Gość: ada IP: *.icpnet.pl 19.04.09, 22:06 Proszę o wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: MSD... IP: *.stk.vectranet.pl 20.04.09, 21:57 Mam znajomego w tej firmie. Podstawę ma ok 4tyś netto, promuje jeden lek. Nie wiem jak z premiami. A atmosfera chyba w głównej mierze zależy od bezpośredniego przełożonego. On na niego bardzo nazeka i z tego zo opowiada to sie wcale nie dziwie. No ale jak to mówią wszedzie dobrze gzie nas nie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: MSD... IP: *.icpnet.pl 21.04.09, 14:35 Wielkie dzięki. A wiesz może jakie mają auta,co z kilometrami prywatnymi i może podpytaj o premie? Odpowiedz Link Zgłoś
yasi7 Re: MSD... 08.05.09, 17:32 również bardzo jestem zainteresowana tematem:) jeden produkt- to powiedziałabym bardzo ekskluzywnie;p wielki plus :) również chciałabym się dowiedzieć o premie, a także o wielkość terenu repa i poziom rotacji w firmie? bo atmosfera tak jak się domyślam - korporacyjna:) dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: MSD... IP: *.icpnet.pl 21.05.09, 22:53 kto miał już rozmowę? ja jestem z wlkp.i czekam na tel.Mazowieckie i pomorze miało??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ravick Re: MSD... IP: *.centertel.pl 22.05.09, 07:04 No to pewnie sie już nie doczekasz. 25-26.05 w Wawie II etap. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PLTM71 Re: MSD... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.05.09, 18:15 z dolnośląskiego ktoś jedzie do Wawy? bo ja mam na 25, ciekawe czy będzie duża konkurencja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: MSD... IP: *.gl.digi.pl 22.05.09, 22:52 kto jedzie ze sląska we wtorek do wawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan i Wladca Re: MSD... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 22:43 Witam Cie, ja jade do w-wki we wtorek, na którą godzinke jestes ustawiony ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: MSD... IP: *.icpnet.pl 22.05.09, 23:08 jedzie ktoś do wawy z wlkp? Odpowiedz Link Zgłoś
jot_ka1 Re: MSD... 23.05.09, 14:59 wydaję mi się że wlkp ma II etap na początku czerwca, ale mogę się mylić. może II etapy są regionami, bo wlkp miała I etap 21/22 maja, więc nie sądzę by tak szybko był kolejny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: MSD... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.05.09, 11:16 Hej ja też z dolnegoślaska jadę 25.05 do Wawy na II etap!Też jestem ciakawa czy konkurencja ogromna, z tego co wiem na I etapie było sporo ludzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pltm71 Re: MSD... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.05.09, 12:30 Kajka, a jedziesz z Wrocka?może się jakoś zgadamy?mój mail pltm71@autograf.pl, daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kb8 Re: MSD... IP: 83.238.201.* 24.05.09, 13:52 Witam czy ktoś się orientuje czy woj.lubelskie miało już I etap? proszę też o wszelkie inne info o MSD na gg 12539205 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: MSD... IP: *.chello.pl 24.05.09, 16:11 Z tego co mi wiadomo to na lubelskie było jakieś 2 tygodnie temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: MSD... IP: *.icpnet.pl 25.05.09, 11:03 Bardzo proszę o przykładowe pytania w I etapie.Pytali konkretnie o wiad.o MSD? O produkty firmy? Z czego się przygotować? Będę wdzięczna za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: MSD... IP: *.chello.pl 25.05.09, 12:06 Jeżeli chodzi o rozmowę to pytania standardowe, jak na każdej rozmowie na przedstawiciela medycznego. A jeżeli chodzi o wiadomości dot. firmy (jakiejkolwiek zresztą - nie tylko MSD) to przed rozmową, nawet z czystej ciekawości, chyba warto wiedzieć gdzie się aplikuje. Zresztą I etap prowadzony jest przez firmę zewnętrzną, więc ich zadaniem jest raczej sprawdzenie predyspozycji, a nie wiedzy merytorycznej. Tak, że pełen luz. U mnie było standardowo - przedstawienie się, trochę rozmowy o moim dotychczasowym doświadczeniu, studiach, przeprowadzenie symulowanej rozmowy z lekarzem itp. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: MSD... IP: *.chello.pl 25.05.09, 21:04 powiem Wam tylko tyle, że MSD szuka repów na projekt 12 miesięczny. Zwiekszaja liczbe PM. Praca w kardio z Zoocorem i Prinivilem. Umowa o prace z firmą zewnętrzną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: MSD... IP: *.chello.pl 25.05.09, 22:05 A jak wyglądało to spotkanie na II etapie? Ciekawi mnie z iloma osobami miałeś rozmowę. Jaka to firma zewnętrzna i jakie pieniążki dają? I tak na marginesie mniej więcej ile czasu czekałeś na telefon z zaproszeniem na II etap? Będę wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: MSD... IP: *.chello.pl 25.05.09, 22:42 na rozmowie dystrykt i szef sprzedaży. Warunki jak w MSD. na telefon czekałem 2 dni (nie licząc weeekendu) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: MSD... IP: *.icpnet.pl 25.05.09, 23:41 napisz coś więcej.Jakie to warunki i jak wyglądała rozmowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: MSD... IP: *.gl.digi.pl 29.05.09, 19:03 czy ktos dostał sie ze sląska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvvvvvvv Re: MSD... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 20:34 tak, ja sie dostałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: MSD... IP: *.gl.digi.pl 30.05.09, 22:57 a kiedy dzwonili? i na jaki teren? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maras Re: MSD... IP: *.icpnet.pl 01.06.09, 21:29 kto z dziś rekrutujących pamięta czy szkolenie zaczyna się na koniec czerwca i zaczyna praca od 01lipca czy umowa od 1 lipca i potem szkolenie 2tyg? Przypomnijcie mi proszę,bo był bałagan z tymi informacjami dzisiaj:)DZIĘKI! Odpowiedz Link Zgłoś