adic83 Re: Graliśmy w Aliens vs Predator 29.10.09, 14:03 no właśnie, to jak z tym AvP na jaga? bo ja tam nie grałem, ale "ze słyszenia" to ona ci jest kultowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mpiwo Re: Graliśmy w Aliens vs Predator 29.10.09, 14:17 chciałem sobie przeczytać ten artykuł, ale jak zobaczyłem zwrot "franczyza AvP" to mnie zalała krew i musiałem to napisać. Jak się nie zna pojęć, z całym szacunkiem oczywiście, to się ich nie używa, można napisać "marka", "tytuł", nawet "własność intelektualna", ale... franczyza... Kocham takie kalki językowe. Odpowiedz Link Zgłoś
orchidust Re: Graliśmy w Aliens vs Predator 29.10.09, 15:56 najlepszy alien to ten od team17 Odpowiedz Link Zgłoś
imbetterthanyou Re: Graliśmy w Aliens vs Predator 29.10.09, 18:21 Dobry był też Alien Ressurection na Ps one klimat miał wypasiony. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus009 Re: Graliśmy w Aliens vs Predator 29.10.09, 20:14 do tego "ikoniczny" plasmacaster... angielski iconic ma nieco inne znaczenie niz polski "ikoniczny" albo autor nie umie pisac po polsku albo caly ten tekst to melanż zagranicznych recenzji Odpowiedz Link Zgłoś
s4lc Re: Graliśmy w Aliens vs Predator 29.10.09, 22:45 na mnie ta gra zrobiła wrażenie zwłaszcza po tym gameplayu: nicegameplay.blogspot.com/search/label/aliens%20vs%20predator Odpowiedz Link Zgłoś
c00kiemonstah Re: Graliśmy w Aliens vs Predator 29.10.09, 23:12 tadeusz zapomniaj w tekscie o bardzo udanym beatem upie AVP na automatach. i uwazam ze AVP2 nie tylko dorownaj jedynce ale przerosl ja w kazdym aspekcie. i czekam na nowa czesc Odpowiedz Link Zgłoś
leakingpointer Re: Graliśmy w Aliens vs Predator 30.10.09, 02:26 A tam AVP, najlepszy był Alien Breed ( co prawda oficjalnie nie o Alienach ale... ) i Alien Breed 2 i Alien Breed : Tower Assault Odpowiedz Link Zgłoś