cuban.connection Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 16.09.09, 23:41 "Lost and Damned - Ile można grać w GTA? i jest to tylko dodatek ;]" Ten "głupawy" dodatek zarobił więcej niż największa porażka tego roku czyli Killzone 2... Odpowiedz Link Zgłoś
franekk7 Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 17.09.09, 08:52 @Seruch: E... nie wiem, strzelam że się chwale, dobrze strzeliłem? wygrałem? Szukam przyjaciół, napewno znajde ich na polygamii ^^. Póki co znalazłem ich aż zero. I chyba mi wystarczy ;] @Cuban: No i co że się lepiej sprzedał? Bo GTA to GTA, marka sama w sobie ;]. Nie wiem jak można porównywać FPS do GTA... ale gdybym miał porównywać GTA4 do KZ2 to KZ2 wygrywa... GTA ma dobry singiel, multi na siłe. KZ ma sredni singiel i najlepszy multi w jaki kiedykolwiek grałem na ps3 ;] Odpowiedz Link Zgłoś
akira23 Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 17.09.09, 10:02 @hellghan "Alan Wake zapowiada się na kolejny survival horror, jakich na rynku multum." Dawaj tytuły tego multum, jestem ciekaw co oprócz SH i AID wymyślisz, bo na xboxa czy ps3 niema praktycznie survivali.. @franekk7 "Fable 3 - znamy date premiery? ;], tak samo możesz napisać ze GoW3 wychodzi" Trzeci kwartał 2010, nie mogę tego samego napisać o Gow 3 z prostego względu niema zapowiedzi, a Fable 3 masz... Po za tym czekam na odpowiednik Fable na ps3, bo z twego wywodu takowy powinien być... "Słowo Microsoft i 'dobre exclusivy' nie może być w jednym zdaniu użyte ;]." Odkrywcze długo nad tym myślałeś... Odpowiedz Link Zgłoś