barracudo 08.09.09, 18:24 Może w końcu powstanie kontynuacja Prey-a ? Gra była naprawdę dobra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansatan Re: ZeniMax kupił Prey 08.09.09, 18:26 Nom grało się świetnie mogli by coś z tym zrobić ;] Odpowiedz Link Zgłoś
werty101 Re: ZeniMax kupił Prey 08.09.09, 18:56 Oby nie powstawała tyle co pierwszy Prey. (11 lat chyba? nie jestem do końca pewien ile dokładnie, ale napewno długo. ) Odpowiedz Link Zgłoś
xboxer360 Re: ZeniMax kupił Prey 08.09.09, 19:18 Jestem troche zaniepokojony tym faktem. Mam nadzieję że Bethesda nie będzie swoich napromieniowanych łap wciskać. Byłem pod bardzo dużym wrażeniem "jedynki", widziałem screeny z "dwójki" i wyglądału smakowicie. Chłopaki od Nuke Coli mogą to zepsuć. Mam nadzieję, że Prey 2 nie będzie wyglądał jak ostatni dodatek do Fallout 3 @werty101 Nie ma co się dziwić skoro pochodzi od 3DRealms, ale aż tak długo nie był robiony: screeny a'la 'Coming Soon' są chyba na płytce z Duke Nukem 3D więc był robiony po Duke'u. Poza tym chodziły ploty, że PREY był puszczony testowo na rynek, aby zobaczyć jak się przyjmie. Jeśli by się przyjął lepiej to DUKE 4 EVER wyszedłby na tym silniku w podobnej postaci. Widocznie silnik D3 nie był stworzony dla "Księcia". Odpowiedz Link Zgłoś
vaderous2 Re: ZeniMax kupił Prey 08.09.09, 19:33 tytuł prey to drógi tytuł tej gry w chyba* 1999 był projekt który się przeobraził w prey a samą grę uważam ze gó... w niesmaku szajsu i ściep ściep ściep szajsu bradziej dopracowana gra to również szajssss czyli DUSK-12 Odpowiedz Link Zgłoś
hqpoznan Re: ZeniMax kupił Prey 08.09.09, 20:17 Mi sie prey bardzo podobal ale ja gralem na PC i na Poznan Game Arena turniej, gra bardzo mi sie podobala fabula taka sobie troszke nadeta ale rozgrywka calkiem przyjemna. Czekam na dwojke ponoc miala wyjsc w tym roku i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
buliman Re: ZeniMax kupił Prey 08.09.09, 20:21 Sam jesteś szajs vaderous2 i to na dodatek bardzo niedopracowany szajs. Prey był świetny taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: ZeniMax kupił Prey 08.09.09, 21:22 Prey byl swietny i bardzo pomyslowy (portale!) w singlu. Niestety...multiplayer zostal centralnie spaprany przez beznadziejny wrecz kod sieciowy. Takiej lagowiny jak w Prey to ja nie mialem w zadnej grze wczesniej ani pozniej... Odpowiedz Link Zgłoś