczny w renomowanej firmie z zarobkami na pozimie 3000
        netto, nowym autkiem i rewelacyjną atmosferą. Także jako trampolina
        Tzmo jest rewelacyjne, CZYLI W ZASADZIE POLECAM :- )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka